Olabilir geçmiş ilişkisi de düşündürdü biraz. Kıza acıdığı için devam ettirdiğini söyledi ve en nefret ettiğim erkek davranışıdır. Kendisinin çok ilişkisi olmamış bu kafada biri değilim diyor ama aynı zamanda böyle de davranıyor garipsedim açıkçasıYürümüş de buna hoşlanmak denir mi bilemedim. Hazır hatun düşmüş, fena da değil bakalım ekmek çıkacak mı yürümesi gibi geldi bana.
Konuşmayı keseli iki hafta olmuş konuşurlar mı senceMuhtemelen sevgilisiyle ayrı oldukları bi dönemdeler ve boşta kalmamak için seni gözüne kestirmiş. Yarın o kızla barışırsa sana yol gösterecek hiiiç oralı bence
Tabii kiKonuşmayı keseli iki hafta olmuş konuşurlar mı sence
Annesinin kuzeninin oğluymuş çok yakın bi bağ yok yaniGüzel yorumlar yazacaktım akraba detayını görünce vazgeçtim.
Teşekkür ederimTabii ki
3-4 ay ayrı kalanlar bile konuşuyor 2 hafta çok yeni. Üzgünüm seni yara bandı yapmak istiyor
ÜzdünGüzel yorumlar yazacaktım akraba detayını görünce vazgeçtim.
E ama kardes torunlari iste, daha ne olacak yakin demek icin? Basbaya kuzenler bana gore, cocukluk arkadasim deyip konuyu dagitmasin konu sahibiAnnesinin kuzeninin oğluymuş çok yakın bi bağ yok yani
Yani kaç insan annesinin kuzeninin çocuğunu tanır ki?E ama kardes torunlari iste, daha ne olacak yakin demek icin? Basbaya kuzenler bana gore, cocukluk arkadasim deyip konuyu dagitmasin konu sahibi
Ben kendi kuzenlerimi bile tanimiyorum, cunku coklarYani kaç insan annesinin kuzeninin çocuğunu tanır ki?
Kuzen diyemiyorum ben. Uzaktan akraba işte.
Kaldı ki beraber büyüme gibi bi olayları da yok. O yüzden çocukluk arkadaşı denilebilir.
Ya ben anne tarafından bütün akrabaları tanıyorum nerdeyse ama annemin kuzeninin çocuğuna da kuzen demiyorum çünkü benim için değil.Ben kendi kuzenlerimi bile tanimiyorum, cunku coklar
Anneler kuzense aslında yakın akraba oluyor sizde 2. kuşak kuzen oluyorsunuz. Diğer mevzuya gelirsek size yürümüş ama dakika gol gol bir ilişki konusu konuşuldu ise sağlam pabuç değildir bence.Merhaba,
Geçenlerde çocukluk arkadaşımın Instagram hesabını gördüm ve ekledim. Annelerimiz kuzen, yaklaşık sekiz yıl önce bize gelmişlerdi. Birlikte vakit geçirmiştik, sonrasında biz de onlara gitmiştik ama orada pek bir şey olmamıştı.
Geçen bayramda annelerimiz konuşurken çocuklardan da bahsetmişlerdi. Annesi, oğlunun tıp kazandığını ve İzmir’de olduğunu söyledi. O an aklıma geldi çünkü annesini ya da ailesinden birini her gördüğümde o da aklıma geliyordu. Merak edip Instagram’dan aradım, buldum. Önce annemin hesabından istek attım, reddetti. Geçen gün kendi hesabımdan attım, kabul etti.
Ona “Beni hatırladın mı?” diye yazdım. Başta hatırlamadı ama sonra öne çıkanlarda fotoğrafımı görüp tanıdı. Sohbet etmeye başladık. Bana hayatından bahsetti, ben de kendimden. Küçükken tipimle dalga geçtiğini söyledim, özür diledi ve şimdiki halime iltifat etti. “Çok değişmişsin, çok güzelleşmişsin” dedi.
Bir şekilde konu ilişkilere geldi. Ben üç sevgilim olduğunu söyledim. O da “Benim üç yıllık bir ilişkim var, şu an konuşmuyoruz. Çok iyi, çok mükemmel biri” dedi. Şaşırdım çünkü daha önce bana iltifat ediyordu. Sonra öğrendim ki aslında bu ilişki birkaç yıl öncesine aitmiş. Çok toksikmiş, sürekli ayrılıp barışıyorlarmış. Bana “Onu sevdiğimden değil, acıdığım için konuşuyorum” dedi. Çok inandırıcı gelmedi ama uzatmadım.
Daha sonra neden böyle söylediğini sordum. “Sen öyle söyleyince zoruma gitti, bu yüzden böyle söyledim” dedi. Şu an bana çok ilgili davranıyor. Sürekli yazıyor, sürekli bekliyor. Bana “Hiçbir kızın elini bile tutmadım, kötü düşünmedim, sevgilim olmadı o kız hariç. İnsan hep kendine benzeyeni bulur. Ben de inanıyorum kendim gibi birini bulacağıma” dedi. Benimle ilerisi için planlar yapıyor, sınav zamanı bile bana vakit ayıracağını söylüyor. Doğum günüm olduğunu öğrenince sürekli hediye almak istedi, istemediğimi söyledim. Sonra da “Paraya ihtiyacın olursa lütfen söyle, sana veririm” dedi.
Sizce burada bir şey var mı? Yoksa ben fazla mı kuruyorum?
(Akraba da diyebiliriz kendisiyle o günden sonra görüşmediğim için arkadaş demeyi tercih ettim. Ailelerimiz de pek görüşmez zaten.)
Ne alaka benim kızım koca yazı yazlıkta benim kuzenlerim teyzelerim ve kuzen çocuklarımla geçiriyor ve kuzen demek kardeş demek bizim için, sizin aile bağlarınız ya çok zayıf ya da hiç yok demekki...Yani kaç insan annesinin kuzeninin çocuğunu tanır ki?
Kuzen diyemiyorum ben. Uzaktan akraba işte.
Kaldı ki beraber büyüme gibi bi olayları da yok. O yüzden çocukluk arkadaşı denilebilir.
Doğrudur da görüşmediğimiz ve birbirimizi tanımadığımız için o gözle bakamıyorum ister istemez. Güven olmaz yapma diyorsunuz daha temkinli davranacağımAnneler kuzense aslında yakın akraba oluyor sizde 2. kuşak kuzen oluyorsunuz. Diğer mevzuya gelirsek size yürümüş ama dakika gol gol bir ilişki konusu konuşuldu ise sağlam pabuç değildir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?