Konu sahibini eleştirenler neden kötü kalpliymiş gibi algı yaratıldı anlayamadım?
14 aylık bir bebeği tüm gün tv ye hapsetmek normal mi?
Bu 'tüm gün' konu sahibinin beyanı bu arada.. Bir şeylere yanlış denecek ki hatadan dönülsün..
Kendisi de "sizde de durumlar böyle mi?" diye sormuş zaten.
B
brunettella
benim de her anne gibi oğlumla oyun kurmaya çalışmaktan, 5 dakika boş oturmak isteyince sürekli anne anne diye çağırmasından, kucağıma çıkmak isteyip mutfakta yukarılardaki dolapları karıştırmayı istemesinden, banyoda suyla oynamak istemesinden, olmayacak bir şeyi ısrarla ağlayıp tepinerek istemesinden, altını ve üstünü değiştereceğim zaman direnip köşe kapmaca oynamasından bunaldığım anlar oluyor.
Ama asla bunlar için bugün çocuğumdan sıkıldım deyip tüm gün elektronik alette transa sokmuyorum.
Kaldı ki ben "bizim evimizde tv izlenmez. eline telefon vermiyorum" diyen bir anne değilim. Hiç bir zaman o derece kasamam zaten..
Ben de telefonda youtube da video izletirim ama asla uzun süre izletmem. Bir kaç dakika deşarj olup nefes alıp dikkatini yine kendime çekerim.
Hava çok çok soğuk değilse parka gidemiyorsak bile markete veya bir şekilde dışarı çıkarırım bana da iyi gelir..
Madem bu derece bunaldınız -ki tekrar söylüyorum bu çok normal- eşiniz ile bir rutin oluşturup çocuğu babasıyla bırakıp kendi başınıza bir şeyler yapmalısınız..