Merhaba
Kendi çapımda yaptığım bir araştırma üzerine bunu yazma gereği duydum
Lütfen çocuklarınızı en yakınlarınıza dahi kalmaya göndermeyin. Siz abinizi dayınızı vs. çok sevebilirsiniz fakat ne yazık ki onun çocuğunuzu taciz etmeyeceğini garanti edemezsiniz. Ki ne yazık ki en büyük zararlar da genelde en yakınlardan geliyor.
Çocuklarınıza öğretin başkalarının onları nasıl sevebileceğini. Onlara daima yanında olduğunuzu, onu koruyacağınızı söyleyin hissettirin. Bunu yapın ki eğer başına bir şey gelirse gelip size anlatabilsin, korkmasın. Asla çocuklarınızı eve kapatın demiyorum, onlara sevmenin nasıl olması gerektiğini öğretin. Ve yine unutmayın ki tacizin kız erkek ayrımı yok
Eğer çocuğunuz size gelip birinin onu taciz ettiğini anlatırsa lütfen onu yalancılıkla suçlamayın. Ona kızıp bağırmayın kendini kötü hissettirmeyin.
Lütfen bu konuda bilinçli olalım. Bunu da yazıyorum belki bir çocuğa ışık olma şansım olur
Araştırma alanınız güzel, bilgilendirmek istemenizde güzel. Ama yeni nesil anneleri olarak zaten her konuda sürekli olarak bunları tekrar ediyoruz. Burayı takip ediyorsanız bu konuyu çok defa ( tacizi ) açan oldu geçmişte yaşananlarla ilgili ve hep aynı cümleler oldu.
Bu konunun tecrübesi araştırmasından daha kötü maalesef. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
Zaten o anneler de bir dinliyor bir dinliyor sorma,
Dayın o senin yapmaz,ne var banyoda sırtını keselesin diyen...
En son Manisa'da ölen Irmak bebek,
Katiline daha önce öz ablasının kızına tacizden dava açılmış,
İşte o dayı bu dayı,
Allah nasip eder de evlenirsem çocuğum olursa, en çok dikkat edeceğim konuların başında geliyo.
Ne kadar uyarsam da akrabamızın çocuğu (2 yaşında erkek) halasıyla beraber banyo yapıyo filan benim asla izin vereceğim bi durum değil
Zaten o anneler de bir dinliyor bir dinliyor sorma,
Dayın o senin yapmaz,ne var banyoda sırtını keselesin diyen...
En son Manisa'da ölen Irmak bebek,
Katiline daha önce öz ablasının kızına tacizden dava açılmış,
İşte o dayı bu dayı,