Eğer konuda bahsi geçen yaşayan anne bensem evlenilir. 11 seneyi geçti ne bir kez ihtiyaç için eski eşimi aradım nede herhangi bir konu için. Çünkü karar aldığımda bu konuda da kendimi ölçtüm. Ben tek başıma (kendi ailemin desteği sahanedir) bu işin altından kalkabilir miyim? Evet dediğim de kızım 8 aylık değildi.
Kızımı görmek konuşmak isterse engel olmadım ama görüşün diye zorlamadim. Çünkü kızım benim en değerlim kimsenin zorla yalvar yakar görüşmek zorunda olacağı birisi değil.
Arkadaşlar maddi konudan bahsetmis. Çok küçük bir nafaka ödüyor kızımonun dışında bir lira istemiyorum. Tüm masraflarını ben karşılıyorum çünkü benim canım o.
Ayrıca eski este kalmıyor. 5 6 ayda bir iki üç saat görüşüyorlar. Eski eş arayınca telefonda görüşüyorlar.
Ailemle hiç gorusmez ( kendisi bazen babamı bayramlarda arar onun dışında). Ben ailesi ile hiç görüşmem. Ama onlarda kızımla istedikleri Aman gorusebilirler. ( 10 kez gorusmemislerdir )
Demem o ki bahsettiğiniz kişinin hayatını iyi öğrenin. Evlenilebilir. Çünkü karşıda ki insan benden uzak Allah'a yakın demiş olabilir