Kesinlikle o yavruyada çok üzüldüm, nasıl gözü arkada kalmaz bir insanın dediğin gibi nereye gidersek gidelim ya eşim ya ben kızımızın elini asla ama asla bırakmıyoruz. Bir gün bir yere gittik baya da kalabalık bir ortam. Bir aile oturdu yan masaya 12 kişi kadar varlar 4 tanesi çocuk en küçükleri 1.5 2 yaşında anca var. O çocuk ailesinin yanından ayrıldı 1 kedinin peşine gitti takip ediyorum ben aile köyü bir sohbet içinde yaklaşık 5 dk sonra çocuğun yokluğunu farkettiler koskoca 5 dk. Baktım sağa sola bakınıyorlar hemen söyledim çocuk şurada diye.Peki 3 yaşındaki çocuğu avm ortasında cebinde notla bırakıp giden sözde anneye ne denir?
2 saat başıboş dolaşmış da bir Allahın kulu dikkat etmemiş.
Ben oğlumun elini bir an bırakmamaya çalışıyorum. O benim elimi bıraksa da adım adım peşindeyim. Çok hareketli yanımızda bakacak biri yoksa mağazada bile dolaşamıyorum gözden kayboluyor diye.
Yalnız yürüyen çocuk görsem bakınıyorum ailesi yakında mı diye..
Bir insan evladını bakamıyorum diye nasıl bırakır? Aklım almıyor almıyor almıyor..
Çocuğu ya ben izlemeseydim o kalabalıkta biri alıp goturseydi cidden o kadar vurdum duymaz insancıklar var ki artık akıllanmayacaklar cidden önceden yine umutluydum ama maalesef artık değilim şu olaylar arttıkça