- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
Canim valla ben bunu yaptim. Annemler iflas ettiginde beni yengeme biraktilar. Yaptiklari kotu bisi yoktu ama bi iki kere kirdilar beni kalem kalem aklimda. Biz acken bakkala yazdirdigimiz borcu ellerinde pazar posetleri ile bize hatirlatan dayim . Bizi evine istemeyen tek yasayan babanem. Psikolojisi bozulmasin ders calissi n diye halasina gonderilip ona orda hizmetci muamelesi yapilan ablam.. kiz 2 gun dayanabildi. O unuttu ben unutmadim.Kan bağımız olan çok kişi Yok olanlarda zaten birinci derece akrabalarımız onlarda hiç bir zaman kardeşimin hastalığında arayıp sormayan siz çocukla hastanedesiniz kız nerede ne yapıyor dahi demeyen insanlar ben senelerdir bu yapılan seyleri unutup sindiremiyorum şimdi geliyorlar gidiyorlar hep aklımdadır ben aç ac yatırılırken dugunu var diye oğlunu alıp giderken beni yaşadığımız prefabrigin kapısının önüne bırakıp gidenler varken siz amca yenge dayı teyze olarak neredeydiniz diye sormak haykırmak istiyorum ama olmuyor birsey bpgazımda dugum oluyor susuyorum anamı babamı üzmek istemiyorum 16 senedir atlatmadım atlatamıyorum omuzumda koskoca bi yük varmış altında eziliyormuşum gibi hissediyorum
Zirh givi aklimda. Sulalede olay oldu calisanbayan neden bizi sildi face den. Neden bizi aramiyor diye.
Calisanbayan herseyi yazdi kenara. Ben evlendim dururmum iyi annemle babam iyi diye simdi herkes benmle gorusmek istiyor bide uzerlerini cizdim diye bana kiziyolar. Cok mutluyum kendi kendilerini yesinler. Sumugumu bile atmiyorum onlara. Hoscakalsinlar sende boyle ol. Seni uzmusler hice saymislar neden sende kendini hice sayiyosun ki hicler icin. Seni hor gorduler diye neden hor oldun ki. Ben ben guldum . Gulumsedim . Beni saf aptal sandilar. Oysa caresizlikten cocukluktan yokluktanti gulumsemelerim. Gulumserken yazdim. Simdi de guluyorum hic birini aramayarak sormayarak. Sende oyle yap. Sen iyi oldukca seni soracaklar sen mutlu oldukca kazandikca yukseldikce kendine kurdugun hayatta mutlu oldukca seni merak edecekler . Kardesine gelince oncelikle Allah rahmet eylesin. Yasamadim ama konuscam. Olum boyle bisey . Olu gormedim ama sende gormeseydin de kardesin yine oyle olacakti. Sebebi sen degilsin.takdiri ilahi. Hafizana yazildiysa silemiyosan silme. Napalim yani adli tipcilar hep ceset goruyolar. Bide otopside onlarla ilgilenenler var. Mesele ölu gormekse bunu atlat artik. 6 yasinda degilsin ya da 9 unuttum simdi. Suanda 25 yasindasin ve bir olunun nasil olabilecegini bunun normal oldugunu hatta bunlar uzerinde calisma yapanlar oldugunu biliyosun. Sen yillarca kendini kapatip bunlari kafanda besledigin icin karadelige girmissin. Cik o karadelikten. Disarida hayat var. Ask var. Renk var. Iyi insanlar var. Sen adim attikca Rab sana kapi acacak. Guzel enerjin ve iyiligin sana guzellik getircek. Cok zor anlattim ama bunlar gercek. O antidepresanlari da birak lutfen doktoruna birakmak istedigini soyle en azindan. Ve ilk once ikizinin olusunun normal oldugunu kabullen. En sevdiklerini ne sekilde olmus buluyolar. Neler yasiyor insanlar.sonra da seni degersiz bi sekilde kaoi onunde birakanlara inat guclen guzelles bi selam ver onlara ve kapilarini da sonuna kadar kitle. Gorsunler ama giremesinler kapindan. Kendine gel. Hersey sende.