çocuklarınıza neler izletiyorsunuz?

jelibon25

3 melek annesi
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
3.656
1.188
herkese merhaba. aslında en doğrusu tv izletmemek ama bir çoğumuz saatlede olsa çocuklarımızı tv karşısına oturtuyoruz. sizler bebek ya da çocuklarınıza hangi kanalları izletiyorsunuz? hangi kanallardan sakınıyorsunuz?

benim 2 yasinda kizim var ve onceleri tv izletmiyordum izlemiyorduda.

Ama simdi tv izlemek istiyor o yuzden sadece Niloya cizgi filmi izliyoruz sabah mesela yarim saat ogleden sonrada yarim saat. Cok bazen sabah ben kahvalti hazirlarkende kuzucuk izliyor. Baska izlemesine izin vermiyorum

benim 2 yasinda kizim var ve onceleri tv izletmiyordum izlemiyorduda.

Ama simdi tv izlemek istiyor o yuzden sadece Niloya cizgi filmi izliyoruz sabah mesela yarim saat ogleden sonrada yarim saat. Cok bazen sabah ben kahvalti hazirlarkende kuzucuk izliyor. Baska izlemesine izin vermiyorum
canım evet en iyisini yapmışsınız. 2 şyaşına kadar tv çok zararlı mzaten. canım bir araştırma varda daha doğrusu arkadaşımın. sizin tvde trt çocuk ve yumurcak hariç sizin bildiğiniz ama izlemediğinizde olabilir çocuk kanalı olarak neler var? eğer cevap vermek istersen tabi.

canım evet en iyisini yapmışsınız. 2 şyaşına kadar tv çok zararlı mzaten. canım bir araştırma varda daha doğrusu arkadaşımın. sizin tvde trt çocuk ve yumurcak hariç sizin bildiğiniz ama izlemediğinizde olabilir çocuk kanalı olarak neler var? eğer cevap vermek istersen tabi.

evet canim zaten yeni yeni izlemeye basladi tv. trt cocuk ve yumurcak haric cocuk kanali yok sanirim bizde varsa biz hic acmadik bilmiyorum yani gerek duymadik zaten. Simdi bu ikisi fazlasiyla yetiyor

Uzmanlar 3 yaşına kadar tv den uzak tutmak gerektiğini,otizmin en büyük sebeplerinden biri olduğunu söylüyorlar..nasıl olacak bilmiyorum

oğlum 2 yaşında.
düzenli izlediği hiç bir şey yok.
aslında tv hiç açılmıyor evde diyebilirim.
sadece hasta huysuz olduğu dönemlerde youtube üzerinden çocuk şarkıları izleterek sakinleştirdiğimiz olmuştur.
Kreşe gidiyor, tüm gün evde olsak belki farklı olurdu.

Bebeğim daha 8 buçuk aylık tv ye ilgisi çok fazla ama biz çocuğumuz olunca izlemesin bizi de çok oyalamasın diye evimize tv almadık. Bebeğime de bazen carlie and the numbers i aciyorum cok seviyor.

X