• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu talip

İster eski KV ve KPyi ailesi bilmis diyin, ister çocukla masraflar az olsun diye birlikte yaşamışlar diyin ya da ortak İşleri var o yüzden böyle devam etmişler diyin.
Hiç bir mazeret bu adamın çocuğuyla kendine düzen kurabilecek olgunlukta olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Kadınlar bile çocuğu varsa anne evine donmektense kendi düzenini kursun ancak öyle sağlıklı bir yaşam olur diyoruz.
Buradaki tablo resmen sığıntı gibi saçma sapan bi duzen kurması adamın.
Bu kadar asalak yaşamaya çalışan bi erkek ancak sizi sömürür.

Beni düşündüren çocuktan ziyade adamın maddi durumu olmasına rağmen kayın ailesiyle yaşaması. Teyzesi var ilgileniyor çocukla demişsiniz, annane dede var. Minimum olması gereken çocuğun gün içinde teyze/annane ile zaman geçirip akşam babasıyla evine gitmesiydi. Adam rahata alışmıştır, çocuk bakılıyor, iş kayınpederden, yemek/ütü her neyse kayınvalideden. Bana 40 yaşında çocuklu adam değil de afedersiniz götünü toplamaktan bıktıkları oğullarını iteklemeye çalışıyorlar gibi hissettiriyor konu daha çok. Siz zaten durumun yeterince farkında olduğunuz ve mutsuz olacağınız bir evliliktense hiç olmamasının daha doğru olduğunun bilincinde olduğunuzdan çok da bir şey yazmaya gerek yok. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yani bir ömür yalnız yaşamakta kolay değil
Birde boşanmış dul ve meslek sahibi olmayan destek alamamış bir kadın için hayat daha da zor
İş bulmak ev kiralamak vs
Eşim in boşanmış olduğu duyulunca apartman toplantısında konuşup ev sahibinden çıkarmasını istemişler bir kaç sene evli olmadığını gizlemiş
Bende çok ev aradım ama evli olmadığım için ev vermediler
En son bulaşıkçı ya girdim diğer iş yerleri kimlik ve soruyor boşanmış olunca almıyordu
Bulaşıkci olarak sigortasız çalıştım ve sahte alyans alıp abimi eşim olarak tanıttım öyle işe aldılar
Yoksa kimse istemez aldatilip boşanıp yeniden evlenmeyi
Ama o kadar çok baskı oluyor ki kadın erkek farketmiyor inanın işte evlen dulsun sen boşanmış olduğun için kadın erkek farketmiyor insanların eşini sevgilsini eliniden alacakmış gibi davranılıyor bekar yada evli insanlarin yaptığı sıradan şeyler sen boşanmış olduğun için göze batıyor
Eşim 6 yıl bekar kalmış bende 2.5 3 yıl kadar bekar kaldım ve sürekli evlen evlen evlen
Hiç bitmeyen bir baskı desteksiz kalmak bu yola itiyor ister istemez
Kadın eğer iyi bir maddi durumu yoksa mesleği vs mecbur kalıyor yani
Ben de çocuklu ve boşanmış bir kadınım. Bu sorunlardan dolayı kolay kolay evlenmem. Bence insanın başına dert açmaktan başka bir işe yaramıyor.

Back
X