- 30 Ocak 2016
- 762
- 1.309
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim halamın kocası halamı boşadı çünkü adam hep bakımlı kadın istiyordu halam aşırı bakımsızdı. Soruna tek taraflı bakamıyorum ben ama yine de söylediğinizde haklısınız acaba kadına ne yaptı da kadın boşandıBir kadın çocuğu varken boşanmayı göze alıyorsa bence adamın defosu vardır... Denenmişi denemeyin
Evet ama ilerde pişman olmaktan korkuyorum sırf çocuk için ayrıldım diyeCevabınız sorunuzda gizli![]()
Butun adamlarin köküne kiran girmis kiz. Piyasa kötü. Sen KK yi takip etmiyosun heralde bcbxvxÇocuksuz adamların köküne kıran mı girdi![]()
Neden bakımsızfı, bilmiyormuydu zaten.. Yoksa depresyona mı soktu kadını... Çok garip..Benim halamın kocası halamı boşadı çünkü adam hep bakımlı kadın istiyordu halam aşırı bakımsızdı. Soruna tek taraflı bakamıyorum ben ama yine de söylediğinizde haklısınız acaba kadına ne yaptı da kadın boşandı
Çocuk 10 yaşında aşırı şımarıkCocuk kac yasinda? Eski bir arkadasim vardi cocuklu birisiyle evledi. Cocuk kucuktu ve gercekten cok sevdi. Simdi ayrildilar ama cocuklarini bulusturuyorlardi , en son gordugumde.
Yani zor ama yapinizla ve cevrenizle de alakali.
Ben olsam yapamam.
Nedenler yukarida sayilmis.
Ben biriyle tanıştım onu çok beğeniyorum ama daha önce evlenip boşanmış çocuğu var bense hiç evlenmedim çocuğum yok sizce böyle biriyle evlilik düşünmeli miyim? Acayip hoşlandım beğendim ama çocuk istemiyorum ayrılmalı mıyım?
Kosarak acil cikişa yönelin lütfenÇocuk 10 yaşında aşırı şımarık
Ben aile evinde el bebek gül bebek büyümüş biriyim annem bana kıyamazdı iş yapmazdım hep oturuyorum aile evinde aşırı rahat büyüdüm ve ben çocukları seven biri değilim adamdan çok hoşlandım huyunu suyunu sevdim ona karşı bir şeyler hissediyorum ama çocuğunu istemiyorum sadece ayrıldıktan sonra çocuğu yüzünden ayrıldığıma pişman olurum diye tedirgin oldum bu yüzden sormak istedim Çocuklu biriyle yapabilecegimi düşünmüyorum tek korkum bunun yüzünden pişman olmakben kendime zor katlanıyorum...
yani mesela annem senelerce başkalarının çocuklarına baktı. o çocuklar incinmesin diye (anneleri yok diye) onların yanında bizi sevip okşamadı bile...buna mecbur bırakıldı, kimse sormadı, orası ayrı da.
benim böyle bir sabrım yok, böyle bir şeyin içine kendimi sokmak da istemem madem seçeneğim var
üvey anne olacaksınız, ne yapsanız birine batacak, bir eski eş hep olacak ve mecbur çocuk yüzünden görüşecekler, nafaka olacak. ay olacak da olacak. ne gerek var?
Ben de senin gibiyim çocukları seven biri değilim kendi çocuğuma bile katlanamam başkasının çocuğuna hiç katlanamam sadece sırf çocuğu yüzünden ayrıldım diye pişman olmaktan korkuyorum çünkü adamın huyu suyu çok iyiBen kendim çocuk istemiyorum. Başkasının çocuğuna hayatta bakmam. Yok yakınken ayrıl
Olmazsınız ben garanti veriyom ki olmazsınız ya. Buraya ne konular açılıyor çocuklu bir adamla evlendim ama bla bla diye. Onlardan olmak istemiyorsanız herkes kendi yolunaEvet ama ilerde pişman olmaktan korkuyorum sırf çocuk için ayrıldım diye
Çocuklara katlanamayacak biriyseniz acabaya neden düşünüyorsunuz?Ben de senin gibiyim çocukları seven biri değilim kendi çocuğuma bile katlanamam başkasının çocuğuna hiç katlanamam sadece sırf çocuğu yüzünden ayrıldım diye pişman olmaktan korkuyorum çünkü adamın huyu suyu çok iyi
Son derece haklısınız zaten ben daha kendime zar zor bakıyorum aile evinde aşırı rahat büyüdüm aşırı şımarık büyüdüm başkasının çocuğuna bakabileceğimi sanmıyorum çocuğu on yaşında şımarık büyütülmüş en ufak bir hatam da üvey anne damgası yiyebilirim bunu sorumluluğu altına giremem hoşlanıyorum ama vazgeçerimÇocuklu adamla/kadınla evlenmek demek, bu evlilik sürecinde çocuğun ateşlenmesinden, kusmuğundan, okul derdinden yarın öbür gün çocuğun evleneceği zaman bile etkilenmek demek. Bunu azıcık aklı olan insan bilir. Sen bu adamla evliliğe gidersen olan o çocuğa ve senin hayatına olur. Hadi çocuk küçük. Ya sen? Doğru yanlışı düşünemiyor musun?
Ek olarak sadece beğeni ve hoşlantıyla, kısa sürede birini tanıyarak evlilik kararı alınmaz
Tamamdır yorum yaptığınız için çok ama çok teşekkür ederim beni yönlendirdiğiniz içinOlmazsınız ben garanti veriyom ki olmazsınız ya. Buraya ne konular açılıyor çocuklu bir adamla evlendim ama bla bla diye. Onlardan olmak istemiyorsanız herkes kendi yoluna
Peki ayrılma sebebini söylemeli miyimÇocuklara katlanamayacak biriyseniz acabaya neden düşünüyorsunuz?
Huyla suyla olacak iş değil bu.