• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu talip

Bir önceki yazdığınız mesaj ithafen böyle söyledim hani keşke bekar olsam da hepsi benim olsa gibi bir anlam çıkıyor
Açıklama yapmana gerek yok ne yazdığımı ne demek istediğini anladım kaçırdığın şey bekar olan 42 yaşında biri için bunları dedim ben o yaşta bekar olsam diye yani bak bilale anlatıe gibi anlattım gece gece hadi iyisin

BEnde senin gibi cimri paragöz bir eş istemezdim 🥹 20 yıldır tek eşliyim aşko sana başarılar 😁
Görünürde tek eşlisin ama sözlerinden içinde kopan fırtınalar var gibi, ben cimri değilim ayrıca kendin uydurup duruyorsun burada istediğin herkese istediğin lafı hayasızca söylüyorsun. Ayrıca paragöz olmak bile , evli olup da keşke bekar olsaydım bütün erkekler benim olurdu demekten daha onurlu bence.

Açıklama yapmana gerek yok ne yazdığımı ne demek istediğini anladım kaçırdığın şey bekar olan 42 yaşında biri için bunları dedim ben o yaşta bekar olsam diye yani bak bilale anlatıe gibi anlattım gece gece hadi iyisin
Kaç yaşında olduğu ne farkeder ? 42 genç bir yaş kendin söyledin bunu.

Görünürde tek eşlisin ama sözlerinden içinde kopan fırtınalar var gibi, ben cimri değilim ayrıca kendin uydurup duruyorsun burada istediğin herkese istediğin lafı hayasızca söylüyorsun. Ayrıca paragöz olmak bile , evli olup da keşke bekar olsaydım bütün erkekler benim olurdu demekten daha onurlu bence.
İçimde kopan fırtınalar mı 🤣 tamam tamam hadi git yat sen bu gecede benim için üzül 🥲

Merhabalar ben daha önce bir evlilik yaptım çocuğum yok 42 yaşındayım.
Ortak tanıdığımız olan eşi vefat etmiş 10 yaşında bir oğlu olan bir talip var.Adamı 6-7 yıldır tanıyorum işinde gücünde efendi bir adam.
Aklım çok karışık kızlar fikirlerinizi merak ediyorum🤗
Bu size bağlı ama iyi düşünün.
Anne baba boşanmış olsa çocuk için her ikisi de yerli yerinde durur. Ancak bu çocuk öksüz, zavallı çocuğum benim.
Annelik yapabileceksiniz ama gerçekten yapabilecekseniz bu işe girişin. Yoksa ne kendinizi ne karşıdakini yıpratmayın.

Seni aldılarsa beni de alırlar diyorum ya , insanlara umut kaynağı oldun
Ümidiniz kaybetmeyin ünlü düşünür aykadar güzel puhahah öyle diyor arkadaşlar 😍 yavrum sen beni sinirlendirebilceni falan düşünüyor musun cidden yattığım yerden eğlendiriyorsun beni sağol 🫠

Adamın dul olması daha mı iyi sanıyorsunuz? "Kör Ölür Badem Gözlü Olur, Kel Ölür Sırma Saçlı Olur." atasözü niye söylenmiş sizce ? Ya adam aklen ve kalben hâlâ rahmetli eşine bağlıysa ?
Olabilir yada her meselede eski eşini de ortaya atabilir

Merhabalar ben daha önce bir evlilik yaptım çocuğum yok 42 yaşındayım.
Ortak tanıdığımız olan eşi vefat etmiş 10 yaşında bir oğlu olan bir talip var.Adamı 6-7 yıldır tanıyorum işinde gücünde efendi bir adam.
Aklım çok karışık kızlar fikirlerinizi merak ediyorum🤗
Bence çok iyi düşünülmesi gerekiyor. Çocuk 10;yaşında kuzum annesi vefat etmiş. Annesi olmadığı için iyi bir pskilojide olduğunu pek sanmıyorum. Rabbim yardimcisi olsun.Tam da Ergen desen değil çocuk desen değil yaşta. Sıkıntılı yaslar. Sorun yaşarsınız gbi geliyor. Bekarlığa alismisken hem esin hem çocuğun hemde evin sorumluluklarını almak zor gelir. Ben olsam kabul etmezdim sanırım

Back
X