arkadaşlar birkaç gündür kafama takılan bir konu var onunla ilgili yardım almak istiyorum sizden yoksa kafayı yemek üzereyim...umarım daha önce yardım ettiğiniz gibi bu konum hakkında da yardımcı olursunuz. benim çocukluğumdan beri tanıdığım çk yakın bir arkadaşım var
çocukluğumdan beri hiç bağımız kopmamıştır yeri geldi bir kız arkadaşımdan bile daha cana yakn davanmıştır bana ...neyse herzamanki gibi telden msjlaşıyorduk geçenlerde baştan belirtmem gerekirse kendisi çk esprili bir insandır msjlarında şunları yazdı beni 1-2 yıl bekle evlenme istemeye gelcez.... geçen facede resmini gördüm saçlarını siyaha boyamışın galiba çok güzel olmuşsun pardon zten çok güzeldin ama daha da güzel olmuşsun resmine kaç dakika baka kaldım bilmiyorum...seni özledim bir ara görüşelim vs şeyler yazmış hani ben esprili bir insan diye özellikle istemeye gelcez olayına espri yapıyor zannettim ama diğer yazdığı şeyler çok tuhafıma gitti. bişeyde diyemedim çünkü niyetinden emin olamadım bende espriye vurdum fln ...sonra bugün kz ark.larla buluştuk aradı beni napıyosun diye kimler var diyor hepsi kız dimi erkek yok yani ? ay afdersin ama şimdi senin ekremciğin de olabilir yanında yanlış zamanlama yapmışımdır kesin fln...dedi
kızlar ben bu arkadaşıma yeri geldi ekremi yani sevgilimi anlattım dertleştim yeri geldi kendisine arkadaşımı bile tanıştırdım sevgili olurlar belki diye...
yani bu yakınlık pek arkadaşlıktan geliyomuş gbi gelmemeye başladı bana bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum eğer öyleyse üzülürek arkadaşlığımı bitirmek istiyorum. Üzülerek diyorum çünkü yaklaşık 15 senelik bir arkadaşlık bu....bi akıl verin ne olur acaba esprimi yapıyor yoksa söledikleri gerçek olabilir mi? zaten moralim bozuk son günlerde bide bu çıktı başıma off