- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
-
Aman canım emmeyiversin 3 saat .
Bu kadar paniklemeye gerek yok.
Aslında bu, kadınların "ben olmazsam dünya yıkılır, kocam, çocuklarım bensiz bir saniye yapamazlar, ah ben ne kadar da önemliyim" yanılgısından / avuntusundan kaynaklanıyor.
Rahat olalım, dünya biz olmadan da dönmeye devam edecek ama hayatta , vazgeçilmez olduğumuz duygusundan daha güzel duygular da var, biraz da kendimize vakit ayıralım ki verim artsın en azından :)
Sütünü sağ, bırak eşine cık gez dolaş.
3 saatten bir sey olmaz.
Hem esin bakarim diyorsa bu firsati hic kacirma.
çocuğunuz çokta küçük değil 3 saat emmez ek gıda alabilecek yaşta olduğu için takmayın kafanıza günün tadını çıkarın ben bakarım diyen bir eşiniz var bu fırsatı kaçırmayınderim:)
Ogluma dogum yaptigimda ilk bir yil esimle donusumlu baktik
sabah ben ise gidiyorum ogleden sonra esim gidiyordu
burada 1 yildan bahsediyorum
kaldi ki siz 3 saat demissiniz
birakin baksin ve size tavsiyem esinizi asla boyle alistirmayin :)))
Bende öle düşünüorum çevredeki herkes bırakıoo ben psikopatlik yapıyorum. Yanımda götürdüm birkaç kez arabaya binmioo kucakta mahvoluorum gezdiğimden de anlamıyorum ondan öte yoruluoo hemen yavrum emip uyumak istio don dolaş emzirecek yer ara sonra :)
bilmezmiyim o dertleri benimde iki kızım var arabaya binmezlerdi biberon emmezlerdi başkasının kucağına gitmezlerdi 4 sene dışarı çıkmadım dersen inanırsın galiba benim kaldığım yerde küçük bir yer zaten gezecek yerde yok arkadaş yok kendimi öyle salmıştım ki eşim de bakar çocuklara ama arkadaş aile bişi olmayınca gezmeninde anlamı olmuyordu şükür şimdi büyüdüler ama hala onlarla bir yere gitmek istemem sürekli ağlarlar yaramazlık yaparlar oturup iki kelime konuşturmazlar insanlarla o yüzden hala mümkün olduğu kadarıyla eşime bırakır giderim....zaten kızlarda gelmek istemez sıkılıyorlar benim ortamlarımdan:)))eğer arkadaşları varsa götürürüm onları...
Aslında bu, kadınların "ben olmazsam dünya yıkılır, kocam, çocuklarım bensiz bir saniye yapamazlar, ah ben ne kadar da önemliyim" yanılgısından / avuntusundan kaynaklanıyor.
katılıyorum
sonra da bütün sorumluluk bende çok bunaldım hayattan zevk almıyoruma kadar gidiyor
tabi durur neden durmasın babası sonuçta en az sizin kadar ilgilenir o da
katılıyorum
sonra da bütün sorumluluk bende çok bunaldım hayattan zevk almıyoruma kadar gidiyor
tabi durur neden durmasın babası sonuçta en az sizin kadar ilgilenir o da
Eminimbenden itibarlar bile de iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?