çocuksuz kadın eksik kadın mı

cems22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
270
224
53
arkadaşlar 3yıldır bebeğim olmuyordu geçen sene hamile kaldım ve düşük oldu.şimdi yine 5 aydır olmuyor eşimin sperm sayısı az olduğu için.
şimdi ramazan olduğu için insanlarla daha içiçeyiz haliyle.her gittiğim yerde çocuğun var mı diye sormaları beni sinir ediyor olsa evde onu bırakıp gelicek halim yok yani ( bu arada gurbetteyiz çocuğumuz olsada bırakacak bir yerimiz olamaz her gittiğim kişi de biliyor) neyse sonra sürekli çocuklarından bahsetmeleri dünyada başka hiçbir konu yok gibi onlarıda anlamaya çalışıyorum ama bu kadarda olmaz ki dedirtiyor insana.bu yüzden artık hiçbir kimseye gitmek istemiyorum nerdeyse. yaşadığım çevre de her yeni evlenen insanların bebekleri oluyor doğal olarak onlarda bebek muhabbeti yapıyorlar.napıcağımı şaşırdım isyan etmiyorum rabbime ama o kadar bunaldım ki.içimi dökmek istedim sizlere
bir de çocuğun olmayan bayanlar hayatınız nasıl geçiyor biraz fikir verirseniz sevinirim

Insanlar niye cocugu bir guc göstergesi goruyorlar anlamiyorum
birde sanki basit biseymis gibi yapiver 2-3 tane demiyolar mi...hayret ediyorum
cunku cocukla hayatin cok değişiyor
evet guzel taraflari var sonucta önünde bir mucizeye sahit oluyorsun ama bi o kadar da cok zor...tadını cikar bu gunlerinin

eger ben geriye donebilseydim...sanirim eve hic girmezdim :)
Bol bol gez emi :) cunku bir daha bu rahatlikla gezsmiyceksin
gozunun biri hep bebeginde ;)

Bir daha o insanlarla görüşmeyin.Eğer görüşmek zorunda kalıyorsanız da nadiren görüşün.Bazı anne babalar sadece çocuklarından bahsediyor.Ayrıca tüm evliler çocuk sahibi olacak diye bir şart yok.Canınızı bu kadar sıkmayın.
aslında o kadar sık görüştüğüm birileri değil ama abartmıyorum burdaki çoğu insan ya hamile ya çocuğu var sürekli bunlardan bahsediyorlar bana kafayı yedirtcekler.çocuk konusunu zaten takmamaya çalışıyorum ama bunlar böyle yaptıkça kendimi eksik hissediyorum:KK12:

arkadaşlar 3yıldır bebeğim olmuyordu geçen sene hamile kaldım ve düşük oldu.şimdi yine 5 aydır olmuyor eşimin sperm sayısı az olduğu için.
şimdi ramazan olduğu için insanlarla daha içiçeyiz haliyle.her gittiğim yerde çocuğun var mı diye sormaları beni sinir ediyor olsa evde onu bırakıp gelicek halim yok yani ( bu arada gurbetteyiz çocuğumuz olsada bırakacak bir yerimiz olamaz her gittiğim kişi de biliyor) neyse sonra sürekli çocuklarından bahsetmeleri dünyada başka hiçbir konu yok gibi onlarıda anlamaya çalışıyorum ama bu kadarda olmaz ki dedirtiyor insana.bu yüzden artık hiç kimseye gitmek istemiyorum nerdeyse. yaşadığım çevre de her yeni evlenen insanların bebekleri oluyor doğal olarak onlarda bebek muhabbeti yapıyorlar.napıcağımı şaşırdım isyan etmiyorum rabbime ama o kadar bunaldım ki.içimi dökmek istedim sizlere
bir de çocuğun olmayan bayanlar hayatınız nasıl geçiyor biraz fikir verirseniz sevinirim
Çocuğum yok, 2sene oluyor evleneli. Hiç bir eksiklik hissetmiyorum. Hatta şuan çocuk yapacak lüksümüz de yok :) Bana kalsa ben hiçbir istemiyorum zaten bu sorumluluğu. Dert etme sen de, hayırlı bir vakitte, sağlıkla doğsun yeter. Kendini sev ve zamana bırak.

Insanlar niye cocugu bir guc göstergesi goruyorlar anlamiyorum
birde sanki basit biseymis gibi yapiver 2-3 tane demiyolar mi...hayret ediyorum
cunku cocukla hayatin cok değişiyor
evet guzel taraflari var sonucta önünde bir mucizeye sahit oluyorsun ama bi o kadar da cok zor...tadını cikar bu gunlerinin

eger ben geriye donebilseydim...sanirim eve hic girmezdim :)
Bol bol gez emi :) cunku bir daha bu rahatlikla gezsmiyceksin
gozunun biri hep bebeginde :KK66:
"Çocuk yapmak " diye de bir şey var.Hiç sevmiyorum.Kek mi bu yapıyorsun.Tövbe tövbe.

Çocuğum yok, 2sene oluyor evleneli. Hiç bir eksiklik hissetmiyorum. Hatta şuan çocuk yapacak lüksümüz de yok :) Bana kalsa ben hiçbir istemiyorum zaten bu sorumluluğu. Dert etme sen de, hayırlı bir vakitte, sağlıkla doğsun yeter. Kendini sev ve zamana bırak.
haklısınız ama öyle insanlar var ki hayattaki tek gayeleri çocuk yapmak ve ondan konuşmak

eksik kadin ne cirkin bir ifade oyle. hic bir kadin cocukla tamamlanmaz, cocuksuzlukla eksilmez. cok istiyorsunuz umarim olur cocugunuz. boyle sacma seyleri kafanizdan atin ve lutfen su 'elalem' i cikartin hayatinizdan. ben herseyin hayirlisi diyenlerdenim. cocugunuz olunca kanatlanip ucmuyorsunuz ya da 3. goz cikmiyor vucudunuzda. boyle bos insanlar yuzunden sikmayin caninizi.

Evlenenlere hiç sormuyorum . .
Banane milletin hayatın. .
:sus:

şimdi ramazan olduğu için insanlarla daha içiçeyiz haliyle.her gittiğim yerde çocuğun var mı diye sormaları beni sinir ediyor olsa evde onu bırakıp gelicek halim yok yani ( bu arada gurbetteyiz çocuğumuz olsada bırakacak bir yerimiz olamaz her gittiğim kişi de biliyor) neyse sonra sürekli çocuklarından bahsetmeleri dünyada başka hiçbir konu yok gibi onlarıda anlamaya çalışıyorum ama bu kadarda olmaz ki dedirtiyor insana.bu yüzden artık hiçbir kimseye gitmek istemiyorum nerdeyse. yaşadığım çevre de her yeni evlenen insanların bebekleri oluyor doğal olarak onlarda bebek muhabbeti yapıyorlar.napıcağımı şaşırdım isyan etmiyorum rabbime ama o kadar bunaldım ki.içimi dökmek istedim sizlere
neden eksik olalım cnm.benimde olmuyor 5 yıldır (1 düşük haricinde) ve sizin de söylediğiniz gibi aynı sebepten olmamakta.tek fark benim çevremdeki insanlar asla bu şekilde yorum yapmaz.rabbim vermez vermez.evet bende isterim bebek sahibi olmayı fakat şuan rahatım ki çocuk sorumluluk ister bakım ister hayatının anlamı bir anda değişir.rabbim verirse verir vermezse ne yapabilirim ki ben böylede kendimle de mutluyum eşimle de mutluyum.o tarz kişilerle görüşmeyin derim.nasıl vakit geçireceğime gelirsek ev işleri,istedğim gibi gezmek normal klasik hobiler.zamanın nasıl geçtiğinin farkında bile değilim.

Back
X