Arkadaşlar çocukken arkadas grubumuz vardı ben arkadasıma asıktım küçükken ona aşık olduğumu söylemiştim lisede hala ona aşıktım o biliyordu yine söylemiştim:) Üniversiteyi bitirdim hala ona aşığım bir ilişkim de varve o bunu biliyor dün çocukluk arkadaşlar olarak toplandık fotoğraf çekindik makineyi verdiler elime onun olduğu karelerin hiç birini çekemedim çünkü hepsi titrek çıktı aşık olduğum kişi aynı zamanda uzaktan akrabamız lisedeyken ben ona sana hala çocukken aşık olduğum gibi aşığım bunu bilmeni istiyorum ama senden karşılık beklediğim için söylemiyorum bunları demiştim oda seninle birşeylere başlamamız için cok erken demişti daha dün gibi aklımda aradan yıllarrr gectii harfiyen hatırlıyorum ne yapıcam arkadas grubumuzda bazen yan yana oturuyoruz ben o yanıma oturunca buz kesiliyorum konuşmuyorum rahat davranamıyorum ve o bunun farkında neyapmalıyım ya bu ask beni verem edecek.Yardımınıza ihtiyacım var arkadaslar ne yapiyim
seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. ama böyle bi aşkı içinde yaşıyorsan sevgilinden ayrıl ki, ona da haksızlık etmiş olmayasın. sevgilin varken zaten o aşık oldugun çocuk da sana yaklaşamaz. onun bi hissi var mı acaba sana tatlım biliyor musun?
bir yürekte iki kişi olmaz ki..
canım benim madem bu kadar kuvvetli bir aşka sahipsin neden hayatında biri var..
o kişiyi hayatına alırken aşkın aklına gelmemişmiydi..
bu erkek arkadaşına haksızlık değil mi?
her şeyi iyice düşünmen lazım..
belki de çocukluk aşkım dediğim kişiye hissettiklerin gerçek değil; yani ona ulaşamamanın verdiği bir heycandır bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?