• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu Aileler

Ofisim gene formundasin kiz :KK66: yaka ignesi ne yahu gul gul öldüm gene
Ortalikta cildiran cocuklarin analari da genelde catlak oluyor bak ben cok sahit oldum, dogum yaptigim gun esimin bir arkadasi geldi hanimi cocuguyla beraber, hastanenin yemegi vardi tepside bana gelmis olan, kadin odaya girer girmez dedi ki aaaa yemek de hazir varmis iyi oldu benim cocuk da ac :KK66: ulan sen manyak misin o hasta yemegi be kadin, oturdu cocuguna yedirdi yemegi ya sinir oldum, ben yemeginde degilim de neden yani sen beni salak yerine koyuyorsun lohusa lohusa hayret birsey, simdi o kadin hamileymis duydum, benden cekecegi var:KK66: hayatim boyunca ikinciye gordugum kadindaki rahatlik beni benden aldi, cocugu da zaten hastaneyi basimiza yiktiydi yemegini yedikten sonra:KK53:
E artık onun lohusa yemeğini de sen yersin hastane ziyaretine gidince :KK53: çok tuhafmış cidden

Bende öyle düşünüyorum
İş harici bırakmıyorum bu yüzden
Zaten çok özlüyoruz birbirimizi
Varsın arkadaşlarla daha az görüşeyim, kızımla vakit geçirmem şu dönemlerinde daha önemli

Ben kendi şartlarıma göre değerlendiriyorum biraz da.
15.30'da çıkıyorum ben, haftasonum tatil.
Bu şartlarda bırakırken çok vicdan yapmam gibi geliyor, sık sık tabii ki değil.
Daha yoğun çalışsaydım ben de farklı düşündüm.

Ben kendi şartlarıma göre değerlendiriyorum biraz da.
15.30'da çıkıyorum ben, haftasonum tatil.
Bu şartlarda bırakırken çok vicdan yapmam gibi geliyor, sık sık tabii ki değil.
Daha yoğun çalışsaydım ben de farklı düşündüm.
Senin iyiymiş, ne güzel
Bende süt iznimi günlük 1,5 saat yerine toplu kullanıyorum haftada birgün işe gitmiyorum, hafta sonuda tatil
3 gün benle en azından diyordum ama 1 yaşına giriyor şimdi süt iznim bitecek, 2 güne düşecek o iş
Diğer günler neredeyse 12 saat bensiz, çünkü işyerim çok uzak

çocuk küçükken de büyüyünce de çocuklu aile ile çocuksuz aile arasında bir uyumsuzluk oluyor maalesef.
bu noktada bence çözüm az görüşmek, görüşüldüğü zaman da çocuğa katlanmak (çocuksuz aile açısından)

ben de çocuğunu çok nadiren bırakabilenlerdenim.
bu sebeple eve hep erken döneriz, bir çok şeyden feragat ederiz. ancak çocuk tüm gün kreşte olunca, akşam bir yere bırakmak benim içime sinmiyor.
ancak çocuksuz çiftlerin bu tarz birlikteliklerden hoşlanmaması da gayet normal geliyor, çünkü yeri geliyor insan kendi çocuğuna tahammül edemiyor.

o yüzden kendinizi üzmeyin, karşı tarafa da bir şey demeye gerek yok, onlar da biliyorlardır, sonuçta siz onların yaşadıklarınızı yaşamadınız, ama onlar sizin yaşadıklarınızı yaşamışlardır muhakkak bir yerde bir şekilde.

Back
X