Çocuklarımla ortada kaldım :(

Allah yardımcınız olsun
ne oldu da aileniz attı sizi evden üstelik çocuklarla
Anlaşamıyoruz annem sürekli sorun çıkaran bi kadın sığıntı gibiyiz odamız yok yerde yatıyoruz,he çok şükür açıkta değiliz ama kendi evimiz gibi değil.Mutfağa gidipte istediğimiz bşy pişiremiyoruz rahatça banyo yapamıyoruz sürekli söylenir.benimde canıma tak etti kavga ettik ipler gerildi iyice

Anlaşamıyoruz annem sürekli sorun çıkaran bi kadın sığıntı gibiyiz odamız yok yerde yatıyoruz,he çok şükür açıkta değiliz ama kendi evimiz gibi değil.Mutfağa gidipte istediğimiz bşy pişiremiyoruz rahatça banyo yapamıyoruz sürekli söylenir.benimde canıma tak etti kavga ettik ipler gerildi iyice
11 binle İstanbulda kiraya çıkılmaz. Kiranın kendisi zaten 11 bin. Sığınma evi ya da ailenize geri dönün alırsa. Baba destek sağlamak zorunda. Korktuğunuz kısım şiddet mi? Zamanında şikayet etmişsiniz işimden olucam demiş korkmuş. Korkacak şeyleri olan bir adam o kadar da tehlikeli olmaz can güvenliği anlamında. Gerisi de önemli değil zaten.

Ben param yok demedim ki çalışıyorum ailemin yanında kalıyorum iyi kötü yetiyor param.Ama ayrı eve çıksam tek başıma sıkıntı yaşarım
Aile yanındayken keşke para biriktirseymişsiniz onun yerine. Tabi kendine de bir şeyler yapmak istiyo insan ama şimdi daha rahat olurdunuz.

Back
X