• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocukluk arkadaşım sözleniyor yardım edin lütfen çok kötüyüm ...

beraber büyüdük aramızda 6 yaş var ve sözü varmış bir sonraki ay çocukluktan beri en yakın arkadaşım aynı lisede okuduk . ama ben şuan istemsiz bir şekilde gerçekten çekemiyorum o kadar kötü oldumki napsam geçer bu fesatlığım çıldırmak üzereyim
Anten takın, geçiyormuş.

her şeye rağmen mevzuyu kısa kesip 2 satırda özetlediğin için teşekkür ve tebrik ederim:KK50:

Kendini elestirmen çok güzel birşey seni anlıyorum bende geç evlendim ve benden küçük akrabalarim patır patır nisanlanip evleniyordu şimdi düşünüyorum da evlilik çok da matah değil o zaman herkes iyi bişey yaptığını zannediyodu şimdi sorduğum herkes keşke evlenmeseydik beraber yaşasak erkekler olmasa d aolur diyo :))

beraber büyüdük aramızda 6 yaş var ve sözü varmış bir sonraki ay çocukluktan beri en yakın arkadaşım aynı lisede okuduk . ama ben şuan istemsiz bir şekilde gerçekten çekemiyorum o kadar kötü oldumki napsam geçer bu fesatlığım çıldırmak üzereyim
aranızda 6 yaş var hadi beraber büyüdük ü anlarımda, aranızda 6 yaş varken nasıl aynı liseyi okudunuz onu anlamadım.

Akrep burçlarının genel sıkıntısı çokta şeyyaaappmaaa😅😆

Back
X