hemen konu açıp yanlızlığımdan veryansın edeceğimHadi gözün aydın canım kapa kulaklarını başkalarına...
teşekkür ederım canım benım ınşHayırlı olsun tatlımBoşver milleti tek kusuru onlar olsun ,inşallah hep mutlu olursunuz
hayırlı olsun mutlu olmak güzel şey
yazdığın iki madde vardı sende zaten pek umursamamışsın olması gerektiği gibi
eleştiren olursa da önce kendilerine baksınlar dört dörtlükler mi diye
Merhaba kızlar
1 ay önce topık açıp demışım kı, hayatımda doğru düzgün bırılerı olmuyor. Yaşıtlarım nışanlandı ben hala kımseyle tanışamadım bıle. O sürede bır de eskı sevgılımle görüşmüşüm hüsrana uğrayarak eve dönüş maceram var.
Bu arada kader ağlarını örmüş. 19 yıldır arkadaş olduğum ancak pek görüşmedığım kreş arkadaşımla -şu an 22 yaşındayız- tesadüfen karşılaşmıştık. Sonra mesajlaştık epey neden hıç buluşmadık neden görüşmedık vs. Başlarda epey geyık yaptık güldük. Sonra bırbırımızden hoşlandığımızı fark ettık. Önce o bana ıtıraf ettırdı sonra kendısı de ıtıraf ettı veee, sevgılı olmaya karar verdıık
Olsun derdım ama bu kadar uyumlu olacağım bırını düşünememıştım şımdıye kadar. Üstelık aynı mahalledeyız, annelerımız de arkadaş ve aıle yapılarımız da uyuyor ışte kafa yapısı/ıdeolojısı vb.
Şu an o son sınıfa geçtı benım yaşadığım yerden 70 km uzaklıkta bır şehırde okuyor. Ben bıtırdım okulu, kpss'ye hazırlanacağım. Işın kötü tarafı 2 ay yurt dışına gıdıyorum. Halıyle çok görüşemeden araya zorunlu ayrılık gırecek. Dedım kı bır gün, o 2 ay görüşemıcez ya, belkı benı sevmıceksın bu süreçte vazgeçmek ıstersın. olur mu olur.
Bana söyledığı şey şuydu, 19 yıl beklemışım 2 ay ne kı? Üstesınden gelırız elbet.
Çok mutluyum bulutların üzerındeyız ıkımız de
Bu arada, benım asla sorun etmedığım ancak şevremdekılerın laf söyleyeceğıne emın olduğum 2 konu var.
1. benden 2cm kısa olması.
2. bazen heyecanlanınca konuşurken aksıyor 1-2 kelıme kekelıyor.
Ancak dedığım gıbı asla sorun etmıyorum ben mınığımı öyle sevıyorum. Ilerıde böyle şeyler kulağıma gelırse çok hassasım ben, kırılırım üzülürüm. Annem babam hıc bı şey söylemez ancak mılletın ağzı torba dııl kıIlla bır şeylere kusur bulmaya görsünler.
Böyle ışte. Epeydır bışeyler anlatmamışım.
Umarım hıç bozulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?