• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukluğumuzdan Unutamadığımız Diziler

ferday

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
492
3
296
Balıkesir
Sevgili arkadaşlar
Sitede birçok konuyla karşılaştım ama bu konuya hiç rastlamadım.Çocukken ve daha televizyonun bu kadar yaygın olmadığı bir dönemde hafızamıza kazınan çok güzel filmler olduğunu hatırlıyorum.Bunlardan hatırladıklarınız varsa paylaşırsanız sevinirim.Biraz nostalji
benim hatırladığım
Perihan Abla
Bizimkiler

Sevgili arkadaşlar
Sitede birçok konuyla karşılaştım ama bu konuya hiç rastlamadım.Çocukken ve daha televizyonun bu kadar yaygın olmadığı bir dönemde hafızamıza kazınan çok güzel filmler olduğunu hatırlıyorum.Bunlardan hatırladıklarınız varsa paylaşırsanız sevinirim.Biraz nostalji
benim hatırladığım
Perihan Abla
Bizimkiler

Bizimkiler vardı pazar akşamı çıkardı.Ayy şimdi hatırlıyorumda ablam ben ve kardeşim hepimiz sırayla banyoya girerdik çıkıncada kitap defter hazırlardık ayy hiç sevmezdim pazartesi psikolojisi okul :bbo:
Perihan abla neydi şu yurt vardı ünv li kızlar falan müstesna o omuydu.???

Bizimkiler vardı pazar akşamı çıkardı.Ayy şimdi hatırlıyorumda ablam ben ve kardeşim hepimiz sırayla banyoya girerdik çıkıncada kitap defter hazırlardık ayy hiç sevmezdim pazartesi psikolojisi okul :bbo:
Perihan abla neydi şu yurt vardı ünv li kızlar falan müstesna o omuydu.???

Yok bitanem şu hayat bilgisi dizisinde Affet hocayı canlandıran Perihan Kutman oynuyordu.Tabi benim yaş sana göre biraz daha büyük belki sana denk gelmemiştir.

Denk gelmiştirde ismi hatırlıyorum çünkü perihan kutmanın dizisiydi ama izlemiyodum.Ben şu müstesna vardıya onun ismini hatırlayamadım???CADIARZU

Denk gelmiştirde ismi hatırlıyorum çünkü perihan kutmanın dizisiydi ama izlemiyodum.Ben şu müstesna vardıya onun ismini hatırlayamadım???CADIARZU

canım senin için araştırdım filmin adı Kızlar Yurdu 1992 de yayınlanmış Müstesna rolünü Perran Kutman oynamış.

TRT de yayınlanan "gencler " diye bir dizi vardı Okyay Kaynarca ve Ziya Kürküt oynuyordu (sadece bunları hatırlıyorum)
uzaylı zekiye vardısırnaşık şey​
bizimkiler,sabrina onları bende izlerdim CADIARZU
şimdilik bu kadar aklıma gelirse yazarım yine​
k.gif
u.gif
t.gif
u.gif
p.gif

bizimkiler ,ilk öpücük ,full hause ,Perihan ablayı hayal meyal hatırlarım
bir de annem sabahları izlerdi ben okula gitmeden Köle izavra mı ne wardı pembe diziydi o da sanırım

Süpersiniz arkadaşlar iz yazdıkça ben de hatırladım çoğunu.Ne güzel günlerdi ama.Şimdiki gibi hergün dizi yoktu tabii belli günler vardı o günleri de iple çekerdik değil mi?

Küçük ev, Çarlinin Melekleri, Filamingo Yolu, Sarı Gül, Köle İsaura, Kara şimşek,
Yalan Rüzgarı (Ben çocukken başlamıştı 25 yaşıma kadar sürdü:) Hanımağa

Bu arada baya yaşlanmışım laf aramızda:)

yalan rüzgarı..hayat agacı..kartallar yüksek uçar..dallas..küçük ev..aklıma gelen bunlar..

zengin ve yoksul,küçük ev,çarlinin melekleri,komiser kolombo,dallas,çokmu eski oldu acaba

dallas,küçük ev,şahin tepesi,flamingo yolu,sanfransisko sokakları

"süper baba" benim hayatımın dizisi..
Kızlar yurdunu çok seviyordum..
yalan rüzgarınında müdavimlerindendik:icecream:

bonanza,kökler,mavi ay,tatlı cadı sementa,arsen lüpen ,pembe panter,çalıkuşu,

Back
X