- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
Ah canim benim 5 yıl önceki halimsin konuyu ben acmisim gibi hissettim inanki...arkadaşlar 3yıldır bebeğim olmuyordu geçen sene hamile kaldım ve düşük oldu.şimdi yine 5 aydır olmuyor eşimin sperm sayısı az olduğu için.
şimdi ramazan olduğu için insanlarla daha içiçeyiz haliyle.her gittiğim yerde çocuğun var mı diye sormaları beni sinir ediyor olsa evde onu bırakıp gelicek halim yok yani ( bu arada gurbetteyiz çocuğumuz olsada bırakacak bir yerimiz olamaz her gittiğim kişi de biliyor) neyse sonra sürekli çocuklarından bahsetmeleri dünyada başka hiçbir konu yok gibi onlarıda anlamaya çalışıyorum ama bu kadarda olmaz ki dedirtiyor insana.bu yüzden artık hiçbir kimseye gitmek istemiyorum nerdeyse. yaşadığım çevre de her yeni evlenen insanların bebekleri oluyor doğal olarak onlarda bebek muhabbeti yapıyorlar.napıcağımı şaşırdım isyan etmiyorum rabbime ama o kadar bunaldım ki.içimi dökmek istedim sizlere
bir de çocuğun olmayan bayanlar hayatınız nasıl geçiyor biraz fikir verirseniz sevinirim
Evlenir evlenmek gurbete gittik çocuğum olmuyordu sebepsiz infertilite komşuların esinin arkadaşlarının eşleri hepsi çocuk konusunda sinir hastası ettiler beni kimseyle gorusmez olmustum. ...
Hep dua ettim isyan etmedim hepsini de rabbime havale ettim suan yavrum 9 aylik oldu teyzesi darisida sana INŞALLAH rabbim öyle buyukki hiç üzülme soranlara asla taviz verme ben verdimde ne oldu hep tarama yüz bastılar....
Düşünmüyoruz istemiyoruz daha de....
Asla sen eksik değilsin sorup yarani deşenler eksik bak benim stresten olmadı eşim tayin istedi kurtuldum küçük bir operasyon sonrası hamile kaldım....
Rabbim tez vakitte evlat versin sana bunu bütün kalbimle istiyorum başına gelmeyen anlamaz uzun yazdım kusura bakma canim