Çocuksuz Anneler Günü...

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
46
Bir anneler günü daha yaklaşıyor, çocuksuz bir anneler günü. İnsanlar birşey var mi diye sormaktan bikmadi. Ben yok demekten biktim. Bu yıl farklı olarak çok kotu bir insanla çalışıyorum. Kesin anneler gününün ertesinde beni üzmek için kendi gününü ballandirarak anlatacak. Esimin bana hediye alıp almadığını soracak küçümseyerek. Off Allahım ne yapacağım ben. Şimdiden gerilmeye başladım :KK43:

Bir anneler günü daha yaklaşıyor, çocuksuz bir anneler günü. İnsanlar birşey var mi diye sormaktan bikmadi. Ben yok demekten biktim. Bu yıl farklı olarak çok kotu bir insanla çalışıyorum. Kesin anneler gününün ertesinde beni üzmek için kendi gününü ballandirarak anlatacak. Esimin bana hediye alıp almadığını soracak küçümseyerek. Off Allahım ne yapacağım ben. Şimdiden gerilmeye başladım :KK43:
Umarım bir dahaki anneler gününde minik elleri ellerinizin içinde olur :KK51:

üzülmeyin Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin size.
öyle anda verirki Rabbim evladınızı bunların hepsini unutursunuz.

öyle insanlarada kulak asmayın siz etraf boş beleş insanlarla dolu

Anne olmaya çalışan ve bir türlü beceremeyen biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Üzmeyin bu kadar kendinizi, elbet biz de bir gün anne olacağız. :KK36:

Madem eşiniz almıyor o zaman gidip en çok istediğiniz şeyi alın kendinize... O kişinin öyle bir zevk yaşamaması için eşinizin aldığını söyleyebilirsiniz. Nereden bilecek ki?

Belki de şimdilik olmaması daha hayırlıdır. Aslında bu düşünceye sizi iten insanların da başına çok rahat gelebilecekbi durum bu. Rahat olun siz geleceğin anne adayısınız Rabbim size de anne olmayı tattırır inşallah :)

Esiniz sizi uzmemek , hatirlatmamak adina size hediye almiyordur belki, olamaz mi?

Insanlar gerizekali gercekten. Onlara ne kardesim, cocugunuz olup olmamasi sizin bileceginiz is. Hele de istiyorsunuz ve olmuyorsa gelip yaraniza tuz basmaktan zevk mi aliyor bu sadistip insanlar, nedir ?

Insanlar ne kadar dusuncesiz, hayret ediyorum.

anneler gününden bazen nefret ediyorum..bugünü başkalarını üzmek için kullanan fesatlardan 10 kat daha nefret ediyorum.hatta o günü tamamen kaldırsalar ne hoş olur.

annesi olmayan,çocuğu olmayan ya da çocuğunu kaybetmiş insanları düşünmeden tv de dahil her yerde bangır bangır yapılan reklamlardan bıktım!

Anne olmaya çalışan ve bir türlü beceremeyen biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Üzmeyin bu kadar kendinizi, elbet biz de bir gün anne olacağız. :KK36:

Madem eşiniz almıyor o zaman gidip en çok istediğiniz şeyi alın kendinize... O kişinin öyle bir zevk yaşamaması için eşinizin aldığını söyleyebilirsiniz. Nereden bilecek ki?

Aksine eşim alır mutlaka hediye ama onunla bile alay eder gibi davranıyor. Senin çocuğun yok. Ne hediyesi der gibi küçümsüyor.

eşiniz size neden hediye alsın ki?
siz onun annesimi siniz?

bence sıze boyle soranları alın yerın dıbıne sokun ote yandan sızın henuz cocugunuz yokken bunu sorabılecek kadar kotu ve cahıl ınsanlar hala varmı?

eşiniz size neden hediye alsın ki?
siz onun annesimi siniz?

bence sıze boyle soranları alın yerın dıbıne sokun ote yandan sızın henuz cocugunuz yokken bunu sorabılecek kadar kotu ve cahıl ınsanlar hala varmı?

İyi güzel demissiniz de nasıl yapacağım ki yerin dibine sokma isini?

aman bırak gücllü ol biraz ya o zaman ben öliyim 7 sene olcak allah hayırlısını nasip etsin der dönerim isime o seni cözmüs belki bi kac kere cocuk icin agladıgını gördüyse üstüne dahada fazla gider kaldır basını dik dur üzülmee

esimlede o gün git cık dısarı gez yemeyini ye sahilde yürü acıl biraz kadınsa sorarsa esimle cok mutlu bi gün gecirdik darısı fesatların basına de hic muhattap olma

Siz bir gun anne olacaksiniz ama annesi olmayanlar hayatlarini hep buruk gecirecekler, bi de onlari dusunun...
cevrenizi umursamamayi ogrenmelisiniz, anneniz hala hayattaysa ona sarilin, onunla kutlayin ve varligi icin sukredin.
kisisel fikrimi sorarasaniz anneler babalar sevgililer gunu gibi gunleri hic sevmiyorum. Insanlari tuketime yonlendirmek icin uydurulmus sacma sapan şeyler... hassas insanlari uzmek ve hediye alisverisiyle kapitalizmin ekmegine yag surmekten baska bir ise yaradiklari yok :KK14:

Uzulmeyin ins sizin de olur ben de annesiz buyudum ve evlendim 4 bucuk yil oldu cocugum olmuyordu ama kendiliginden oldu hic tedavi olmadim kimseye kulak asmadim herkes soruyordu size ne bile demisimdir hic beklemedigim tasindigim cok yogun oldugum anda geldi bebegim simdi bekliyorum ins saglikla dogar siz de uzulmeyin patavatsiz insan cok dua edin hayirlisiyla olur ins

her kadın potansiyel anne adayıdır canım. rabbim birdahaki anneler gününde kucağımızı boş bırakmaz inşallah

X