- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi asksarhosuyum
Aklıma 90 lı yılların filmlerinde unlu olmak ıcın evden kaçan kızların kotu yola dusmesi geldi.
Gunumuzde belki bu kadar dramatik degildir ama riskli zor bir yol..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
garip.. uçarısın biraz da madem o kadar kanka oldun bir ünlüyle, neden demedin ben de sektöre girmek istiyorum yardım eder misin diye.
Kimmiş bunlar çok merak ettim..İnsanlar diziye hayran olur iki eli kanda olsa diziyi izler dizideki karakterle gerçeği bağdaştırırlar esas hayranlık ve saçmalık budur, benim öyle bir durumum yok telefondan konuştuğum dertleştiğim şehirler farklı olduğu için sık sık görüşemesemde arada görüştüğüm insanlar tek farkları oyuncu olması ve benim onları oyuce iken tanımam ama bana kardeş gibi davranan evine davet eden ailesinden kuzenlerine kadar tanıdığım bitanem hayatım bebeğim canım diye hitap eden insanlardan bahsediyorum normal bir şekilde tanıştığım insanlar gibi içten...............
Barışmançoyu , Cem karacayı takdir ederim . nil karaibrahimgil benim içimden çıkmış gibi , günse birsel insan üstü zeka ! Ama hayranlıkmı , orada dur , hiçbir ünlüye hayranlık beslemem , takip etmem . Farklı yetenekleri olan insanlar sadece , benim kendi kişiliğim var yeteneklerine alkış ama kişiliği beni alakadar etmez benim kişiliğimin önüne geçemez. Foto çekilmem imza istemem , sen o ünlüyü şahsen tanıyorsun ama onun gözünde bir hiç sin , kalabalık sürüden biri .. Üstelik bu davranışlardan sanatçılar öyle rahatsız oluyorki yaşam alanlarını daraltıyorsun ... Onlarda kaçıp pahalı mekanlara gitme sebepleri girip ay foto ay imza diyen insanların rahatsız etmemesi için ... Oyunculuk yetenek kabiliyet vs. özellikleriniz varsa bölümü okuyup ilgili yerlerle irtibata geçebilirsiniz . Zamanınızı ve beyninizi boşa harcadığınızı düşünüyorum .Arkadaşlar ben 23 yaşındayım tv le pek aram yoktur yalnız takipçisi olduğum hayranı olduğum bir kaç ünlü isimler vardır ben biraz dozunda sevemeyen biriyim çok aşırı severim ama herkese karşı böyleyim, her şeye karşı neyse yani ailem falan kardeşim bana çocuk gözüyle bakıyorlar neymiş aklım havadaymış falan filan, kendimi bildim bileli oyuncu olmak istiyorum ama maalesef onlar hiç sıcak bakmadı bu işe, işte nolucak aklı 5 karış havada falan durumlarına maruz kaldım :) araştırmayı seven biriyim bu yüzden sevdiğim ünlülere ulaştım hep imzalı fotolar veya bana özel çekilmiş fotoğrfaflar ( üzerinde benim adımı yazan afişlerle çekildikleri fotoğraflar ) hatta hala konuşurum kendimi sevdirdim, çok seven biriyim karşımdakini koşulsuz seviyorum.. duvarıma falan imzalı fotoğrafları asarım arada telefon ekranımda durur resimler ama kardeşim 23 yaşındasın ergen gibisin derler, hayran olmaktan vazgeçmeliymişim, niye ki? tuhaf mı ay çocuksu muyum yani aslında olgunumdur mantıklıyımdır ama ben sevmeyi çok severim e buda ünlü olmuş ünsüz olmuş farkeder mi? ama insanların bakış açısı bu hayranlıklar ergenlikte olur.. valla oyunculuk içimde kaldı yakında düğünüm var, bi ajansa kaydolurum belki hiç olmadı evlendikten sonra çocuğum olursa onu ünlü yaparım taktım arkadaş :) yönlendirdiğim kaç çocuk kaç yerde oynadı yahu içimde var bi anlamıyorlar ki neyse amma uzadı..
Aynen ya . Kadını 4 milyon takip eden var , o seni takip ediyormu hayır , seni insan yerine bile koymuyor !Beni sevse ne olur hayatımda sürekli uzaktan takip ettiklerim.Şu ünlüleri şımartanlara ayrı sinir oluyorum.Bu kadınlar k çok sevdim daha neler duycam diyorum ama hergün bşka bişey