• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu biriyle evlilik(annesinde yaşıyor)

Bazen cocuklarla cici(!) anne bag kuramaz ama burda tam tersi.. eski esin tam bi gerizekaliymis kusura bakma. Cok biliyosa kendi yikasaymis. Sana guvenmiyormus demek ki
Bu kadar basit birseyde bilerek yaotin demis. Gorende atla deve sanir..
Aslında çok çok iyi biliyordu beni ve niyetimi. Sadece bahame yaratmak istiyordu. Narsit kişilik bozukluğu vardı. Suç yaratıp sonra başkasına ah neler çektim demek için sanırım 😂 kızların annesi bana teşekkğr etmiiti ben ateıldıktan sonra. O bana yeter gerçi. Zaten allah bilsin gerisi ne bilirse bilsin demek en iyisi 🤗

İyi akşamlar hanımcımlar,

Sizce çocuklu biriyle evlenmek kötümüdür?

Adamla herşey uyuşuyorsa, karakter sevgi ahlak, tek rahatsız eden konu çocuksa, fakat oda zaten annesinde yaşayıp ara sıra geliyorsa..

Belki tecrübesi olanlar vardir :)
evlenirken her şey güzel heyecanlı geliyor insana aman nolcak diyorsunuz. Evlenince annesi babası bile batıyor siz bi de çocuk diyorsunuz. Ben istemezdim çok net bir hayır

Konudan bağımsız şunu söyleyeceğim: Bu yazdığınız çok rahatsız edici geldi bana. “Eşimin eski eşinden olan çocuğuna annesinin vermediği ilgiyi verdim ama anasına çekmiş” falan….
Sanırım orda anasına çekmiş demiyor. Annesi kızı kendine çekmiş yani babaya karşı filan doldurmuş gibi. Ben mi yanlış anladım yoksa.

Aslında çok çok iyi biliyordu beni ve niyetimi. Sadece bahame yaratmak istiyordu. Narsit kişilik bozukluğu vardı. Suç yaratıp sonra başkasına ah neler çektim demek için sanırım 😂 kızların annesi bana teşekkğr etmiiti ben ateıldıktan sonra. O bana yeter gerçi. Zaten allah bilsin gerisi ne bilirse bilsin demek en iyisi 🤗
Allah razi olsun senden..

Çocuklu bir adam dünyanın en en en harika adamı da olsa burda en az adam kadar harika birinin daha olması lazım, o da eski eşi. Çünkü o eski eş eğer amiyane tabirle cirkef biriyse, her daim sizin huzurunuzu bozma potansiyelinde bir saatli bomba gibi duracak ilişkinizin ortasinda.

Siz şu eski kocası üçüncüye evlenir mi diye sürekli bunu soran kadın değilsiniz değil mi
Eğer konuda bahsi geçen yaşayan anne bensem evlenilir. 11 seneyi geçti ne bir kez ihtiyaç için eski eşimi aradım nede herhangi bir konu için. Çünkü karar aldığımda bu konuda da kendimi ölçtüm. Ben tek başıma (kendi ailemin desteği sahanedir) bu işin altından kalkabilir miyim? Evet dediğim de kızım 8 aylık değildi.
Kızımı görmek konuşmak isterse engel olmadım ama görüşün diye zorlamadim. Çünkü kızım benim en değerlim kimsenin zorla yalvar yakar görüşmek zorunda olacağı birisi değil.
Arkadaşlar maddi konudan bahsetmis. Çok küçük bir nafaka ödüyor kızımonun dışında bir lira istemiyorum. Tüm masraflarını ben karşılıyorum çünkü benim canım o.
Ayrıca eski este kalmıyor. 5 6 ayda bir iki üç saat görüşüyorlar. Eski eş arayınca telefonda görüşüyorlar.
Ailemle hiç gorusmez ( kendisi bazen babamı bayramlarda arar onun dışında). Ben ailesi ile hiç görüşmem. Ama onlarda kızımla istedikleri Aman gorusebilirler. ( 10 kez gorusmemislerdir )
Demem o ki bahsettiğiniz kişinin hayatını iyi öğrenin. Evlenilebilir. Çünkü karşıda ki insan benden uzak Allah'a yakın demiş olabilir 😀
Aynen öyle bi durum bendede, kadin hep cocugu uzak tutuyor zaten ne konusma var ne muhattal, 1-2 ayda bir aliyor tek cocugu bukadar.

Babamin ilk evliliginden bir oglu var. Babamin ona gizliden dukkan aldigini dusunuyorum. Cunku yillarca hep borcu vardi. Evi hep kit kanaat gecindirdi. Yaptigi ekonomik yardimdan dolayi coook sikinti cektik. Sonra vefat edince o herif basima eksidi. Yok arsasi varmi evi varmi bilmemne. Berbat bi durumdu. Acimizi bile bilemedik o derece. Yarin oburgun cocugunuz olursa o da boyle problemler yasayabilir. Yani bunun mal paylasimi kismi var mesela esinin bir evi var. O olunce cocuk sen ve onun cocuguda hak sahibi. Sirfbu yuzden bile evlenilmez !

İyi akşamlar hanımcımlar,

Sizce çocuklu biriyle evlenmek kötümüdür?

Adamla herşey uyuşuyorsa, karakter sevgi ahlak, tek rahatsız eden konu çocuksa, fakat oda zaten annesinde yaşayıp ara sıra geliyorsa..

Belki tecrübesi olanlar vardir :)
Daha evlenmeden belliymis bu işin olmayacağı. 7 yasindaki cocugun alabileceği mirasa hatta babasinın verdigi nafakaya bile kafayi takmişsınız şuan

Back
X