• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuksuz erkek zatrn beni almazmış çok sinirliyim.

Arkadaşınızın tavrına kızmışsınız haklısınızda çoğu kişi bu zihniyette zaten yapacak bir şey yok bu saatten sonra değişmezler anca siz böyle sinirlendiğinizle kalırsınız.
Birde böyle istiyorum şöyle istiyorum derseniz dediğiniz gibi bulamazlar sonrada ayyy sende şöylesin deyip geçiverirler.
Ayrıca tekrar evlilik düşünüyorsanız illaki kendiniz tanımalısınız etraftaki kişilerin yorumlarının da dışında. Kendiniz her yönden o kişiyi sınamalısınız yoksa bunun başka yolu yok herkes bir art niyet, kötülük peşinde 🤷🏻‍♀️

2 çocuğu da tek bir kadından olsaydı ve 1 evlilik yapmış olsaydı böyle düşünmezdim adam bana çok korkutucu geldi.
Anladım, size akıl vermek asla bana dusmez. Tamamen kendi fikrim, şimdi ayrılsam asla evlilik düşünmem asla. Sevgiliniz mutlaka olur ama bir erkekle tekrar aynı eve girmek, evlilik sorumluluğu falan bana çok zor gelirdi.

Öncelikle bu kadar kısa sürede konu açtığım için özür dilerim.ama çok sinirliyim anlatmak zorundayım.biliyorsunuz ben boşandım 1 tane çocuğum var.çevremde de arkadaşlar ordan burdan aday buluyorlar brn istemesem de....
Bugün bir kız ark.ile konuştum bir tanıdık varmış komşuları kocasının da iş arkadaşı.adam 2 kez evlilik yapmış yürütememiş.her kadından bir çocuk.çocukların da biri 8 yaşında bir annede.diğeri 4yaşında başka annnede.adam mühendismiş.
Bana diyor ki e senin de bir çocuğun var zaten kusura bakma da canım çocuksuz bir bey zaten çocuklu bayanı tetcih etmez.ay sanki ben ille de çocuksuz olsun dedim.dediğim şey şuydu.ya bir drğil 2 tane çocuğu var.hem de ayrı kadınlardan.yok brn uğraşamam dedim.dediğiim .ya çok sinirliyim çok.ben de ölüyordum sanki çocuksuz be diye.ben istemiyorum ben.
Ne anlatmışsın ne yazmışsın zerre anlamadım..

Öncelikle bu kadar kısa sürede konu açtığım için özür dilerim.ama çok sinirliyim anlatmak zorundayım.biliyorsunuz ben boşandım 1 tane çocuğum var.çevremde de arkadaşlar ordan burdan aday buluyorlar brn istemesem de....
Bugün bir kız ark.ile konuştum bir tanıdık varmış komşuları kocasının da iş arkadaşı.adam 2 kez evlilik yapmış yürütememiş.her kadından bir çocuk.çocukların da biri 8 yaşında bir annede.diğeri 4yaşında başka annnede.adam mühendismiş.
Bana diyor ki e senin de bir çocuğun var zaten kusura bakma da canım çocuksuz bir bey zaten çocuklu bayanı tetcih etmez.ay sanki ben ille de çocuksuz olsun dedim.dediğim şey şuydu.ya bir drğil 2 tane çocuğu var.hem de ayrı kadınlardan.yok brn uğraşamam dedim.dediğiim .ya çok sinirliyim çok.ben de ölüyordum sanki çocuksuz be diye.ben istemiyorum ben.
Desinler boşver in bildiğinizi yapın.
Arkadaşımızın fikrini sevmediysen acık net söylersiniz - bana es adayı bulma - diye.

Kuzenim (ki yakışıklıdır, Koç üni mezunu, varlıklı aileden vs…) ilk evliliğini çocuğu olan bir kadınla yaptı. Çok da uyumlu ve güzel bir aile oldular, şimdi de bebek bekliyorlar. Aşk güzel şey ❤️

2 çocuğu da tek bir kadından olsaydı ve 1 evlilik yapmış olsaydı böyle düşünmezdim adam bana çok korkutucu geldi.
Şimdi sizin seni çocuksuz adam almaz diyen kişiden ne farkınız kaldı, hiç tanımadığınız bir adam hakkında sırf iki kez boşandı diye korkutucu tabir ederek sorunlu yaftası yapıştırmanızdan sebep? Nerden biliyorsunuz? Sizin çocuklu bekar olmanız suç değil de, adamın iki kez çocuklu boşanmış olması mı suç? Belki geçimsizdir. Ama belki de değildir. Siz şimdi ikinci kez evlenip boşansanız aynı yaftayı siz de yiyeceksiniz farkında mısınız? İstemiyorum iki farklı kadından çocuklu birini diyip geçin, nedir bu böyle senaryolar, korku filmi edasında yaklaşımlar.

Ayrıca burada bir kadın evliliğini kolay kolay bitirmez savına asla katılmıyorum. Bu belki bağımlı, çaresiz kadınlar için geçerlidir. Ancak bir yerde okumuştum boşanmalarda özellikle çocuklu çiftlerde ilk vazgeçen kadın oluyor. Velayet mevzusundan dolayı yani. Nasılsa çocuk bende diye. İstisnalar vardır elbette ancak genelleme yapmak yanlış her erkek yuvayı dağıtan değil.

siz o arkadaşa bana aday bulun mu dediniz ?

Neden durup dururken x kişi var diye onu söyledi.

Bu tür durumlarda düşünmüyorum deyin kestirip atın gerçekten düşünmüyorsanız.

Düşünüyorsanız da çocuklu kişilerin çocuklu kişilerle evlenmesi daha uygun bence arkadasınız da bunu kastetmiş olabilir.

Şimdi sizin seni çocuksuz adam almaz diyen kişiden ne farkınız kaldı, hiç tanımadığınız bir adam hakkında sırf iki kez boşandı diye korkutucu tabir ederek sorunlu yaftası yapıştırmanızdan sebep? Nerden biliyorsunuz? Sizin çocuklu bekar olmanız suç değil de, adamın iki kez çocuklu boşanmış olması mı suç? Belki geçimsizdir. Ama belki de değildir. Siz şimdi ikinci kez evlenip boşansanız aynı yaftayı siz de yiyeceksiniz farkında mısınız? İstemiyorum iki farklı kadından çocuklu birini diyip geçin, nedir bu böyle senaryolar, korku filmi edasında yaklaşımlar.

Ayrıca burada bir kadın evliliğini kolay kolay bitirmez savına asla katılmıyorum. Bu belki bağımlı, çaresiz kadınlar için geçerlidir. Ancak bir yerde okumuştum boşanmalarda özellikle çocuklu çiftlerde ilk vazgeçen kadın oluyor. Velayet mevzusundan dolayı yani. Nasılsa çocuk bende diye. İstisnalar vardır elbette ancak genelleme yapmak yanlış her erkek yuvayı dağıtan değil.
Kadınlar yuva dağıtmaya meraklı hiç değil özellille de çocukluysa.

Kuzenim (ki yakışıklıdır, Koç üni mezunu, varlıklı aileden vs…) ilk evliliğini çocuğu olan bir kadınla yaptı. Çok da uyumlu ve güzel bir aile oldular, şimdi de bebek bekliyorlar. Aşk güzel şey ❤️
nasip işte

Kaç yaşında bu kişiler ?

İyi kadın tekrar çocuğa gerek yok benim var zaten dememiş

Kadınlar yuva dağıtmaya meraklı hiç değil özellille de çocukluysa.
İşte diyorum ki yanlış bir tespit.
Sizin, çocuksuz adam almaz seni diyen kişi gibi önyargılarınız var.
Kadınlar da evliliği bitirir ortada geçimsizlik varsa ve bağımsızlığa sahip ise. Ve anlaşmazlık da tek bir kişiden kaynaklı değildir, iki insan da iyi olabilir ama anlaşamıyodur yani.. Terkedilmek de kötü bir şey değil. Çocuklu bekar olmanın olmadığı gibi. Önce siz bi ön yargılarınızdan kurtulun. Adamı gözünüzde öcü yapıp arkasından verip veriştiriyosunuz. İlişkiyi istemeyebilirsiniz ben de mesela iki tarafa git gel yapmasından iki kişiyle muhatap olmasından sebep belki istemezdim. Ama böyle ayy kesin sorunlu, iki kadın da terk etmiş, çok korkunç adam gibi etiketleme yapmaya çekinirdim açıkçası.

Hayır aslında vurgulamak istediğim nokta şuydu .bu adamı iki kadın çocuklarıyla terk etmiş.sizce de ortada bir anormallik yok mu?
Aynen öyle sıkıntı var adamda belli ki. Izak durun. Zaten bu zihniyetteki adamlardan kesin uzak durun.

İşte diyorum ki yanlış bir tespit.
Sizin, çocuksuz adam almaz seni diyen kişi gibi önyargılarınız var.
Kadınlar da evliliği bitirir ortada geçimsizlik varsa ve bağımsızlığa sahip ise. Ve anlaşmazlık da tek bir kişiden kaynaklı değildir, iki insan da iyi olabilir ama anlaşamıyodur yani.. Terkedilmek de kötü bir şey değil. Çocuklu bekar olmanın olmadığı gibi. Önce siz bi ön yargılarınızdan kurtulun. Adamı gözünüzde öcü yapıp arkasından verip veriştiriyosunuz. İlişkiyi istemeyebilirsiniz ben de mesela iki tarafa git gel yapmasından iki kişiyle muhatap olmasından sebep belki istemezdim. Ama böyle ayy kesin sorunlu, iki kadın da terk etmiş, çok korkunç adam gibi etiketleme yapmaya çekinirdim açıkçası.
Israrla diyorum adam kesin ve de kat iyyen sorunlu! İki kadın da çocuklarını alıp kaçmışlar bu adamdan bu kadar basittir.

Kulaklarinizi tikayin. Kendi hayatinda akil yürütemeyen size akil vermeye kalkar.

O nasıl arkadaş?
Resmen ateşin içine atmak istemiş.

Arkadaşlığımı tekrar gözden geçirirdim. Kimin ne haddine hayatıma girecek insana, kimin beni sevip sevemeyeceğine karar verecek? Gerçek sevgide kriter olmuyor bazen. Karşınıza nasıl biri çıkar nasıl birini seversiniz siz dahil kimse bilemez. O nasıl arkadaş ki, bu dönemde size biraz kafanı dinle, huzurun tadını çıkar, hayat kalbine göre birini karşına çıkarır diyemiyor da hemen biriyle evlenmek zorundaymışsınız gibi aday sıralıyor. Bence adamdan ziyade arkadaşınızı öncelikle sorgulayın. Arkadaşınızın iyi bir niyetle size bunu yaptığını düşünmüyorum

Back
X