Çocukluk aşkım

oykumasil

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
75
2
286
Isparta
Arkadaşlar çocukken arkadas grubumuz vardı ben arkadasıma asıktım küçükken ona aşık olduğumu söylemiştim lisede hala ona aşıktım o biliyordu yine söylemiştim:) Üniversiteyi bitirdim hala ona aşığım bir ilişkim de var ve o bunu biliyor dün çocukluk arkadaşlar olarak toplandık fotoğraf çekindik makineyi verdiler elime onun olduğu karelerin hiç birini çekemedim çünkü hepsi titrek çıktı aşık olduğum kişi aynı zamanda uzaktan akrabamız lisedeyken ben ona sana hala çocukken aşık olduğum gibi aşığım bunu bilmeni istiyorum ama senden karşılık beklediğim için söylemiyorum bunları demiştim oda seninle birşeylere başlamamız için cok erken demişti daha dün gibi aklımda aradan yıllarrr gectii harfiyen hatırlıyorum ne yapıcam arkadas grubumuzda bazen yan yana oturuyoruz ben o yanıma oturunca buz kesiliyorum konuşmuyorum rahat davranamıyorum ve o bunun farkında neyapmalıyım ya bu ask beni verem edecek.Yardımınıza ihtiyacım var arkadaslar ne yapiyim

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. ama böyle bi aşkı içinde yaşıyorsan sevgilinden ayrıl ki, ona da haksızlık etmiş olmayasın. sevgilin varken zaten o aşık oldugun çocuk da sana yaklaşamaz. onun bi hissi var mı acaba sana tatlım biliyor musun?

yazının başını okudum duygulandım

sonra bir ilişkim var yazdığını gördüm çok rahatsız oldum
sevdiğin erkeğe ihanet bu
tamam aşık olabilirsin ama içinde taşırsın
başka türlüsü ihanetten başka bir şey değil
ve senin yaptığını yapanlar maalesef ettiğinin karşılığını alıyor canım
bence aşık olduğun çocuktan uzak dur ya da sevgilinden

Arkadaşlar çocukken arkadas grubumuz vardı ben arkadasıma asıktım küçükken ona aşık olduğumu söylemiştim lisede hala ona aşıktım o biliyordu yine söylemiştim:) Üniversiteyi bitirdim hala ona aşığım bir ilişkim de varve o bunu biliyor dün çocukluk arkadaşlar olarak toplandık fotoğraf çekindik makineyi verdiler elime onun olduğu karelerin hiç birini çekemedim çünkü hepsi titrek çıktı aşık olduğum kişi aynı zamanda uzaktan akrabamız lisedeyken ben ona sana hala çocukken aşık olduğum gibi aşığım bunu bilmeni istiyorum ama senden karşılık beklediğim için söylemiyorum bunları demiştim oda seninle birşeylere başlamamız için cok erken demişti daha dün gibi aklımda aradan yıllarrr gectii harfiyen hatırlıyorum ne yapıcam arkadas grubumuzda bazen yan yana oturuyoruz ben o yanıma oturunca buz kesiliyorum konuşmuyorum rahat davranamıyorum ve o bunun farkında neyapmalıyım ya bu ask beni verem edecek.Yardımınıza ihtiyacım var arkadaslar ne yapiyim

Böyle düşünüp hissediyosan neden hala ilişkin var? yada ilişkin varsa neden hala bunları düşünüyosun? bu çok yanlış :20: ya ilişkini bitir kaldığın yerden devam et aşığım dediğin kişiyle.. yada bu düşüncelerini bi kenara atıp ilişkine devam et adam gibi :25:

canım kırılma bize
senin sevdiğin insan sana bunu yapsa seninleyken başkasına aşık olduğunu dile getirse kızmaz mısın

bir yürekte iki kişi olmaz ki..

canım benim madem bu kadar kuvvetli bir aşka sahipsin neden hayatında biri var..

o kişiyi hayatına alırken aşkın aklına gelmemişmiydi..

bu erkek arkadaşına haksızlık değil mi?

her şeyi iyice düşünmen lazım..

belki de çocukluk aşkım dediğim kişiye hissettiklerin gerçek değil; yani ona ulaşamamanın verdiği bir heycandır bu..

Haklısınız arkadaslar yalnız su var suan ki erkek arkadasıma ben askı yaşadım eğer o aşksa benceinsan hayatta aşkı bir kere yaşar demiştim

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. ama böyle bi aşkı içinde yaşıyorsan sevgilinden ayrıl ki, ona da haksızlık etmiş olmayasın. sevgilin varken zaten o aşık oldugun çocuk da sana yaklaşamaz. onun bi hissi var mı acaba sana tatlım biliyor musun?

maalesef bilmiyorumm

belki sevgilin var diye sana güvenmiyor olabilir,yada adim atmiyor olabilir.bence önce sevgilinden ayril.ondan sonra ona tekrardan acil.ozaman bukadar zor olmaz.olumlu olur

bir yürekte iki kişi olmaz ki..

canım benim madem bu kadar kuvvetli bir aşka sahipsin neden hayatında biri var..

o kişiyi hayatına alırken aşkın aklına gelmemişmiydi..

bu erkek arkadaşına haksızlık değil mi?

her şeyi iyice düşünmen lazım..

belki de çocukluk aşkım dediğim kişiye hissettiklerin gerçek değil; yani ona ulaşamamanın verdiği bir heycandır bu..

Oda bana deliler gibi aşık ve gercekten bana o kadar cok emek verdiki onun arkadaslığını dostluğunu kaybetmek istemem ama zaten benim baskasına asık olduğumu biliyordu oda öyle bir heyecan mıdır bilmiyorum bildiğim tek şey var yüzüne hiç bakamıyorum amansız bi heyecan rahat değilim yani cok farklı birşey bu aşk mı acaba heyecan mı o kadar karışığım ki

İnsanoğlunun tipik "imkansıza inat etme durumu" :ssz:
O çocukluk aşkınla bi ol, bi geçsin 5-6 ay, bilemedin 1yıl..
"Aaa bumuydu yaa?" Diyeceksin
:ssz:
Çünkü sendeki aşk değil, elde edememe duygusu canım..
Aşk olsa, değil hayatına birini almak,, böyle birşeyi aklına dahi getirmezsin..
:34:
Yokmu yıllarca sevenler? Yıllarca hayatlarına kimseyi almayanlar ? Hatta evlenmeyenler bile..
Var... Mesela benim DAYIM, o yüzden bu işleri iyi bilirim
:31:
Dayımın çocukluk aşkı vardı.. Çok severlermiş birbirlerini.. Kız Almanyada yaşıyordu, dayım Türkiyede..
Kız yazları geliyordu buraya 3 aylığına.. Kışıda mektuplaşarak geçiriyorlarmış.. Bunlar böyle devam ederken yıllar geçmiş...Sonra dayım askere gitmiş, gelmeden mi yenimi gelmiş nolmuş kızı evlendirmişler.. sanırım kızda fazla diretmemiş
:20: Ama dayımın o hali ağlanacak hal..Her gece içmeler, uyuşturucu,sigara,ne kadar kötü alışkanlık varsa hepsi onda. Yahu polisler arardı ya..İyice serseri olmuştu. Dedem ile anneannem perişan durumdaydı üzüntüden :43:
Yıllarca sürdü bu durum.. Sonra dayım biraz biraz uslanmaya başladı.. elbet içi kan ağlıyordu ama en azından okadar içmiyordu, uyuşturucu,esrar,alkol v.s . O artık evin yolunu öğrenince(sabaha kadar oralarda buralarda takılırdı çünkü) mahallenin kızları onu görmeye başlamış.. Dayımda uzun boylu(1.90 civarı) , yakısıklıdır.. mankenlik tekliflerine kadar aldı zamanında.. Kızlar anneanneme geliyormuş "nisanli-evli falan mi" vs.. Anneannem dayıma iletirdi dayım yine iç dünyasında, kimseyi istemezdi :ssz:BİRGÜN, O SEVDİĞİ KADIN GELDİ :16:MEĞER O DA RAHAT DEĞİLMİŞ, DAYIMI HEP RÜYASINDA GÖRÜYORMUŞ.. EVLENDİĞİ ADAM KANSER OLMUŞ.. TÜMÖR HERYERİNİ SARMIŞ :43: YILLARCA BAKMIŞ, AMA ÖLMÜŞ(ALLAH RAHMET EYLESİN ÇOK KÖTÜ Bİ DURUM).NEYSE KADIN GELDİ TÜRKİYEYE.. DAYIMI SORMUŞ EVLENDİ Mİ FALAN..EVLENMEDİ DEMİŞLER..GÖRÜŞMEK İSTEMİŞ.. DAYIM TABİ UÇARAK :1: BUNLAR 4 BUÇUK-5 YIL ÖNCE EVLENDİ:123: DÜNYALAR TATLISI 1 KIZLARI VAR :131:2.SİNE DE HAMİLE YENGEM :22:
Demek istediğim; AŞK ÖYLE DEĞİL, BÖYLE BİRŞEY :34:

Back
X