• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukluğumuzdan Unutamadığımız Diziler

benim unutamadığım bi dizi var yabancı bi dizi gençlikle ilgiliydi ismi sanırım..kırı kırı vardı orda :))) sevgilisi öyle diyordu..bide şu ikiz kızlar vardı uzun sarı saçlı trt 1 de ...ya çok küçüktüm ozaman hayal mayal hatırlıyorum...

canım kuzgıncukta geçiyordu şevket altug aşıktı ona kardesi vardı 2 tane hatta şöför ismet meraklı melahat bak bende hatırladım bu mahallede yaşar bizim perihan abla küçük büyük herkesin dostu perihan abla kimin başı sıkışsa koçar perihan abla.... sarkısı vardı vay be bendemi yaşlandım

ayy evet kızlar bizimkiler vardı. sıcak saatler vardı çok severdim..

altın kızlar kuzenlary mavi ay cosby ailesi kara şimşek hepsi süperdi şimdikiler fasa fiso ama tabi iyi yönetmen ve oyunculardan güzel şeyler çıkıo yaprak dökümü benim annem bir melek avrupa yakası dudaktan kalbe yol arkadaşım güzel birde eskilerden heyecenla beklediğim tatlı cadı samantha o zaman çizgi film lerde güzeldi varyemez amcası danuld dock uçan ördek benden bu kadar

kızlar yurdu
full house
alf
ilk öpücük
genclik rüzgarları
hayat agacı
süper baba
baba evi

a.s.hepsini bende hatırlıyorum amailk çoçuk dizim atlı karınca idi.çok severdim okuldan gelirgelmez izlerdim.hatta you tube ta aradabir yine izleyip geçmişe dalıyorum.birde susam sokağı keşke bizim çoçuklarımızada susam sokağı benzeri eğitici bir dizi yapsalar.selenası,bez bebeği,sihirli annem çoçuklara hiç birşey vermediği gibi kafaları karışıyor.eskiden ne güzel eğlenceli şeyler izlerdik perihan abla,hababam sınıfı yukarıda sayılan tüm dizilerl negüzel anılar bırakmış bizlerdeki haladaha hatırlıyoruz.

Sıcak saatler
Baba evi
Süper baba
Perihan abla
Hayat ağacı
adını bile şu an hatırlayamadığım neler neler!

Ahhh okadar çok ki hangisini sıralasam.O zamanlar fazla uğraşlar yoktu zaman akıllı kutunun karşısında geçerdi.Çizgilerden;Polyanna,şeker kız,vikingler,He man,Heidi,Filmlerden;Köle isaura,zenginlerde ağlar,yalan rüzgarı,Kartallar yüksek uçar,Çalıkuşu,Acımak,Yaprak dökümü,perihan abla,Bizimkiler,Kara şimşek,Atlantisten gelen adam,Hayat ağacı,v.sssssssssssssssssss

Sicak saatler vardiii Arzum Onan i izlemekten buyuk keyif alirdim ben de onun gibi olmak isterdim

gerci gozlerimin benzedigini soylerler ama :)

perihan abla,mavi ay, hayat ağacı.....haftasonları çocuklar için şu havuzda yapılan yarışmalar vardı hani ponponlarla tontonlar:)))))))çizgifilmlardende yazımı yanlış olabilir ama clemantin vardı.korkardım biraz ama yinede severdim.öğle vakti hayalet avcıları olurdu birde....

Tabiki cali kusu tatlicadiarzu
Birdee neydii uzayli zekiye:p
Sonraa daha cok yaa ama en sevdigim cali kusuydu

perihan abla,mavi ay, hayat ağacı.....haftasonları çocuklar için şu havuzda yapılan yarışmalar vardı hani ponponlarla tontonlar:)))))))çizgifilmlardende yazımı yanlış olabilir ama clemantin vardı.korkardım biraz ama yinede severdim.öğle vakti hayalet avcıları olurdu birde....

senağlamasenağlama hayat agacindaki kayla hala asigimtatlicadiarzu

zengin ve yoksul - 1978-1979 civari
uzay-1999 - 1979-1980 gibi
shogun - 1980'ler
25. yüzyıl - 1982'ler
savaş yıldızı - 1982'li yıllar

yalan rüzgari
cesur ve güzel
yanlizca maria :roflol:
büyükler ne seyrederse biz de ona bakıyorduk sonuçta ama devamlı izleyince insan o yaşta bile merak ediyor ne olacak diye :roflol:

atlı karınca diye bir dizi vardı onu çok severdim, bir de kara şimşek ve mavi ay sositososito

güzel ve çirkin
zenginler de ağlar
hayat ağacı
uzaylı zekiye
sabrina
mc gaywer
cosby ailesi
ALf
perihan abla
bizimkiler
yıldızlara ulaşmak
mavi ay
dallas
yalan rüzgarı
evimiz hollywood da
ilk öpücük
benim aklıma gelenler

aa bi de MAnuela vardı çok güzeldi o dizi
manuela ve isabel vardı .isabel çekici fettan bir kadın, manuela ise saf masum kızdı.isabel bir tekne kazasında yüzünü parçalıyodu ve kocası onun öldüğünü sanıyodu seneler sonra karısına tıpatıp benzeyen genç ve güzel manuelayla tanışıyordu evleniyorlardı.isabael de eski evine gizlice yerleşiyordu ve dadıyla birikte manuelayı kocasından ayırmaya çalışıyordu.isabelin evin salonunda bulunan pembe elbiseli çok güzel bir resmi vardı

Hatırlayabildiğim kadarıyla izlediğim ilk dizi uzaylı zekiye ki adınıda hatırlamıyodum arkadaşlar sağolsunlar yazmışlar sora yalan rüzgarı babannem çok izlerdi allah rahmet eylesin süper baba baba evi birde ayşecik mi ne vardı ben çocukken mahalledeki bütün çocuklar o saatte mutlaka onu izlerdik tabi küçük ibo küçük onur bunlarında dizileri vardı nasıl bir zevkim varmış biyandan süper baba diğeryandan küçük onur izlemişim emrahında arzu yanardağla çektiği dizi ogünlerde çok izleniyodu hatta ebru şallıda oynuyodu
Ama hafızaya kazınan diziler:
süper baba
sıcak saatler
YEDİ TEPE İSTANBULLLLL
7 numara
O.C

Back
X