çocuklarıyla hava atan kadınlar

melesef çocuk yapmayı bir mağrifet gibi görenler var sanki ekstra bişey yapıyorlar da çocuk oluyor allh vermezse vermiyor malesef benmde olmuyor ve çevremde bu insanlardan çok fazla var çok can sıkıcı seni çok iyi anlyrm allh ıslah etsn bböylelrni

banada sorulan sorulardan biri tedavimi oldun 4 yıl oldu biz evleneli sanane kardeşim belki ben onceleri istemiyodum daha şimdi hazırım ayrıca tedavıyle olsa sana ne çok sinir oluyorum bende boğasım geliyo o soruyo soran olunca tabi bide nedense sorun hep kadında görülüyo en cok ta o sınır ediyo

nedense kadınlar bu çocuk konusunda birbirlerine çok acımasız . bunu çok kez gördüm . mesela bir tanıdığımızın çocuğu olmuyordu . sürekli soruyorlardı var mı birşey var mı birşey diye . kız olsa zaten söyler zamanı gelince .herkese dert anlatıyordu . zaten belli içi yanıyor . sormayın kardeşim size ne yani .size mi dert *neyin havasını anlatıyorsunuz çok ilginç ya . kadının kadına yaptığınıda kimse yapmıyor yani . ben üzülüorum böle konuları okuyunca . boşver banada evlenemedin diyorlar hep . herşey nasip kısmet . inşş en kısa zamanda hamile kalırsın .

29 eylülde 12. senem dolacak evleneli hiç korunmadık olmadı doktora gittik sebepsiz infertilite herşey var bebiş yok neyse 3 ay hap sonunda ilk çift çizgi sadece 2.5 ay sürdü mutluluğum kalbi durmuş kürtaj oldum sonraa 2 yıl ara ve iğnelerle tedavi ilk denemede çift çizgi 9 ay sonra kızım Azram kucağımda daa o mutlulukta sadece 10.5 ay sürdü kızım melek oldu 2 sene sonra aylarca iğnelerden delik deşik olarak 3. çift çizgi ve oğlum Alperenim ardından tamamen natürel dediğim fırlama oğlum Atakanım bende çok ağladım zamanında ve o bazen düşünmeden bazende nasıl can yaktığını bilerek konuşanlar çok oldu etrafımda ama Allah büyük o çok övünüp doğurmayı kendi marifetleri sananlar varya tek duam evlat acısı yaşamasınlar çünkü ondan ötesi yokk Rabbim sana ve tüm isteyenlere de benim şu fırlamadan nasip etsin inşallahhh :emir_bebek:

İçlerinden biri çıkıp benimki boncuklu derse şaşmam :37: :60: :52:

:52::52::52::52::52::52::52: bittim yoruma çok yasayın emi

bu tarz insanlardan uzak durun.Evlat sahibi olup olmamak yaradanın takdiri iledir.Öneli olan evlat yetiştirmeyi bilmek bütün canlılar doğurabiliyor ama anne-bab olmak ayrı bişey... evladınız hiç olmayabilirde ama çok mutlu bir evliliğiniz vardır.Bu şekilde konuşanların tek mutluluğu doğurganlıklarıdır ama eşlerinyle çoğu mutsuzdur.Sonları ise hüsrandır nispet yaptıklarından hayır değil şer gördüklerinde anlarsınız.Hıllımı hırsızmı yetiştirecekler bakalım ;) üzülme seninde evladın olur olmazsada dünyanın sonu değil .

2010 da evlendim çocuğum hala yok çünkü korunuyorum. Bu süre içerisinde isteyipte çocuğu olmayanları o kadar iyi anladım ki. Kimisi inanmıyor bile korunduğuma. Allah sabır versin.

canımm benim kimsenin kimseyi anladığı yok inan bana... hamile kalamayana da ,bebeğini kaybedene de böyle bu durum........ bende daha önce bi kayıp yaşadım ve öyle tuhaf cümlelerle karşılaştım ki........ şimdi yeniden hamileyim ve uzun süre aile dışında bi Allah'ın kuluna söylemedim......... hiç kafana takma inşallah Rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik hayırlı sağlıklı bi evlat verir....

bakin en guzel cevabi Allah vermis oyle kendini bilmezlere ..`Biliniz ki dünya hayatı bir oyun, bir eğlence, bir süs ve kendi aranızda övünme, mal ve evlat çoğaltma yarışından ibarettir. Bu, tıpkı bir yağmura benzer ki; bitirdiği ot, ekincilerin hoşuna gider, sonra kurur, onu sapsarı görürsün, sonra çerçöp olur. Ahirette ise çetin bir azab; Allah'tan mağfiret ve rıza vardır. Dünya hayatı, aldatıcı bir zevkten başka bir şey değildir.`
oyle densizler verenin de alaninda Allah oldugunu anlamak da zorlaniyorlar..uzulmeyin,onlar konussun dursunlar..

evlat allahın lütfu sınavı bize versede vermesede isyan edemeyiz ben arkadaşıma diyemedim hamileyim diye bebeğimden bahsedemedim hep dua ettim onun için şimdi oda hamile allah herkese versin bu hava atılcak bişey değil bi başarı değil sadece lütuf

En sevmediğim şeydir.
Evet çocuk sahibi olmak bu dünyada tadına bakılacak güzel şeylerden birisidir.
O yüzden de çocuk sahibi olmak isteyen hanımların hassas olması da gayet normal bence.
Ama herşey gibi bunu da Allah dilediğine verir dilediğine vermez.
Nispet yapar gibi laf etmeler ne oluyor saçma sapan.
Sanki kendi yoktan var etti çocuğu.
Ya bir de anlamadığım çocuk olunca sen mi bakacaksın da hala çocuk yok mu gibi sorular soruyorsun :47:
Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin :16:

öncelikle Rabbim inşallah en kısa zamanda size de hayırlı bir evlat nasip etsin. Bugün bende pot kırdım maalesef ve hala çok üzgünüm :( annemle öğleden sonra komşuya misafirliğe geçtik, epey oturduk hiç tanımadığım bir kadında geldi epey sonra. Bende sonradan buldumcuk yok tekme atıyor bebek yok eşim şöyle yapıyor böyle ediyor dedim. sonra kadına annem sende kaç çocuk var dedi, o da demesin mi hiç yok bizim olmuyor çocuğumuz nasıl kaynar su döküldü başımdan aşağıya anlatamam. hemen toparlamaya çalıştım bizimde 7 yıl sonra tüp bebekle oldu, olur seninde diye teselli filan verdim ama kendimde yaşadığım için nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum kadının. Bazen bilmeden de oluyor ama bile bile yapılınca insanı gerçekten çok yaralıyor. Rabbim inşallah bütün isteyenlere tez zamanda nasip etsin evlat sahibi olmayı.

Cok merhametsizce cok...bilmeyen anlamaz diyolar benim de hemen cocugum oluyor ama asil insan olmak lazim anlamak icin buda bazilarinda yok!bazilari neyle hava aticaklarini sasirmis!

geçenlerde bir meclisteyiz öncelikle şunu belirteyim 1,5 yıldır çocuk sahibi olamıyorum ve bu biliniyor bir tanesi diyorki ayyyy benimki üstüme ceketini atsa hamile kalıyorum hahahahaa diye bir kahkaha patlatıyor... öbürü diyorki ayyyy ben bitanesini aldırdım yaa allahtan sonradan yine oldu hadi o dursun dedik diyor ve ben şoktayım ayrıca çok kırılıyorum o kadar üzülüyorumki tabi onlar bunu anlamazlar beni en iyi benim durumumda olanlar anlar ben böylelerine ne diyim bilemedim evlat allahın bir emanetidir böyle konuşmak sizcede yanlış değilmi arkadaşlar zaten stresliyim birde bu şekilde patavatsızlıklar oldumu iyice sinirim bozuluyor...

arkadaşım o kadar güzel anlatmışsın ki..söyleyecek birşey bulamadım.. benimde bebegim düşük oldu ve şuan soranlara dua edin çift çift olsun diye konusu geçince diyolarki Allah çift vermişte sahip çıkamamışsın deyip gülüşüyolar(bebeklerim ikizdi) nasıl can acıtıyo tahmin edersin..

Sen canını sıkma zamanı gelınce olur. Ve elınden geldıgıncede o kısılerle bır araya gelmemeye calıs bencee . Gereksız tıplerı cevrenden olabıldıgınce uzak tutkı basın agrımasın .

geçenlerde bir meclisteyiz öncelikle şunu belirteyim 1,5 yıldır çocuk sahibi olamıyorum ve bu biliniyor bir tanesi diyorki ayyyy benimki üstüme ceketini atsa hamile kalıyorum hahahahaa diye bir kahkaha patlatıyor... öbürü diyorki ayyyy ben bitanesini aldırdım yaa allahtan sonradan yine oldu hadi o dursun dedik diyor ve ben şoktayım ayrıca çok kırılıyorum o kadar üzülüyorumki tabi onlar bunu anlamazlar beni en iyi benim durumumda olanlar anlar ben böylelerine ne diyim bilemedim evlat allahın bir emanetidir böyle konuşmak sizcede yanlış değilmi arkadaşlar zaten stresliyim birde bu şekilde patavatsızlıklar oldumu iyice sinirim bozuluyor...

inan bana sana patavatsızlık gelen kırıcı gelen bu vahim davranışlar da onların imtihanı...bizlerinki de şimdilik çocuk sahibi olamamak...şimdi tatlı geliyor herşey ama ileride o çocukların hayırlı evlat olacağı ne malum!!!Cenabı Allah kimseyi hayırsız evlat ve isteyipte evlat sahibi olamamayla terbiye etmesin..ne oldum deme ne olacam de diyorum o tiplere başkada birşey diyemiyorum...

arkadaşım o kadar güzel anlatmışsın ki..söyleyecek birşey bulamadım.. benimde bebegim düşük oldu ve şuan soranlara dua edin çift çift olsun diye konusu geçince diyolarki Allah çift vermişte sahip çıkamamışsın deyip gülüşüyolar(bebeklerim ikizdi) nasıl can acıtıyo tahmin edersin..

Agzim acik kaldi resmen:(

Nasil laf o oyle.
Bir kadin nasil bu sekilde cumle kurar:(

geçen gün bir tanıdığımda küçük yaşta hamile kaldı nerdeyse evlenir evlenmez oldu birde .. etraftan daha erken sen çoçuksun demişler ... o da kızmış ... ben erken anne oldum , geç mi olacağım ..çoçuğum bana nine mi diyecek .. parklarda genç anne olarak koşacağım hava atacağım demiş 30 lu yaşlarda anne olanlara ... bende çok garipsedim bu durumu .. insanlar birşeyler söyleyim derken .. karşı tarafı kırabiliyorlar .. çoçuk sahibi olamayanlar ya da kısmet geç evlenmiş olanlar , sevdiği adam geç karşına çıkmışsa...

insanlar konuşuyor işte .. herşey nasip işi , o kişiler kendine bu kadar güvenmemeli .. ne kadar genç anne olsanda parkta çoçuğun peşinde koşturmakta nasip işi , bin bin türlü hali var hayatın

siz hiç üzmeyin kendinizi .. o kişilerde uzaklaşın .. benimde sıkıntı duyduğum konular var o ortamlardan uzaklaşarak kendime hayat oluşturuyorum ..

insanlar ne dediklerin bilmeden konuşuyor .. hava hava hava ...gün olur devran döner derim ben çok böbürlenmemek lazım ..

Son düzenleme:
Back
X