:( çocukluğum

lazkizi34

sudem
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
6.143
9
106
İstanbul
merhaba arkadaşlar dün yaşadığım bir olayı ve çocukluğumu paylaşmak istedim sizlerle umarım sıkılmazsınız okurken..

dün apartmanın önune pamuk şekerci gelmiş bütün çocuklar sıraya girmiş almak için bi tane çocukta öyle uzaktan izliyodu ben çok üzüldüm tabi hemen yanına gittim para uzattım ve koş sende al dedım. o an gözlerindeki mutluluk ve bana teşekkür ederim ablacım diyişi pamuk şekeri aldıktan sonraki sevinci gözümün önunden gitmiyo...

ben kötü bir çocukluk yaşadım. BABAM sayesinde. içki kumar kadın ve şiddet her şey vardı... işini kendi elleriyle batırdı. anneme vurmasını hazmedemıyordum en çok benı döv ama annemi dövme diyordum o yınede dövüyordu bizi. sokaktaki çocuklara özenırdım yanında babası olan çocuklara benım babam hiç sevmedi benı bir kere bile başımı okşamadı.. bende dünki çocuk gbi uzaktan seyrederdim hep mutluluğu. en çokda babamı annemi aldatırken yakalamak koydu bana oan dünyam başıma yıkılmıştı sanki. işyerinde olduğum için daha zuun yazamıyorum kızlar ama müsait olduğumda tüm yaşadıklarımı yazmak istiyorum sizlerle paylaşmak istiyorum. şuan babamdan ayrıyız annem ve kardeşimle birlikte mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşıyorum.

merhaba arkadaşlar dün yaşadığım bir olayı ve çocukluğumu paylaşmak istedim sizlerle umarım sıkılmazsınız okurken..

dün apartmanın önune pamuk şekerci gelmiş bütün çocuklar sıraya girmiş almak için bi tane çocukta öyle uzaktan izliyodu ben çok üzüldüm tabi hemen yanına gittim para uzattım ve koş sende al dedım. o an gözlerindeki mutluluk ve bana teşekkür ederim ablacım diyişi pamuk şekeri aldıktan sonraki sevinci gözümün önunden gitmiyo...

ben kötü bir çocukluk yaşadım. BABAM sayesinde. içki kumar kadın ve şiddet her şey vardı... işini kendi elleriyle batırdı. anneme vurmasını hazmedemıyordum en çok benı döv ama annemi dövme diyordum o yınede dövüyordu bizi. sokaktaki çocuklara özenırdım yanında babası olan çocuklara benım babam hiç sevmedi benı bir kere bile başımı okşamadı.. bende dünki çocuk gbi uzaktan seyrederdim hep mutluluğu. en çokda babamı annemi aldatırken yakalamak koydu bana oan dünyam başıma yıkılmıştı sanki. işyerinde olduğum için daha zuun yazamıyorum kızlar ama müsait olduğumda tüm yaşadıklarımı yazmak istiyorum sizlerle paylaşmak istiyorum. şuan babamdan ayrıyız annem ve kardeşimle birlikte mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşıyorum.

malesef herkes güzel bir hayat yaşayamıyor.inşallah güzel bir yuvan olur eşin baban gibi biri olmaz.

öyle bir baba olacağına hiç olmasın. ben babamın aldatmasını yakalamadım ama annemi dövdüğünü kanlar içinde bıraktığını bilirdim. hele ki ben 6 yaşındaydım şuan 16 yaşındayım. ablam okuldayken babam annemi dövüyordu o ankii korkuudan çok nefret ederdim hiç bişeye benzemez çünkü. şuan ablam ünide bende lisedeyim büyüdk ya öyle fazla karışmıyor. zaten doğduğumdan beri denizciydi yılda en fazla 1 ay görüyordum. çok şükür atlattık o günlerii insan öyle hüzünleniyor arada canım :)

Canım benim ya valla gözlerim doldu. Yaptığın davranış ne kadar güzel. inşallah evlendiğin zaman çok mutlu ve huzurlu bir yuvan olur.

benim babam annemi dövmezi ama içerdi rahmetlinefret ederdim eve içkili gelmesini...ahh aklıma getridin o günü içip içip eve geldi ve bizi deevle birlikte yakmaya kalkısmıstı...ve ben daha 6 yasımdaydım.....off off..iyi hos adamdı Allah rahmet eylesin içince sapıtıyordu ne yazıkkı

Allahım o acıları göstermesin bir daha..
Ne şanslısın ki şu anda annen ve kardeşlerinle huzurlu olduğunu söylüyorsun..
Ya ömür boyu bu işkenceden kurtulamayanlar?
Rabbim yardımcıları olsun...

benim babam çok iyi bir insandı arada kızardı ama öfkli bakışlarının ardında bir merhamet yatardı rahmetlim bu tür şeyler okuyunca çok üzülüyorum ve daha çok arıyorum babamı ama bizde çok yoksulluk çektik herşeyde gözüm kalırdı ama babamın sevgisi doyururdu bizi son zamanda bile yoksulluktan öldü babacım allah rahmet eylesin
canım sende unut biliyorum zor ama aklına getirmemeye çalış Allah sana en hayırlısından bir eş en kıymetlisinden evlatlar nasip etsin annende sizin gibi evlatları olduğu için çok şanslı

Aferin çocukları mutlu etmek harika bir duygu olsa gerek.Sanki kendi çocukluğuna dönüp kendine yapmış gibi hissetmiş olmalısın.Bu babalar kendilerini sevmiyor ki,ailesini sevebilsin.Onada muhtemel kendi ailesi bir yanlış yaptı.Annenle yaptığı evlilik belki erkendi,belki aradığı o değildi.Erkekler ilgi,anlaşılmak ister.
sonuçta kendiyle birlikte çevresindekileride yakıyor.Sanırım 70 yaşınızada gelseniz bu kırgınlığınız sürecek,içinizdeki baba boşluğu dolmayacak.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Acımı paylaştığınız için. Benim için kötü günler geride kaldı ama içimdeki acı hiç dinmiyor ne yazikki hala içimde bir eziklik var :( yaşım şuan 23. 17 yaşıma kadar babamla birlikte büyüdüm ama ne büyümek insan kendi canına bunu nasıl yapabilir ki? düşünmeden edemiyorum. Birde hala bir şey yokmuş gibi yüzsüz gibi benımle görüşmek istiyor bn her seferinde olmaz diye haber gönderiyorum.

Aferin çocukları mutlu etmek harika bir duygu olsa gerek.Sanki kendi çocukluğuna dönüp kendine yapmış gibi hissetmiş olmalısın.Bu babalar kendilerini sevmiyor ki,ailesini sevebilsin.Onada muhtemel kendi ailesi bir yanlış yaptı.Annenle yaptığı evlilik belki erkendi,belki aradığı o değildi.Erkekler ilgi,anlaşılmak ister.
sonuçta kendiyle birlikte çevresindekileride yakıyor.Sanırım 70 yaşınızada gelseniz bu kırgınlığınız sürecek,içinizdeki baba boşluğu dolmayacak.

annem ve babam 4 yıl çıkmışlar ve sonra evlenmişler. annemın ailesi karşı çıkmış hep kızım yanarsın diye annem dinlememiş tabi kaçmışlar. şimdi çok pişman çok sevmiştim çokk diyo

ben o çocuktan daha çok mutlu oldum içim hala kıpır kıpır canım. evet içimdeki o boşluk derin bir yara

Bazı şeyleri unutmak zor haklısınız. Ama siz kendinizi onarma yöntemini bulmuşsunuz bence; başkalarına güzel anılar bırakmak. O çocuğun hafızasına harika bir anı bıraktınız, eminim hiç unutmayacak. Müthiş bir şey bence. :71:

Bazı şeyleri unutmak zor haklısınız. Ama siz kendinizi onarma yöntemini bulmuşsunuz bence; başkalarına güzel anılar bırakmak. O çocuğun hafızasına harika bir anı bıraktınız, eminim hiç unutmayacak. Müthiş bir şey bence. :71:

evet canım kesinlikle.. ben artık karşımdaki kişinin mutluluğunu gördüğümde daha çok mutlu oluyorum.

Herkesin hayat hikayesinde dert ettiği sıkıntı yaşadığı sorunlar mutlaka ki oluyor.
Malesef hayatı seçme şansımız yok..Herkes bi yere kadar kaderini yaşamak zorunda kalıyor.

En kötü olaylardan bile polyanna olmanıza gerek yok olumlu bakış açısı çıkarmaya çalışın
10 sene daha beraber yaşamak zorunda kalabilirdiniz..
Daha şiddetli kavgalarla cinnetler geçirilebilirdi.
Huzursuzluğu görmeseydiniz huzurun ne olduğu bilmeyebilirdiniz hiçbirşey size keyif vermeyebilirdi.
Çocuğa şeker aldığındaki yaşadığın duyguyu çok çok iyi anlıyorum....

Bende babasız büyüdüm özendiğini anlattığn psikolojiyi çok iyi bilirim...
23 Yaşında 33 gibi düşünmek zorunda olursun..Küçük olmazsın hiçbir zaman hep büyükler gibi düşünürsün vsvs
Derin mevzular :))
Allah herkese huzurlu hayatlar nasip etsin

Herkesin hayat hikayesinde dert ettiği sıkıntı yaşadığı sorunlar mutlaka ki oluyor.
Malesef hayatı seçme şansımız yok..Herkes bi yere kadar kaderini yaşamak zorunda kalıyor.

En kötü olaylardan bile polyanna olmanıza gerek yok olumlu bakış açısı çıkarmaya çalışın
10 sene daha beraber yaşamak zorunda kalabilirdiniz..
Daha şiddetli kavgalarla cinnetler geçirilebilirdi.
Huzursuzluğu görmeseydiniz huzurun ne olduğu bilmeyebilirdiniz hiçbirşey size keyif vermeyebilirdi.
Çocuğa şeker aldığındaki yaşadığın duyguyu çok çok iyi anlıyorum....

Bende babasız büyüdüm özendiğini anlattığn psikolojiyi çok iyi bilirim...
23 Yaşında 33 gibi düşünmek zorunda olursun..Küçük olmazsın hiçbir zaman hep büyükler gibi düşünürsün vsvs
Derin mevzular :))
Allah herkese huzurlu hayatlar nasip etsin

yorumun için teşekkür ederim canım çok haklısın.

Back
X