çocuklarıyla hava atan kadınlar

Benim görümcemde benim bir buçuk yıldır çocuğum olmamasına ameliyatlarıma rağmen kendisinin ne kadar çabuk hamile kalmasını anlatıp durur spiralle bile hamile kaldığını bide herkesin çocuğu olmak zorunda değil senin kısmetin buymuş diyip duruyor insanlar çoook düşüncesiz:(

Bi tanesini aldırdım yaaa mı? Bu nasıl bişey ya? insanın içi acır kadındaki rahatlığa bak ıy midem bulandı resmen:19:

Ilk gebeligim korunmayi birskir birakmaz oldu fakat dusukle sonuclandi. Dusukten alti ay sonra tedaviyle hamile kaldim ki pkolu ve pihtilasmasi olan birisiyim.

Eltim de gorumcelerimde hep korunmayi biraktiktan hemen sonra hamile kaldiklarini anlatip dururlar ki eltim ucuncuye hamile ve bir damla ile hamile kaldigini soyluyor benim ikinci cocugu cok istedigimi bildigi halde....

Boyle insanlarin arkadasligindan fayda gelmez. Siz moralinizi yuksek tutun kimseyi de dinlemeyin.

Ins en kisa zamanda bebislerinizi kucaginiza alirsiniz.

geçenlerde bir meclisteyiz öncelikle şunu belirteyim 1,5 yıldır çocuk sahibi olamıyorum ve bu biliniyor bir tanesi diyorki ayyyy benimki üstüme ceketini atsa hamile kalıyorum hahahahaa diye bir kahkaha patlatıyor... öbürü diyorki ayyyy ben bitanesini aldırdım yaa allahtan sonradan yine oldu hadi o dursun dedik diyor ve ben şoktayım ayrıca çok kırılıyorum o kadar üzülüyorumki tabi onlar bunu anlamazlar beni en iyi benim durumumda olanlar anlar ben böylelerine ne diyim bilemedim evlat allahın bir emanetidir böyle konuşmak sizcede yanlış değilmi arkadaşlar zaten stresliyim birde bu şekilde patavatsızlıklar oldumu iyice sinirim bozuluyor...

bu tarz insanlarla ,muhabbet içine girme bir daha en azından bebeğin olana kadar stres adamı öyle bir etkilıyor kı olacagı varsada olmuyor bu dönemı atlatmak senın elınde ona göre eleme yapmalısın etrafındakı ınsanları

aynı dertten bende muzdaribim.
benimde görüştüğüm 2 arkadaş var sürekli doğum, bebek konuşuyolar çok canım sıkılıyo yanlarında gözlerim doluyo bazen ağlamamk için zor tututyorumm kendimi. mutfağa gidiyorum direk ben. eşimin iş arkadaşlarının eşleri bunlar.. hatada iki haftada bir buluşurlar yakın arkadaşlarıyla eşimi yanlızda göndermek istemiyorum hiç gitmekte istemiyorum.

geçenlerde bir meclisteyiz öncelikle şunu belirteyim 1,5 yıldır çocuk sahibi olamıyorum ve bu biliniyor bir tanesi diyorki ayyyy benimki üstüme ceketini atsa hamile kalıyorum hahahahaa diye bir kahkaha patlatıyor... öbürü diyorki ayyyy ben bitanesini aldırdım yaa allahtan sonradan yine oldu hadi o dursun dedik diyor ve ben şoktayım ayrıca çok kırılıyorum o kadar üzülüyorumki tabi onlar bunu anlamazlar beni en iyi benim durumumda olanlar anlar ben böylelerine ne diyim bilemedim evlat allahın bir emanetidir böyle konuşmak sizcede yanlış değilmi arkadaşlar zaten stresliyim birde bu şekilde patavatsızlıklar oldumu iyice sinirim bozuluyor...

Çok yanlış, çok ayıp şeyler bunlar. Onlar kimki de Allahın nasip ettiği şeyle övünüyorlar? Allah nasip etmese hangisi öyle ceketle falan hamile kalabilirdi? Sanki kendi başarılarıymış gibi, kendi övünçleriymiş gibi ortalıkta gezinen şu tipler yok mu !..
Biz değil bir evlat, bir tırnak bile yapamayacak kadar aciziz.
Bak ben şuan hamileyim, doğum ne zaman diye sorana "ALLAH NASİP EDERSE seneye" diyorum. Ben bile diyemiyorum Martta doğum yapcam diye, Allah bilir, herşey onun elinde. Şimdi benimle ama onu görmek nasip olur mu bilmiyorum bile. Ben çok korkarım böyle kesin konuşmalardan, yaparım ederimlerden.
Bu insanlar nasıl bu kadar emin konuşabiliyor anlamıyorum. Hadi yapıyorlar diyelim, senin hassasiyetini hiç mi düşünmüyorlar?
Allah size hepsinden hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah AMİN.

Allah nasip etmedikten sonra değil ceket, tekstil atölyesini üzerlerine boca etsen olmaz o iş.

Böyle gafil düşünen insanlara Allah düşünme kabiliyeti nasip etsin diyorum.

bana da bi tanesi çocuğun varmı diye sormuştu (biliyodu olmadığını 4 yıldır)
yok dedim ''ayyy yapma zaten valla ben usandım benimkinden akıllılık yapıyosun ..
şimdiki aklım olsa doğurmazdım....oğlum bade ablanın oğlu olacakmısın veriim mi seni..
gibi abuk tselli karışık saçmalamıştı..

kocalarının parasıyla veya mesleğiyle hava atan kadınlardan farkı yoktur benim gözümde...

arkadaş olmayın böyle kişilerle.

hayat samimi olmayan kişilere zaman harcamayacak kadar kısa

paralarıyla, kocalarıyla ve çocuklarıyla hava atan kadınlardan irrite olduğum kadar hiç birşeyden olmuyorum.. şükür bilmeyen görgüsüz tipler, ciddiye bile almayın..

Allah'ın nasip ettiği şeyi, beceri olarak yetenek olarak anlatan, öyle düşünen insandan hayır gelmez zaten..
Veren de o alan da.. Bunu bilmiyorlar başta, 50 kere anlatsınlar.. Rabbim bir hasret bırakır, görürüm ceketi, kocayı..

çok sinir oluyorum böyle yatak odası muhabbeti yapan kadınlara. hiç sınır tanımıyorlar ayıp ya. birkaç yıl önce iş arkadaşlarım gün yapıyordu ben de katılmıştım. ama ben çoğunlukla gitmiyordum evlere çünkü çok sıkılıyordum, çoğu evli zaten. bazılarının her yaptığı espri cinsellikle alakalı ve basıyorlar kahkahayı. biri diyor çocuk için çalışmalara başlamışsınız duydum hadi hayırlısı. biri diyor başkası için kocası üstüne ceketini atsa kadın hamile kalıyor kaç kez kürtaj oldu bilmem ne. çok basit gerçekten. bu tarz muhabbetler her yerde herkesin içinde konuşulmamalı gerçekten çok yanlış. sizi anlayabiliyorum en iyi o arkadaş ortamından biraz uzaklaşın. inşallah tez zaman da sizin de evladınız olur.

Son düzenleme:
şu kırmızı ile çizdiğim yere hastayım zaten aman ne büyük marifet aferin kocişine de sana da!

bende yaşadım bunu bi kaç yıl ne laflar yedim ne ağlamalar üzüntüler yaşadım..hatta tedavi ile çocuk sahibi olduktan sonra bile ayy bak 5 yılda yapıverdin ancak diyenleri bile duydum daha neler neler..evet insan çok üzülüyor ama ayıbı yapan düşünsün boşver.
b
ak tüp bebekle anne olduktan 3 yıl sonra kendiliğimden hamile kaldım Allah büyük..o güzel canını böyle insanlar için sıkma.

Gerçekten bunları söyleyebilen insanlar olduğuna inanamıyorum. Bu nasıl bir cehalet, nasıl bir kendini bilmezliktir. Hayat her an değişebilecekken, bugün sahip olduklarımızı yarın yitirebilecekken nasıl böyle "büyük" laflar edebiliyorlar. Hele ki bir kadının bir kadına ettiği... :20:
Siz kimseye bakmayın sayın konu sahibi. Rabbim hepimize ayrı kaderler yazar, emin olun hiç kimseninki bir diğerinden daha güzel daha muhteşem değil. Allah size hayırlı evlatlar nasip etsin. Ama hayatta en önemli şey her durumda ve şartta bizim hayırlı insanlar olmamız. :16:

şu kırmızı ile çizdiğim yere hastayım zaten aman ne büyük marifet aferin kocişine de sana da!

bende yaşadım bunu bi kaç yıl ne laflar yedim ne ağlamalar üzüntüler yaşadım..hatta tedavi ile çocuk sahibi olduktan sonra bile ayy bak 5 yılda yapıverdin ancak diyenleri bile duydum daha neler neler..evet insan çok üzülüyor ama ayıbı yapan düşünsün boşver.
b
ak tüp bebekle anne olduktan 3 yıl sonra kendiliğimden hamile kaldım Allah büyük..o güzel canını böyle insanlar için sıkma.

allah islah etsin
sizde deseydiniz dogurmak marifet degil afedersiniz kopeklerde doguruyo
verende ALLAH alanda ALLAH
cocukla havami atilirmis tovbe tovbe
bakarsin ALLAH ondan alir sana verir kader

Rabbim ıslah etsin.:19::19: Bence bulunmayın o kadınlarla aynı meclislerde,çekin elinizi eteğinizi...Evde tv izleyin daha verimli zaman geçirmiş olursunuz.:1: Ne kadar seviyesizce yaa...Şu yatak odası muhabbetleri kadar iğrendiğim bir şey yok.Allah dört duvarı neden vermiş ki ? Bu sitede de bazen öyle muhabbetlere rast geliyorum ki,öyle anlatılıyor ki resmen olay gözümün önünde canlanıyor.:53::27: Hadi anlatmak zaten ayıp,bir de nasıl ballandırıyorlar.:60:

Malesef bu tip kadınlar hayatta kendine yer edinememiş,özgüvensiz ve erkek bulunca sapıtan kadınlar.:27::23::1: Cinsel hayat başlayınca birden büyüyüveriyorlar.:ssz: İlk evlenen oymuş gibi.:37::37: İşte dediğim tiplerin gebeliği de aynen bu şekilde oluyor.:41: Sanki dünya üzerinde doğum yapacak ilk kadın,sanki feriştah doğuracak.:ssz: Ufff biraz daha konuşursam isim vermek zorunda kalacağım.:24::24:

Görüşme o insanlarla.:20::20:

E bravo çocuk doğurabiliyorlarmış, dünyadaki yaklaşık 1,5 milyar kadın daha yapabiliyor bunu deseydiniz :37:

Hayvanlar da yapıyor,doğurmaksa marifet...:ssz::1:

Canım seni okadar iyi anlıyorum ki seni okurken benimde icim yandı inan. Çünkü ayni dertten muzdaribiz. 7 aydir olmuyor benimde.gecen arkadaslarla oturuyoruz konu hamilelige geldi çünkü kizlardan biri hamileydi.benimde daha düşünmediğimi sanıyorlar.ama en yakin arkadasim biliyor 7 aydir olmadığını. Nekadar üzüldügumude biliyor.buna ragmen orda dediki "valla bizde bi kere denedik hemen oldu..ilk denedigimiz ay hemen hamile kaliverdim"

Nasil icim acidi bi bilsen.bide en yakin arkadaşım olacak..hâlâ hatirladikca canim yanıyor.

evlenene kadar masum kız pozları kesip cinselliğin c sini konuşamayan kadınların evlendikten sonra arsızlaşmalarına hastayım

bu sitede de çok var öyle yatak odası fantazi gecelik iç çamaşırı konuşup şu smileyi koyanlar

bkz: :17::17::17::17: şundan...çok aptalca geliyor.

E bravo çocuk doğurabiliyorlarmış, dünyadaki yaklaşık 1,5 milyar kadın daha yapabiliyor bunu deseydiniz :37:

Maalesef böyle denmiyor.bunu düşününce insan bi kere daha kendi adina hayiflaniyor.dunyada birbuçuk milyondan fazla kadin bunu yapiyor ama ben yapamiyorum diye..

Uff kizlar şuramda yani göğüs kafesimin altinda sizlayan bir yerler var yine..

Brnimde basima cok geldi Boyle durumlar.ilk evlendigim yillarda zaten cocuk dusunmuyordum,o ara cocuk sahibi olmak icin tedavi olan bir arkadas vardi,cocugu olduktan 6 ay sonra alakayi kesti benlen.o zaman idrak edememistim ama dusundukce uzulurum,bu durum cocugu cok istedigim bir zamandada basima geldi.bir keresindede tanidiklardan biri patavatsizca sen niye artik cocuk yapmiyorsun dedi,bir de dik dik bakiyor kadin.Ben Tek cozumu Boyle insanlarin icine girmemekle buldum,allahim cok sukur zorda olsa bize bir evlat nasip etti,insallah dogdugu buyudugu gunleride gosterir.allah sizede en kisa zamanda bir evlat versin insallah.

evlenene kadar masum kız pozları kesip cinselliğin c sini konuşamayan kadınların evlendikten sonra arsızlaşmalarına hastayım

bu sitede de çok var öyle yatak odası fantazi gecelik iç çamaşırı konuşup şu smileyi koyanlar

bkz: :17::17::17::17: şundan...çok aptalca geliyor.

Bir de ev yerleştirme muhabbetleri oluyor bunların,denk geldin mi hiç ? :27::1:

Ev yerleştirmeye giderken : :23::23:

Ev yerleştirmeden dönerken : :17:

Evlenince : :52::52::52::52:

Back
X