Çocukluk efsanesi geri dönüyor: Susam Sokağı’nın ilk fragmanı yayında

Eeee ne zaman nerede hangi kanalda izleyeceğiz bende çok severdim tabi dedem izletmezdi orasıda ayrı bir muamma da

Bende çok severdim o zamanlar fakat yeniden başlarsa eski tadının olmayagini düşünüyorum.

Kurabiye canavarindan korkardim

Aynen hahah o günlerim geldi aklıma ne güzel günlerdi beaa.

Bi de yabancı bi dizi vardı ziyaretçiler diye. Uzaylılar vardı kertenkeleye dönüyolardı, fareyle örümcek yiyorlardı Ben de onlardan çok korkardım Hatta bi keresinde aniden öyle bir korktumki taaa en üst kat komşuya kadar bağıra bağıra koşmuştum

Hatırlayan var mı ki acep?

Diziyi hatirlamadim. Ama iyi ki izlememisim kurabiye canavarindan korkan bende buyuk travmalar yaratabilirdi

Ben hatırlıyorum,cumartesi günleri yayınlanıyordu,hatta insan gibi görünüyorlardı ancak derilerinin altından yeşil renk başka bir deri çıkıyordu.

Hiç unuturmuyum,bizin tv oturma odasındaydı,çocuk odam yoktu o odada yatardım,uyuyor numarası yapıp yorganın altından gizli gizli seyrederdim

İşte size ziyaretçiler, derilerini soyuyorlardı altından uzaylı çıkıyordu

Oleeeeyyyy, ne guzel haber bu

İnsallah sabah saatlerinde olmaz, oturur her gun izlerim..susam sokagı gibisi yoktu o zamanlar..hala da yok..

Ahaha ne diziydi amaHiç unutamadığım sahne uzaylı kadının insandan kızı olmuştu, kız 1 günde büyüyüp annesinin sevgilisini elinden almıştı
sanki gündüz yayınlanıyordu diye hatırlıyorum ben, her izlediğimde annem pazarda olurdu.
Şimdi gerçek uzaylı gösterseler o tadı vermez

Eki Görüntüle 1732142
İşte size ziyaretçiler, derilerini soyuyorlardı altından uzaylı çıkıyordu
Görünce bi tuhaf oldum diziyi izlerken bi kere öyle kendimi kaptırmışım ki, ayıldığımda elimdeki elmayı kurduyla birlikte yediğimi farketmiştim Bu da bir kıymalı elma hatıramdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…