cocukmu?tekrardan ayni seyleri yasamakmi?

huzurunevindekihuzursuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
377
40
118
mrhaba kizlar allah hayirlisini nasip etsin ama benim derdim,dgilde kafami kurcaliyan bi olay var oglum ikibucuk yasimda esim cocuk istemeye basladi bende istiyorum heyecanlaniyorum bu konuda ama gelgelelim korkuyorumda cok zor olurmu ikisi bir arada nu arada oglumun cis problemi yok tuvalet aliskanligi fln var o yonden rahatim evimiz kira ama sanirim iki aya kadar kendi evimize tasincaz kizlar sizden ricam bana akil verin zorlanicam biliyorum ama cok cok zorlanirmiyim:(

mrhaba kizlar allah hayirlisini nasip etsin ama benim derdim,dgilde kafami kurcaliyan bi olay var oglum ikibucuk yasimda esim cocuk istemeye basladi bende istiyorum heyecanlaniyorum bu konuda ama gelgelelim korkuyorumda cok zor olurmu ikisi bir arada nu arada oglumun cis problemi yok tuvalet aliskanligi fln var o yonden rahatim evimiz kira ama sanirim iki aya kadar kendi evimize tasincaz kizlar sizden ricam bana akil verin zorlanicam biliyorum ama cok cok zorlanirmiyim:(

Eğer 2. Çocuğu istiyorsanız yaş farkı normal bence.
İkisi birarada büyür, biraz zorlanır, sonrasında keyfinize bakarsınız.
Arada yaş farkı çok olduğunda herşeye en baştan başlamak daha zor oluyor.

evet dogru soyluyosun bencede ama sanirim onaya ihtiyac var bu konuyla ilgili:))bir yandanda diyorum bu isi yapmaya yapacam neden gecikimki bu arada yasim 26 ama herkes beni cocuk goruyor ailemden buda beni urkutuyor

evet dogru soyluyosun bencede ama sanirim onaya ihtiyac var bu konuyla ilgili:))bir yandanda diyorum bu isi yapmaya yapacam neden gecikimki bu arada yasim 26 ama herkes beni cocuk goruyor ailemden buda beni urkutuyor

İki çocuklu olmak için yaşın küçük bence, ben olsam bebeğim 4 yaşına gelene kadar beklerdim:31:.

bende hep oyle diyodum ama esim cok istiyo bide cok afedersiniz ama benim rahmim ters sprail(sanirim yazilisi boyleydi)cerrahi mudaheleyle takilmasi lazim taktiramiorum hap kullanamiyorum bunyem kaldirmio prezervatif alerni yapio bana yami kocamin insafina kaldim oda,bu kadar isterken,kaza oldu nun arkasina siginmasin diye kendimi hazirlamaya calisiyorum

Back
X