• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocukluk arkadaşım sözleniyor yardım edin lütfen çok kötüyüm ...

AAr
beraber büyüdük aramızda 6 yaş var ve sözü varmış bir sonraki ay çocukluktan beri en yakın arkadaşım aynı lisede okuduk . ama ben şuan istemsiz bir şekilde gerçekten çekemiyorum o kadar kötü oldumki napsam geçer bu fesatlığım çıldırmak üzereyim
Arkadaşınız ölmüyor kendi ailesini kurmak adına bir adım atıyor bunu farketmez ederseniz sorun olmadığını fark edersiniZ.

beraber büyüdük aramızda 6 yaş var ve sözü varmış bir sonraki ay çocukluktan beri en yakın arkadaşım aynı lisede okuduk . ama ben şuan istemsiz bir şekilde gerçekten çekemiyorum o kadar kötü oldumki napsam geçer bu fesatlığım çıldırmak üzereyim
🤣🤣🤣 darısı başına belki biraz rahatlatır içinizi

hqdefault.webp

6 yas farki yetiskinlerde gayet normal. Ama cocuklukta imkansiz.
3-9
5-11
10-16

I ıh yok ya hic biri olmadı.

Bi de ben 5 yas kucuk kardesimle hic ayni dönemde lise ögrencisi olmadim. Siz imkansizi basarmissiniz 😛

Hani eskiden komşu oturmaya cocuguyla gelirde evin buyuk cocugu da onu oyalar ya, oyle bir durum oluşmuştur. Konu sahibi de en yakin arkadaş olduklarini saniyordur hala 😂

Yoksa biri ergen yaşinda oburu cocuk yaşta ne konuşup paylasacakta cocukluktan yakin arkadas olacaklar mumkun degil. 😁

Senden 6 yaş büyük mü küçük mü ?
Ayrıca aynı lisede nasıl oluyorsunuz 6 yaş büyükse çift dikiş gittiniz galiba

Back
X