- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi Schizophrenia
:))) acı acı gülümsüyorum okurken, benim dört bacaklım küçük ırk, sokakta üstüne doğru koşturan çocukları görünce bacağıma sarılıp kucağıma çıkabilmek için elinden geleni yapıyor çünkü çok korkuyor, maalesef bazı annelerin kendi çocuklarından başka herşey zarar görebilir düşüncesi yüzünden, çocuklar sopayla vurmaya kalkıştığı, seviyorum deyip kuyruğunu kulağını çektikleri için ister istemez üstüne doğru koşan her çocukta korkudan kucağıma çıkıyor, arada bir arkamdan seslenenler oluyor:- pişşşt baksanaaa, süs köpeği mi o, getir azıcık çocuk oynasın.
Benden cevap: - Evet süs köpeği vitrinde duruyor, arada bir tozunu almak için çıkartıp yeniden yerine koyuyoruz diyorum, cevabı alan kişi şaşkın bir halde ne dediğimi kavramaya çalışırken uzaklaşıyorum.
Hahaha müthiş cevap! :) Kıyamam ama ya sopayla kovalamak nedir, içim acıdı bir lokmacık o. Benimki Golden Retriever, ya tipine bakınca bile gülesiniz gelen sevimli bir tip yani ona bile çığlık atıp Pitbull tepkisi veren var. İnsana insan gibi davranmayı beceremiyoruz ki daha, kaldı ki hayvana davranabilelim.