merhaba arkadaşlar dün yaşadığım bir olayı ve çocukluğumu paylaşmak istedim sizlerle umarım sıkılmazsınız okurken..
dün apartmanın önune pamuk şekerci gelmiş bütün çocuklar sıraya girmiş almak için bi tane çocukta öyle uzaktan izliyodu ben çok üzüldüm tabi hemen yanına gittim para uzattım ve koş sende al dedım. o an gözlerindeki mutluluk ve bana teşekkür ederim ablacım diyişi pamuk şekeri aldıktan sonraki sevinci gözümün önunden gitmiyo...
ben kötü bir çocukluk yaşadım. BABAM sayesinde. içki kumar kadın ve şiddet her şey vardı... işini kendi elleriyle batırdı. anneme vurmasını hazmedemıyordum en çok benı döv ama annemi dövme diyordum o yınede dövüyordu bizi. sokaktaki çocuklara özenırdım yanında babası olan çocuklara benım babam hiç sevmedi benı bir kere bile başımı okşamadı.. bende dünki çocuk gbi uzaktan seyrederdim hep mutluluğu. en çokda babamı annemi aldatırken yakalamak koydu bana oan dünyam başıma yıkılmıştı sanki. işyerinde olduğum için daha zuun yazamıyorum kızlar ama müsait olduğumda tüm yaşadıklarımı yazmak istiyorum sizlerle paylaşmak istiyorum. şuan babamdan ayrıyız annem ve kardeşimle birlikte mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşıyorum.
Aferin çocukları mutlu etmek harika bir duygu olsa gerek.Sanki kendi çocukluğuna dönüp kendine yapmış gibi hissetmiş olmalısın.Bu babalar kendilerini sevmiyor ki,ailesini sevebilsin.Onada muhtemel kendi ailesi bir yanlış yaptı.Annenle yaptığı evlilik belki erkendi,belki aradığı o değildi.Erkekler ilgi,anlaşılmak ister.
sonuçta kendiyle birlikte çevresindekileride yakıyor.Sanırım 70 yaşınızada gelseniz bu kırgınlığınız sürecek,içinizdeki baba boşluğu dolmayacak.
Allahım o acıları göstermesin bir daha..
Ne şanslısın ki şu anda annen ve kardeşlerinle huzurlu olduğunu söylüyorsun..
Ya ömür boyu bu işkenceden kurtulamayanlar?
Rabbim yardımcıları olsun...
Aferin çocukları mutlu etmek harika bir duygu olsa gerek.Sanki kendi çocukluğuna dönüp kendine yapmış gibi hissetmiş olmalısın.Bu babalar kendilerini sevmiyor ki,ailesini sevebilsin.Onada muhtemel kendi ailesi bir yanlış yaptı.Annenle yaptığı evlilik belki erkendi,belki aradığı o değildi.Erkekler ilgi,anlaşılmak ister.
sonuçta kendiyle birlikte çevresindekileride yakıyor.Sanırım 70 yaşınızada gelseniz bu kırgınlığınız sürecek,içinizdeki baba boşluğu dolmayacak.
Bazı şeyleri unutmak zor haklısınız. Ama siz kendinizi onarma yöntemini bulmuşsunuz bence; başkalarına güzel anılar bırakmak. O çocuğun hafızasına harika bir anı bıraktınız, eminim hiç unutmayacak. Müthiş bir şey bence.
Herkesin hayat hikayesinde dert ettiği sıkıntı yaşadığı sorunlar mutlaka ki oluyor.
Malesef hayatı seçme şansımız yok..Herkes bi yere kadar kaderini yaşamak zorunda kalıyor.
En kötü olaylardan bile polyanna olmanıza gerek yok olumlu bakış açısı çıkarmaya çalışın
10 sene daha beraber yaşamak zorunda kalabilirdiniz..
Daha şiddetli kavgalarla cinnetler geçirilebilirdi.
Huzursuzluğu görmeseydiniz huzurun ne olduğu bilmeyebilirdiniz hiçbirşey size keyif vermeyebilirdi.
Çocuğa şeker aldığındaki yaşadığın duyguyu çok çok iyi anlıyorum....
Bende babasız büyüdüm özendiğini anlattığn psikolojiyi çok iyi bilirim...
23 Yaşında 33 gibi düşünmek zorunda olursun..Küçük olmazsın hiçbir zaman hep büyükler gibi düşünürsün vsvs
Derin mevzular :))
Allah herkese huzurlu hayatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?