Çocuklu kadının gezme sorunsalı

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Slm kızlar. Arkadaşımla bugun buluşmak icin sozlestik. Bebeğim 9.5 aylik emio esim de vardiyali çalışıyor bugun sabah 7oglen 1 calisio eve gelmesi. 2 oluo benim. Sormak istediğim esim ben bakarım sen arkadasinla. Buluş Dio bunaldigimi gördüğü icin. Ama ben hicbirakmadim biryere giderken hepyani daydi. Şimdi dururmu 3 saat. Filan bensizz diyorum alistirmalimiyim sizce düşünmemek de mı lazım biraz acaba acill fikirlerinizi bekliyorummmm

Bu kadar kasmayin kendinizi, siz annesisiniz oda babasi, bakar elbet.
Cok cok acil birsey olursada arar cagarir sizi.
3 tane cocugum var hepsinde de haftanin 2 günü yarim gün bana aitti.
Esime birakirdim ve o gün ne yapmak istiyorsam onu yapardim. ( alisveris, arkadaslarla gezme, sohbet, spor ne istersem yapardim o iki gün)
Bir kainin cocuk dogurmasi, kendine ait hic zaman ayirmamasi demek degildir.

tabii gezmek senin de hakkın,evde çok bunalmışsındır.aslında babaları arada bir çocuklarıyla başbaşa bırakmak gerekiyo ki sorumluluk bilincine varsınlar..ancak emiyormuş,onu nasıl yapacaksın?

Aman canım emmeyiversin 3 saat .

Bu kadar paniklemeye gerek yok.

Aslında bu, kadınların "ben olmazsam dünya yıkılır, kocam, çocuklarım bensiz bir saniye yapamazlar, ah ben ne kadar da önemliyim" yanılgısından / avuntusundan kaynaklanıyor.

Rahat olalım, dünya biz olmadan da dönmeye devam edecek ama hayatta , vazgeçilmez olduğumuz duygusundan daha güzel duygular da var, biraz da kendimize vakit ayıralım ki verim artsın en azından :)

Düşünmeden yapamıyorum ama dediginizgibi hakkım sanırım emzirip uyutup gitmeyi düşünüorum yada kalkınca emzirip giderim diyorum bilmiorum

Son düzenleme:
Emzirip uyut, sonrada babaya bırak, 3 saatin 1,5 saatinde uyusa, uyanıncada babası yemesi gerekenleri yedirir, biraz dışarıda gezdirir sen gitmiş olursun.

Tamamen psikopatlik ama gel de anla

çocuğunuz çokta küçük değil 3 saat emmez ek gıda alabilecek yaşta olduğu için takmayın kafanıza günün tadını çıkarın ben bakarım diyen bir eşiniz var bu fırsatı kaçırmayınderim:)

bence de endişelenme canım hem eşinin de hoşuna gidecektir...
sende biraz kafa dağıtırsın süt sağma makinen varsa sütünü bırak eve ohh rahat rahat gezersin işte

Ogluma dogum yaptigimda ilk bir yil esimle donusumlu baktik

sabah ben ise gidiyorum ogleden sonra esim gidiyordu

burada 1 yildan bahsediyorum
kaldi ki siz 3 saat demissiniz

birakin baksin ve size tavsiyem esinizi asla boyle alistirmayin :)))

Bende öle düşünüorum çevredeki herkes bırakıoo ben psikopatlik yapıyorum. Yanımda götürdüm birkaç kez arabaya binmioo kucakta mahvoluorum gezdiğimden de anlamıyorum ondan öte yoruluoo hemen yavrum emip uyumak istio don dolaş emzirecek yer ara sonra :)

Bende öle düşünüorum alistirmiyim die salsunbakar da anam salosun babam salosun durmaz die dolduruolar. Allah'tan kayınvalidem burda diil oda cosardi

bilmezmiyim o dertleri benimde iki kızım var arabaya binmezlerdi biberon emmezlerdi başkasının kucağına gitmezlerdi 4 sene dışarı çıkmadım dersen inanırsın galiba benim kaldığım yerde küçük bir yer zaten gezecek yerde yok arkadaş yok kendimi öyle salmıştım ki eşim de bakar çocuklara ama arkadaş aile bişi olmayınca gezmeninde anlamı olmuyordu şükür şimdi büyüdüler ama hala onlarla bir yere gitmek istemem sürekli ağlarlar yaramazlık yaparlar oturup iki kelime konuşturmazlar insanlarla o yüzden hala mümkün olduğu kadarıyla eşime bırakır giderim....zaten kızlarda gelmek istemez sıkılıyorlar benim ortamlarımdan:)))eğer arkadaşları varsa götürürüm onları...

Biz kadinlar kendimizden cok fedakarlık ediyoruz adam sende deyip takmamak bosvermek lazım bazen haklisin cnm

şimdi fark ettim bebeğin 9,5 aylıkmış.ek gıdalara çoktan geçmişsindir,sevdiği bir çorbayı yap acıkırsa onu yedirsin.haftada bir böyle kaçamaklar yapmak güzel olur.mutlu anne,mutlu çocuklar demektir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…