çocukmuşum...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
Esim bugun telefonda annesiyle konusuyordu hep cok bagirarak konusur . Kendisi telefonda konusurken televizyonun sesi son ses kisilir cit cikmaz. Ben konusurken karsimdaki bnden cok esimin sesini ya da televizyonun sesini duyar . . O yuzden ben diger odada konusurum . Bugun ben tv actim iste bir dizi vardi izledigim tek dizi zaten actim izliyorum tam basliycak en onemli yeri esim bagira bagira konusuyo . Dedim baska odaya git ya da biraz sessiz konusur musun ? Baska odaya gidemezmis onun eviymis istedigi yerde konusurmus sessizde olamazm is olamazmis konusmasi oyleymis bana Boyle soyledi . Ben de tv nin sesini son ses actim oyle deyince bagirdi kiss diye bnde sen de sessiz ol o zaman dedim . Telefonu kapatti ben de tv yi kistim . Neymis onun eviymis o konusurken sessiz olamazmis baska odaya gidemezmis . Burda Kim haksiz smdi . Para konusundada boyle hersey sen in diyor ama karistirtmiyor . Bi yere para mi verilcek ya da bi see ye parami harcancak harciyor sonra kizinca sen karisma ye ic takil diyor . Ne yani hic bir seye karsmiycaksam ben neden varim ? Ona karsma buna karsma . Anneside gelip telefon da cocuk o bosver demis . Bunun cocuklukla ne alakasi var simdi . Tmm annesiyle konusmasini istemiyorum sumgibi bi algi yaratmis olabilirim orda ama mesele sesli konusup rahatsz ettigi yetmiyor gibi cozume yonelik davranmamasi ... Ben mi yanlis I fade ediyorum insanlara kendimi acaba ??

Senin kendini yanlış ifade ettiğine dair bi izlenim uyanmadı bende açıkcası.Bence eşiniz herşeyi ben yapıyım ediyim bide mümkünse benim kararlarım ve isteklerim uygulansın eşimde bana uysun onun dışındada istediğini yapsın takılsın müdahale etmesin konumunda.Benim dediğim olsun gerisi önemli değil diyebiliriz kısacası.Sizin bi hatanız yok bana kalırsa.Bende olsam sizin yaptığınızı yapardım.

Senin kendini yanlış ifade ettiğine dair bi izlenim uyanmadı bende açıkcası.Bence eşiniz herşeyi ben yapıyım ediyim bide mümkünse benim kararlarım ve isteklerim uygulansın eşimde bana uysun onun dışındada istediğini yapsın takılsın müdahale etmesin konumunda.Benim dediğim olsun gerisi önemli değil diyebiliriz kısacası.Sizin bi hatanız yok bana kalırsa.Bende olsam sizin yaptığınızı yapardım.

Kayinvalidenin cocuk o bosver kelimesi neydi oyle anlayamadim acikcasi . .

Kayinvalidenin cocuk o bosver kelimesi neydi oyle anlayamadim acikcasi . .

Kötü bi niyetle söylediğini sanmam.Yaşınız daha gençse eşinizle aranızda yaş farkı varsa filan gibi sebeplerden oğlunun konuyu uzatmaması adına söylemiş gibi duruyor bence.Siz daha iyi tanıdığınız için doğru çıkarımda bulunursunuz.Evet saçma bi laf,ama niyet oğlunu sakinleştirmeye yönelik BENCE. Çok takılmayın derim o yüzden.

Karistirmamasi konusunda haklisin.. Yani o evde ikiniz yasiyorsunuz ve kararlari birlikte vermelisiniz. Senin paran ya da onun parasi degil eve giren paradir o ve kararlar birlikte alinmalidir.

Ama Telefon konusunda haksiz buldum seni. Hep bagirarak konusur diyorsun yani adamin huyunu biliyorsun.
Evet baska odaya gitmesi lazimdi ama gitmemis sonucta, neden inat edip cocuk gibi tv sesini actin ki, telefondaki kv bu cocukca harekete "bosver cocuk o" demis. Hak verdim acikcasi.

canımm benimm karşındakinden bişey bekleme boşver akışına bırakk...ben olsam aynısını yapardım ama sonucu görüyoruz yapma kardeşimm boşver görmiyiver duymuyıverr ...dinle bakalım ne konuşuyo annesiyle eşinn... :KK66:
Şimdi git sarıl kocana...onu çok sevdiğini söyle...gerekirse özür dile ama ezilme...yarında tatlı dilinle konuş böyle böyle olmasını istemiyorumm diye .

Galiba siz de inatçısınız çünkü ben de olsam sizin gibi televizyonun sesini açardım. Haksız bile olsam. Maksat inat olsun :KK53:
Ama eşinizin her şeyi ben yapayım modunda bir insan olması bir yerden sonra çekilmez hal alabilir.
Konuşmayı denediniz mi hiç bu huyuyla ilgili?

Galiba siz de inatçısınız çünkü ben de olsam sizin gibi televizyonun sesini açardım. Haksız bile olsam. Maksat inat olsun :KK53:
Ama eşinizin her şeyi ben yapayım modunda bir insan olması bir yerden sonra çekilmez hal alabilir.
Konuşmayı denediniz mi hiç bu huyuyla ilgili?

Konusuyorum ama benim yanmda ol diyr senn soylediklerini bnde biliyorum farkndaym diyor karstirtmiyor hic birseye . Fikir soruyor ama dinlemiyor . Dinlemeyeceksen sorma o zmn diyorum . Fikir alirim ama yine kendi bldgimi yaparim diyor .

Konusuyorum ama benim yanmda ol diyr senn soylediklerini bnde biliyorum farkndaym diyor karstirtmiyor hic birseye . Fikir soruyor ama dinlemiyor . Dinlemeyeceksen sorma o zmn diyorum . Fikir alirim ama yine kendi bldgimi yaparim diyor .

E sonuç olarak kendi bileceğini yapacaksa sizin fikrinizi niye alıyor?
He ben de arkadaşlarımın fikrini alırım yine kendi bildiğimi yaparım, ama eş farklı bir şey.
Bir hayatı beraber paylaşıyorsunuz. Garipmiş.

Neden böyle basit meselelerden sidik yarıştırıyorsunuz? Evlilik böyle inatlarla ızdıraba döner, çekilmez olur. Yapmayın.

X