Çocukluk Arkadaşımla Sevgılı Olduk:)

jane_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
93
1
26
İçel Mersin
Merhaba kızlar

1 ay önce topık açıp demışım kı, hayatımda doğru düzgün bırılerı olmuyor. Yaşıtlarım nışanlandı ben hala kımseyle tanışamadım bıle. O sürede bır de eskı sevgılımle görüşmüşüm hüsrana uğrayarak eve dönüş maceram var.

Bu arada kader ağlarını örmüş. 19 yıldır arkadaş olduğum ancak pek görüşmedığım kreş arkadaşımla -şu an 22 yaşındayız- tesadüfen karşılaşmıştık. Sonra mesajlaştık epey neden hıç buluşmadık neden görüşmedık vs. Başlarda epey geyık yaptık güldük. Sonra bırbırımızden hoşlandığımızı fark ettık. Önce o bana ıtıraf ettırdı sonra kendısı de ıtıraf ettı veee, sevgılı olmaya karar verdıık:9::9:

Olsun derdım ama bu kadar uyumlu olacağım bırını düşünememıştım şımdıye kadar. Üstelık aynı mahalledeyız, annelerımız de arkadaş ve aıle yapılarımız da uyuyor ışte kafa yapısı/ıdeolojısı vb.

Şu an o son sınıfa geçtı benım yaşadığım yerden 70 km uzaklıkta bır şehırde okuyor. Ben bıtırdım okulu, kpss'ye hazırlanacağım. Işın kötü tarafı 2 ay yurt dışına gıdıyorum. Halıyle çok görüşemeden araya zorunlu ayrılık gırecek. Dedım kı bır gün, o 2 ay görüşemıcez ya, belkı benı sevmıceksın bu süreçte vazgeçmek ıstersın. olur mu olur.
Bana söyledığı şey şuydu, 19 yıl beklemışım 2 ay ne kı? Üstesınden gelırız elbet.:16:

Çok mutluyum bulutların üzerındeyız ıkımız de:24::24:

Bu arada, benım asla sorun etmedığım ancak şevremdekılerın laf söyleyeceğıne emın olduğum 2 konu var.
1. benden 2cm kısa olması.
2. bazen heyecanlanınca konuşurken aksıyor 1-2 kelıme kekelıyor.

Ancak dedığım gıbı asla sorun etmıyorum ben mınığımı öyle sevıyorum. Ilerıde böyle şeyler kulağıma gelırse çok hassasım ben, kırılırım üzülürüm. Annem babam hıc bı şey söylemez ancak mılletın ağzı torba dııl kı:20: Illa bır şeylere kusur bulmaya görsünler.

Böyle ışte. Epeydır bışeyler anlatmamışım.

Umarım hıç bozulmaz:nazar:

hemen konu açıp yanlızlığımdan veryansın edeceğim :D Hadi gözün aydın canım kapa kulaklarını başkalarına...

hemen konu açıp yanlızlığımdan veryansın edeceğim :D Hadi gözün aydın canım kapa kulaklarını başkalarına...

teşekkür ederım fıstık böyle şeylerın ne zaman olacağını bılemıyorsun kı umarın dıledığın ınsanı çıkarır allah karşına :54:

Hayırlı olsun tatlım :1: Boşver milleti tek kusuru onlar olsun ,inşallah hep mutlu olursunuz :16:

hayırlı olsun mutlu olmak güzel şey

yazdığın iki madde vardı sende zaten pek umursamamışsın olması gerektiği gibi

eleştiren olursa da önce kendilerine baksınlar dört dörtlükler mi diye

hayırlı olsun mutlu olmak güzel şey

yazdığın iki madde vardı sende zaten pek umursamamışsın olması gerektiği gibi

eleştiren olursa da önce kendilerine baksınlar dört dörtlükler mi diye

haklısın fıstık, baba tarafımda hep gözler üstümde hep bı açığımı arıyorlar ışte halam kuzenlerım. onların yapacağı dedıkoduları şımdıden tahmın edebılıyorum ya, günahları boynuna hepsını:20:

Allah mutlu etsin canım.
Çevrenin ne diyeceğini boşver, ben de gerçekten bir kusur var sanmıştım:1:

Ay ne sirinnnnnnn :16:
Kekemeymis bilmem neymis! kime ne? hem artik ben boyu sevgilisinden bi kac cm uzun kizlari gormeye o kadar cok alistim ki normal geliyor. Hem bu goruntu erkegi zengin gosteriyor :D Cok rahatsiz olursaniz icten topuk giyer canim ne olacak ki ((= kalpler bir olsun yeter ki..

Bende sevgilimle iki ay sureyle ayrilmak zorunda kaldim bu sene. Ben de yurt disina geldim. 1 ay bitti, kaldi geriye 1 ay daha :D bu surede yanyana olmaya alistigimiz icin ben bi kac puruz cikardim. Sinir oldum, ayrilik lafi etmedim ama biraz dusundum, ama o hep beni alttan aldi, anlayisli oldu ve insallah bir ay sonra biz de kavusucaz!! :nazar::nazar::nazar: gunleri saymaktan tatilimden keyif alamiyorum hahaha. elimden gelse alicam ucak biletini donucem geri :8:

Hadi hakkinizda hayirlisi. insallah coooooooookkk mutlu olursunuz, ve insallah sevenler birbirine kavusurrrrrr :16::16::16::16::16:

:nazar:

Çoook güzel ya.
Bence de diğer insanlara kapa kulağını,karşı çıkanlara..
Umarım evlenirsiniz.

Kendin de demişsin milletin agzı torba değil ki büzesin :)
Hem konuşacak olan kusur bulur her zaman. Şimdi boyu kısa diyecek olan sevgilin uzun olsaydı da aman ne kadar uzun diyecekti :D Takma kafana. Sen mutluysan buna kim karışır :)

dunyanin en yakisikli erkegi bile olsa millet konusur.. ustelik sen sevdikten sonra gerisi hic onemli degil kaldi ki 2 cm belli bile olmuyordur sen kasma kendini.
huyu suyu guzel olsun,seni sevsin yeter. bunlar onemli o 2 cm den once.
mutluluklar dilerim. darisi bizlerin basina :))

başkalarına normal geliyor ama ben çocukluğumu görmüş biri ile evlenmek sevgili olmak falan istemezdim garipsiyorum kendi adıma. neyse ki eşim beni öncelerde hiç görmemişti.

Merhaba kızlar

1 ay önce topık açıp demışım kı, hayatımda doğru düzgün bırılerı olmuyor. Yaşıtlarım nışanlandı ben hala kımseyle tanışamadım bıle. O sürede bır de eskı sevgılımle görüşmüşüm hüsrana uğrayarak eve dönüş maceram var.

Bu arada kader ağlarını örmüş. 19 yıldır arkadaş olduğum ancak pek görüşmedığım kreş arkadaşımla -şu an 22 yaşındayız- tesadüfen karşılaşmıştık. Sonra mesajlaştık epey neden hıç buluşmadık neden görüşmedık vs. Başlarda epey geyık yaptık güldük. Sonra bırbırımızden hoşlandığımızı fark ettık. Önce o bana ıtıraf ettırdı sonra kendısı de ıtıraf ettı veee, sevgılı olmaya karar verdıık:9::9:

Olsun derdım ama bu kadar uyumlu olacağım bırını düşünememıştım şımdıye kadar. Üstelık aynı mahalledeyız, annelerımız de arkadaş ve aıle yapılarımız da uyuyor ışte kafa yapısı/ıdeolojısı vb.

Şu an o son sınıfa geçtı benım yaşadığım yerden 70 km uzaklıkta bır şehırde okuyor. Ben bıtırdım okulu, kpss'ye hazırlanacağım. Işın kötü tarafı 2 ay yurt dışına gıdıyorum. Halıyle çok görüşemeden araya zorunlu ayrılık gırecek. Dedım kı bır gün, o 2 ay görüşemıcez ya, belkı benı sevmıceksın bu süreçte vazgeçmek ıstersın. olur mu olur.
Bana söyledığı şey şuydu, 19 yıl beklemışım 2 ay ne kı? Üstesınden gelırız elbet.:16:

Çok mutluyum bulutların üzerındeyız ıkımız de:24::24:

Bu arada, benım asla sorun etmedığım ancak şevremdekılerın laf söyleyeceğıne emın olduğum 2 konu var.
1. benden 2cm kısa olması.
2. bazen heyecanlanınca konuşurken aksıyor 1-2 kelıme kekelıyor.

Ancak dedığım gıbı asla sorun etmıyorum ben mınığımı öyle sevıyorum. Ilerıde böyle şeyler kulağıma gelırse çok hassasım ben, kırılırım üzülürüm. Annem babam hıc bı şey söylemez ancak mılletın ağzı torba dııl kı:20: Illa bır şeylere kusur bulmaya görsünler.

Böyle ışte. Epeydır bışeyler anlatmamışım.

Umarım hıç bozulmaz:nazar:

hayırlı olsun,Allah tamamına erdersin İnşallah.Herkes dediğini cidddiye almayın.siz erkek arkadaşınızı öyle kabul edip beğenip sevmişsiniz.gerisi boş.mutlulularr

Back
X