Mrb benim 4 aylık bir ilişkim var. sevgilimi çok seviyorum ama beni rahatsız eden bazı huyları olduğu için ben artık kendimden şüpheleniyorum o yüzden soluğu burda aldım. takipte ediyordum zaten siteyi. sevgilimin huylarını tanımlayacak laf bulamıyorum. sevgilim arkadaşlarımla konuşmalarıma karışıyor müdahale ediyor. bugüne kadar güvenini sarsacak hiçbişi yapmadım yanlış anlaşılmasın. benim bi arkadaş grubum var 2 erkek 3 kız ve de ben. ilkokuldan beri görüşürüz dostluğumuz çok sağlam ve her biri benim için çok önemli. hepsini kardeşim gibi severim. arkadaş gurubunda 2 tane erkek olduğu için sevgilim rahatsız oluyor. biz muhakkak 2 haftada bir falan bir araya geliriz genellikle hep birlikte olmaya çalışırız. sevgilimi bu arkadaşlarımla da tanıştırdım hepsi çok sevdi. benim erkeklerle konuşmamı istemiyor sürekli karışıyor. özellikle bu 2 erkek onun için sorun. onlar benim kardeşim gibi yıllardan beri ve sevgilileri var zaten. faceden çıkarmamı istedi düşünün artık. ara sıra telefonlaşıyorum arkadaşlarımla ve whatsapp grubumuz var sık sık konuşurz. onlara bile karışıyor.onları whatsapptan sil diyor. ona göre bir erkek ve kız arkadaş olamaz. bu arkadaşlarımdan birinin babası hastanedeydi ve bende ziyaretine gittim geçen gün. sevgilim aradı o sırada nerdesin filan dedi bende anlattım durumu. kavga çıkardı resmen. ben neden gitmişim, neden konuşmuşum. bunun gibi daha bir sürü şey var anlatmadığım. sevglimle akşamları whatsapptan filan konuşurz, 2-3 günde bir bu arkadaşlarımla da konuşurum. iki dk geç yazsam sen erkeklerle konuşuyorsun beni ihmal ediyorsun diyor. akşam akşam neden erkeklerle konuşuyosun diyor. ne yaptıysam anlatamadım. onu ihmal etmiyorum ama arkadaşlarımı da ihmal etmiyorum, etmek istemiyorum çünkü onlarla olan muhabbetimiz ve ilişkimiz çok farklı. ekran görüntüsü yollamamı filan istedi çok bozuldum. bana güvenmese anlarım ama bu çocuklar benim kardeşim gibi. sevgilimide seviyorum. artık bu arkadaşlarımla buluştuysam yalan söylorum yada telefonu kapatıyorum ulaşamasın diye. bu defa daha da çıldırıyor. sürekli kontrol etmek istiyor. bunlar benim kaç yıllık dostum. ilişkisi olan bi kız çocukluktan olan erkek arkadaşlarıyla görüşmemeli mi? benim onlarla whatsappta yazışmam yanlış mı? eğer bu yüzden görüşmeyi bitirsem çok ayıp olur arkadaşlarıma hep zor günlerimde yanımda oldular. sevgilim mi tuhaf yoksa ben mi ? ekran görüntüsü atmamaı istemesi doğru mu ? yollamadım çünkü çok kırıldım. yollamalı mıydım ? ben onu böyle sıkmıyorum istediğiyle konuşabilir çünkü ona güveniyorum. gözüm arkada değil. yorumlarınızı bekliyorum. ben 21 o 23 yaşında