• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocukluk arkadasima asik oluyorum

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
yazimi okuyup cevap veren herkese cok tesekkur ederim. zaman asimina ugradigi icin gecerligini kaybetmis bir konu. ve cocukluk arkadasima olan hislerim de onu cok sevmemle alakali birsey bunu da aylar sonra gercekten bi adama karsi ayri biseyler hissedince anladim. cok tesekkur ederim yeniden.

Son düzenleme:
bana kalirsa o da size asik olabilir yani kapida vedalasmaniz sonra size karsi sarf ettigi kelimeler
normal abi baci muhabbetinden cok ileri diye düsünüyorum
belki cesaret edemediginden size acilmaya baci kelimesinin ardina siginiyor olabilir,
madem seviyorsunuz mail yazip duygularinizi ifade etmeyi deneyin bence
Allah hayirlara yönlendirsin sizi ins.

sevdigini belli etmiyor derken, biz birbirimizi sevdigimizi o kadar cok soyluyoruz ki, onunkisi sadece arkadasca mi yoksa baska duygularda iceriyormu bilmiyorum. en fazla yakinlasmamis fiziksel olarak yazdigim gibi. Onun disinda bana gelecek planlari yaparken bi kere baskalariyla evlendigimizi varsayarak konusuyorduk ve bana kocami kiskanacagini soylemisti. Bende anlamiyorum kafam allak bullak :((

hani hep söylenir ya erkekler nettir söylediklerine başka anlam yüklemeyin diye size ''bacım'' diye hitap ediyorsa gerçekten öyle hissettiği için olabilir bütün bu yakınlığı onun için bir kardeş olduğunuz içindir belki de.Şu da bir gerçek ki dokunuşları ve sözleri de farklı gibi bu erkekler çok karışık yaa şimdi gelde anla ne yapmaya çalışıyor

bana kalirsa o da size asik olabilir yani kapida vedalasmaniz sonra size karsi sarf ettigi kelimeler
normal abi baci muhabbetinden cok ileri diye düsünüyorum
belki cesaret edemediginden size acilmaya baci kelimesinin ardina siginiyor olabilir,
madem seviyorsunuz mail yazip duygularinizi ifade etmeyi deneyin bence
Allah hayirlara yönlendirsin sizi ins.

insallah cok tesekkur ederim. bi kere ben buraya geldikten sonra mail atmis bana. "Bu maili yazarken biraz alkolluyum" diye sozlerine baslamis. "sansli dogmusum gelip seni alabilecegimi kimseye soylemiyorum. herkes yurt disina bi sekilde cikmak istiyor, ama bilmiyor ki gidenler nasil ozleniyor. offf kazana dusmusum sadece yaziyorum. bil ki senden sonra da kimseye bakmadim" falan yazmis bana. ama ben daha acik olsun diye zaten tam anlamadigim mesajina anlamadigimi belli eden bi karsilik yazdim. o da bana "sana uzun uzun yazacagim zamanlarda gelecek" dedi sadece. bilmiyorum offf :((

hani hep söylenir ya erkekler nettir söylediklerine başka anlam yüklemeyin diye size ''bacım'' diye hitap ediyorsa gerçekten öyle hissettiği için olabilir bütün bu yakınlığı onun için bir kardeş olduğunuz içindir belki de.Şu da bir gerçek ki dokunuşları ve sözleri de farklı gibi bu erkekler çok karışık yaa şimdi gelde anla ne yapmaya çalışıyor

aynen ya! bi de kadinlari anlamak zordur derler. kendilerini anlamak cok daha zor ! anca kafa karistirsinlar!

O benim annemin teyzesinin torunu oldugu icin bizde akrabalik vardi.
Ama o bacim demezdi. Kimseye oyle hitap etmez. Kardesi gibi gorduklerine bile.
Seninkindeki agiz aliskanligi olabilir. Yazdiklarina bakarak oda kesinlikle bos degil.
Ama yani bu bacim veya abi lafini aldiris etmis olsaydik, suan parmagimda yuzuk olmazdi.

Nasip meselesi.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Sen kafana takma Hersey olacagina varir.

O benim annemin teyzesinin torunu oldugu icin bizde akrabalik vardi.
Ama o bacim demezdi. Kimseye oyle hitap etmez. Kardesi gibi gorduklerine bile.
Seninkindeki agiz aliskanligi olabilir. Yazdiklarina bakarak oda kesinlikle bos degil.
Ama yani bu bacim veya abi lafini aldiris etmis olsaydik, suan parmagimda yuzuk olmazdi.

Nasip meselesi.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Sen kafana takma Hersey olacagina varir.

insallah tesekkur ederim. size de mutluluklar (:

canım mesajlara ve hareketlerine bakılırsa oda sizi seviyor ama sizin gibi oda belli etmek istemiyor . sizin onu arkadaş gibi sevdiğinizi düşünüyordur çocuklıktan beri arkadaşmışsınız bence o sizin onukardeş gibi sevdiğinizi düşünüp bacım diyor duygularını belli edemiyor :44: artık biriniz ilk adımı atın bence

canım mesajlara ve hareketlerine bakılırsa oda sizi seviyor ama sizin gibi oda belli etmek istemiyor . sizin onu arkadaş gibi sevdiğinizi düşünüyordur çocuklıktan beri arkadaşmışsınız bence o sizin onukardeş gibi sevdiğinizi düşünüp bacım diyor duygularını belli edemiyor :44: artık biriniz ilk adımı atın bence

benim okulum gelecek kis aralikta bitecek ins. yani hemen hemen 1 sene kaldi sadece. o da bunu biliyor ve o zamani bekliyor bence. simdi arkadasligin boyutunu degistirip sevgili olursak uzaktan cok zor olur. boyleyken daha kolay. sonra donunce belki "sana cook uzun yazicam, zamani gelsin" dedigi zaman odur belki. bilmiyorum. tuhafim ama ne biliyim. Babam da cok seviyor onu. Cikip dolasiyorlar saatlerce muhabbet ediyorlar. bunlarda etkiliyo beni cok (:

Biz genelde beraber büyüdüğümüz arkadaşlarımızı kardeş gibi gördüğümüz için asla olmaz demekki olabiliyormuş :52:

Ayy benim konum :D
bu gecen yaza kadar bende onu kardes gibi goruyordum ama yakinlasmalar bilmem neler olunca kardes olmadigimizi hatirladim :D
Da en son cvp ustunden 2 ay falan gecmis koprunun aldindan cok sular gecti simdi. baya degisti ortalik :D
Bana cok guzel bi mektup yazdi sana hissettigim duygulari anlatamiyorum ve hayatim boyunca da bi sair, biri gelsin bu duygulari anlatan bi kelime bulsun diye bekleyecegim falan yazmis :D
Ama gozden irak gonulden irak. Simdilerde pek aklimda degil. hatta hic degil. D:

bak canım. sana tek diyeceğim şu. cesaretin var mı aşka filmini lütfen izle. kendinden bişeyler bulacaksın ve bi bakmısın kimseden yardım istemene gerek kalmamış. ve ayrıca bacım lafı nedir ki. duyguları davranısları bacım kelimesinin yanında hafif basıyo

bak canım. sana tek diyeceğim şu. cesaretin var mı aşka filmini lütfen izle. kendinden bişeyler bulacaksın ve bi bakmısın kimseden yardım istemene gerek kalmamış. ve ayrıca bacım lafı nedir ki. duyguları davranısları bacım kelimesinin yanında hafif basıyo

bence şöyle bir durum olabilir sen eski sevgililerinden bahsettiğinde sana bacım diyor sanırım.Belkide seninn aklında eski sevgiliniin oldğunu düşünüyor vs. oyüzden sana bacım diyor olabilir.

Ayrıca bence size karşı hiç boş değil bu kişi.Fakat siz kapıda vedalaşırken geri çekilmişsiniz ya , oda onu sadece arkadaş olarak gördüğünüzü düşünmüş olabilir.Ayrıca kapıda size söylediklerini hiç bir arkadaş söylemez.Yani bnmde normal erkek arkadaşım var çok yakın 6 yıldır arkadaşız ama hiç böyle şeyler demedi. dedediğim gibi bence onunda size karşı ilgisi var fakat sizden emin olamıyor ve eski sevgililerinizden bahsedince kızıyormuş ya onu yanlış anlamayın diye bacım diyordur diye düşünüyorum

Bi bacım dedi diye öyle düşünme bence, o da sana karşı bişiler hissediyo gibi geldi bana tabi tam olarak bilemem de o kadar uzakta olmana rağmen senden hiç kopmaması geldiğinde tüm vaktini senle geçirmesi, filan bence olabilir yani.

Back
X