- 11 Şubat 2014
- 3.656
- 1.188
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım evet en iyisini yapmışsınız. 2 şyaşına kadar tv çok zararlı mzaten. canım bir araştırma varda daha doğrusu arkadaşımın. sizin tvde trt çocuk ve yumurcak hariç sizin bildiğiniz ama izlemediğinizde olabilir çocuk kanalı olarak neler var? eğer cevap vermek istersen tabi.benim 2 yasinda kizim var ve onceleri tv izletmiyordum izlemiyorduda.
Ama simdi tv izlemek istiyor o yuzden sadece Niloya cizgi filmi izliyoruz sabah mesela yarim saat ogleden sonrada yarim saat. Cok bazen sabah ben kahvalti hazirlarkende kuzucuk izliyor. Baska izlemesine izin vermiyorum
öyle oluyor canım zaten. büyüdükçe kendine uygun çizgifilm seçiyorlar. vinx planet çocukta çıkıyordu değil mi?Kizim cocukken trt cocuk planet cocuk ve yumurcak tv izlerdi suan 6 yasinda winx disinda bisey izlemiyo
canım evet en iyisini yapmışsınız. 2 şyaşına kadar tv çok zararlı mzaten. canım bir araştırma varda daha doğrusu arkadaşımın. sizin tvde trt çocuk ve yumurcak hariç sizin bildiğiniz ama izlemediğinizde olabilir çocuk kanalı olarak neler var? eğer cevap vermek istersen tabi.
Çok sağol canım.evet canim zaten yeni yeni izlemeye basladi tv. trt cocuk ve yumurcak haric cocuk kanali yok sanirim bizde varsa biz hic acmadik bilmiyorum yani gerek duymadik zaten. Simdi bu ikisi fazlasiyla yetiyor