• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuksuz erkek zatrn beni almazmış çok sinirliyim.

drnbkt12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2021
103
123
8
40
Öncelikle bu kadar kısa sürede konu açtığım için özür dilerim.ama çok sinirliyim anlatmak zorundayım.biliyorsunuz ben boşandım 1 tane çocuğum var.çevremde de arkadaşlar ordan burdan aday buluyorlar brn istemesem de....
Bugün bir kız ark.ile konuştum bir tanıdık varmış komşuları kocasının da iş arkadaşı.adam 2 kez evlilik yapmış yürütememiş.her kadından bir çocuk.çocukların da biri 8 yaşında bir annede.diğeri 4yaşında başka annnede.adam mühendismiş.
Bana diyor ki e senin de bir çocuğun var zaten kusura bakma da canım çocuksuz bir bey zaten çocuklu bayanı tetcih etmez.ay sanki ben ille de çocuksuz olsun dedim.dediğim şey şuydu.ya bir drğil 2 tane çocuğu var.hem de ayrı kadınlardan.yok brn uğraşamam dedim.dediğiim .ya çok sinirliyim çok.ben de ölüyordum sanki çocuksuz be diye.ben istemiyorum ben.

nasıl Yani çocuksuz bey? 2 tane çocuğu varmış işte. çocukların annede olması o çocukları puuufffff mu yapıyor?
Hayır aslında vurgulamak istediğim nokta şuydu .bu adamı iki kadın çocuklarıyla terk etmiş.sizce de ortada bir anormallik yok mu?

Hayır aslında vurgulamak istediğim nokta şuydu .bu adamı iki kadın çocuklarıyla terk etmiş.sizce de ortada bir anormallik yok mu?
Mutlaka adamın bir sorun çıkarttığı şeyler vardır . Bir olsa anlayabiliriz ama iki kadın da mı kötüydü ?

Öncelikle bu kadar kısa sürede konu açtığım için özür dilerim.ama çok sinirliyim anlatmak zorundayım.biliyorsunuz ben boşandım 1 tane çocuğum var.çevremde de arkadaşlar ordan burdan aday buluyorlar brn istemesem de....
Bugün bir kız ark.ile konuştum bir tanıdık varmış komşuları kocasının da iş arkadaşı.adam 2 kez evlilik yapmış yürütememiş.her kadından bir çocuk.çocukların da biri 8 yaşında bir annede.diğeri 4yaşında başka annnede.adam mühendismiş.
Bana diyor ki e senin de bir çocuğun var zaten kusura bakma da canım çocuksuz bir bey zaten çocuklu bayanı tetcih etmez.ay sanki ben ille de çocuksuz olsun dedim.dediğim şey şuydu.ya bir drğil 2 tane çocuğu var.hem de ayrı kadınlardan.yok brn uğraşamam dedim.dediğiim .ya çok sinirliyim çok.ben de ölüyordum sanki çocuksuz be diye.ben istemiyorum ben.
Haklisin ama bosver sinirlenme. 2 kişiyle boşanmış olmasi adamda sıkıntı olduğundan olabilir ki ben benzer birseye denk geldim. Adam sorunlu cikti.

Çocuksuz erkek neden çocuklu bayanı kabul etmeyecekmiş ? Saçmalığa bakın. Asıl çocuksuz erkeği ben kabul etmem . Çocuklarım var zaten adam tutup çocuk isteyecek hiç uğraşamam çocukla falan 🥱

çevremde de arkadaşlar ordan burdan aday buluyorlar brn istemesem de..
Çevreniz neden aday arayısı icerisinde anlamadım dogrusu. Bekarlık suc mu?kaldı ki siz zaten yanlıs bir evlilikten gecmissiniz ki bosanmissiniz.
Yogurdu illa yine üflemeden yedirtme istegi nedendir?

Cok sinirli, ailesiyle dahi cok fazla anlaşamayan sinirlerine hakim olamayan biriydi. Herkes ayni olmayabilirde tabi baskada bir arkadaşım var erkek. Oda cok şanssız, iki bayanda ayri ariza cikti. Ama 2 evlilik yaptıysa 2 kere düşün, iyice irdele. Kimse ben kötüyüm demiyor malesef

Back
X