- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Bende iki çocuklu taze bir anne olarak bu posta yazmadan edemeyeceğim. Bizde herşey çok Yen'i daha kızım 30 aylık kardeşcağızı sadece 41 günlük. Bizim sorunumuzda aşırı sevgi kaynaklı (belki de kıskançlıktır çözemedim tam ) kızım sürekli kardeşinin dibinde öpmek koklamak kolunu bacağını çekiştirmek üstüne örtüler örtmek beşiğini deli gibi sallamak istiyor. Daha oda bebek farkındayım kardeşine zarar vereceğinin bilincinde değil ama yaptığı şeyler oğlumuz minik olduğu için zarar vermeye çok açık şeyler. Bir an yalnız bıraksam kardeşinin beşiğine koşup mıncıklıyor uyuyan çocuğu uyandırıyor bende birincide kızmasam beşincide kızıyorum elimde olmadan. Gel diyorum bebeğin yanından gelmiyor çünkü bi türlü bende her an ikisinin başında bekliyemiyorum ayrılmam gereken zamanlar oluyor büyüğü yanımda götürmek istiyorum gelmiyor sıpa kardeşinin yanından. Bide emzik olayı var kardeşinin emziğini sürekli alıp kaçıp içerlerde emiyor bebek emeceği veya benim elimdeyken de anne öpeceğim diyor emziği öpüyor çatlak
bunun bi öncesinde de kardeşi gelmeden kıyafetlerini giyinme merakı vardı ben bebek hazırlığı yaparken çok kıyafetini giydi bebeğin ,söktü , o zamanlar da çok mücadele ettim yeri geldi kızdım malesef diyeceğim o ki çok farklı bi kızım var çok naif çok kırılgan kardeşini ilk kucağını aldığı gün ağlamaklı oldu büzdü dudaklarını doldu gözleri. Hiç kıyamam ona da
Ben çözemedim kızımın duygularını. Eğer kıskanıyor kendini dışlanmış hissediyor da böyle davranıyorsa çok üzülürüm ama hep kardeşiyle vakit geçirmek istiyor sevgisinden sürekli gelip gidip öpüyorsa mutlu Bile olurum ki hiç kardeşine vurup zarar verecek bi davranışta bulunmadı ki karakterinde Yok zaten bu.