• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocukluk askimla evlendim

esdeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
263
1
96
40
Almanya
kucuktum..... bizim mahallede ikizler vardi cok yakisikliydilar butun kizlarin ilgisini cekiyordu hatta arkadaslarimin ilk asklariydi butun kizlar asiktilar bende oyle insanlari hic sevmem yani bilirsiniz burunlari havada olurlar ve ikizin biri halamin kizindan hoslanirdi benimde hatta beraber oynardik ve obur ikizide hosuma gitmeye basladi ama tabiki bunu hasla belli edemezdim zaten onlarin evin onunden gecsek kizlar bize kizardi neden gectin...ona bakamazsin...gibi laflar bende gidin basimdan onlara sinir oluyom derdim ve ben yurt disina gittim izine geldikce hep gorurdum tabi yillar gecti tesaduf olacakya ikizlerin bir evlendi hemde yurtdisnda bize cok yakin ve gidis gelis yapmaya basladik ailece ve teyzesi beni obur ikize istedi yani ben kucukken asik oldugum ikize ama o beni hic gormedi yurt disina gideli biz istemedik nerdeyse 2sene hayir dedik ve nasil olduysabir gun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ikimizde kabul ettik bulustuk ve iki hafta sonra evlenmeye karar verdik ve simdi evliyim cokda mutluyum

bende çocukluk arkadaşımla evliyim ne güzel bir duygudur iyi bilirim..
sende çok şanslısın canım mutluluklar

kucuktum..... bizim mahallede ikizler vardi cok yakisikliydilar butun kizlarin ilgisini cekiyordu hatta arkadaslarimin ilk asklariydi butun kizlar asiktilar bende oyle insanlari hic sevmem yani bilirsiniz burunlari havada olurlar ve ikizin biri halamin kizindan hoslanirdi benimde hatta beraber oynardik ve obur ikizide hosuma gitmeye basladi ama tabiki bunu hasla belli edemezdim zaten onlarin evin onunden gecsek kizlar bize kizardi neden gectin...ona bakamazsin...gibi laflar bende gidin basimdan onlara sinir oluyom derdim ve ben yurt disina gittim izine geldikce hep gorurdum tabi yillar gecti tesaduf olacakya ikizlerin bir evlendi hemde yurtdisnda bize cok yakin ve gidis gelis yapmaya basladik ailece ve teyzesi beni obur ikize istedi yani ben kucukken asik oldugum ikize ama o beni hic gormedi yurt disina gideli biz istemedik nerdeyse 2sene hayir dedik ve nasil olduysabir gun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ikimizde kabul ettik bulustuk ve iki hafta sonra evlenmeye karar verdik ve simdi evliyim cokda mutluyum

ne kadar güzel bir şey ya... Umarım bütün hayatını sevdiğin erkekle(yani eşinle) mutlu ve bahtiyar olarak geçirirsin. Benim içinde dua et. Bende sevdiğime kavuşayım...

Gerçekten çok güzel...
Darısı sevdiceğimle benim başıma inşallah...:Saruboceq:
Sizede bir ömür boyu mutluluklar canım...:asigim:

:asigim: kızlar bende aşkımla 14yaşımda tanışmıştım 21 yaşinda nişan olmuştuk 22yaşımdada evlendik hala eşime ilk günkü gibi aşığım veçok mutluyuz bu mutluluğumuzdan 2çocuğumuz oldu onlarla dahada mutlu oluyor insan,herkezede mutluluklar diliyorum.İZMİRDENsevgiler.:nazar:

ßnde çocukLuk aşkımLa ewLenicem az kaLdı inşallah :):) o beni ilkokul 1de sewmişkaydirigubbakcemile5 taßi ßen hatırlamıorum..küçüktüm :) sonra 12 yasında cıkmaya basladık..su an 7 sene 11 ay 3 gündür çıkıoruzzz ..sözlendik..ve bu yaz nişanlanıyoruz nasipse hihoyyyt ayyy ßi ewlensek artık..onsuz olamıyrum yaaa :asigim: çoOoOk sewiyorum .... ßi ewlensek dünyanın en mutlu insanı bn olucam herheLde :nazar:

Back
X