çocuktan aşırı derece hoşlanıyorum ve unutacağa da benzemiyorum

Yaşın küçük ama lafı evirip çevirmeyeceğim.Karşıdakini korkutmuşsun ,takıntılı saplantılı ruh halindesin bu duygu içinde büyüyüp kendine ve ya karşıdakine zarar vermeden tedavi ol.Bu romantik çocukluk aşkı kaderindeki adam hikayelerine benzemiyor kendini kandırmayı bırak...
Tedavi olmama gerek yok bu uygulamayı kullandıkça bu duygudan eser kalmayacağını düşünüyorum ki umarım öyle olur🙏

Tedavi olmama gerek yok bu uygulamayı kullandıkça bu duygudan eser kalmayacağını düşünüyorum ki umarım öyle olur🙏
Dedimya sizi tanımamak o çocuğun kaybı olmuş .Allah bin kat iyisini çıkarsın sizin gibi kibar insanlara düşsün yolunuz Üyelere hep kibar cevaplar verdiniz.Siteye yeni üyesiniz belki bilmiyorsunuz dur diye yazıyorum istediğiniz kadar yorum aldıktan sonra konuyu kapattirabilirsiniz .Sadece bilin diye yazdım kapattıran diye değil .Hayatta başarılar dilerim

Kızlar bu uygulamayı ilk kez kullanıyorum bu yüzden belki çoğu kişinin veyahut kimsenin karşısına çıkmayacak ama olsun

Başlıktan da anlaşılacağı üzere yardıma ihtiyacım var peki hangi konuda?

Benim 8 sene önce sanaldan tanıştığım bir erkek hakkında evet 8 sene önce

10 yaşındayken oyundan bir çocuk ile tanışmıştım adını bosverin neyse biz bu çocukla konuşuyorduk egleniyorduk hatta o kadar kibardi ki (o zamanlar 14 yaşındaydı oda) Tam olarak güvenim sonsuzdu yani ki hala öyle ama ilk tanıştığımızda ben ona hem yaşım hem de dış görünüşüm hakkında yalan söylemiştim(çocuk aklı diyelim)Bunun bide bir kardeşi vardı aradan zaman geçtikten sonra benim yaşımı ifşalamıştı sonra ismini vermediğim şahıs bana üzüldüğünü söylemişti bende buna dayanamayıp ona engel atmıştım eveet dün gibi hatırlıyorum işte

Neyse gelelim 8 sene sonraya ben genelde sosyal medya kullanan bir insan değildim bu yaşıma kadar(Yaşıma göre çok gereksiz bir şey olduğunu düşünürdüm)Ama geçenlerde arkadaşlarımın ısrarıyla açtım ve dediğim gibi 8 sene sonra ben gittim çocuğun ismini ve soyismini yazıp hesabını arattıp

Buldum.

Tabi bu bi 7 ay önce yaşanmış bir olay neyse bulduktan sonra çocuğa takip isteği atıp bekledim ki kabul etmesi uzun sürmedi zaten bende kabul eder etmez yazdım direkt hatırladın mı diye oda evet yazdı o anki sevinmemi anlayamazsınız ama şuan da düşünüyorum da yalan söylediğim için mi yoksa o zamanlar bana karşı duygu beslediği için mi hatırladı bilemiyorum

Her neyse biz konuştuk ama konuşmalarımız da o kadar resmiydi ki anlatamam yani bi arkadaşın değil de sanki müdür çalışan ilişkisi yaşıyormuş gibiydik.

Bu olaylardan bir süre sonra sosyal medya hesabımı kapatma kararı aldım ve çocuğa numaramı atıyorum konuşuruz yine dedim yani bir şey yapmayacağını zaten biliyorum direkt verdim o yüzden

Hesabı kapattım tamamen 30 günde geçti ama numaramı verdiğim günden 2 hafta sonra çocuk numaramı silmiş yani bildiğiniz bende sürekli ne zaman yazsam ne zaman yazsam diyordum çünkü 2 hafta boyunca hiç konuşmadık.

Bu olayı bir kaç büyüğüme anlattığım da demekki seni önemsememiş yada sevgilisi var dedigini söylediler. Haklılar ama ben bunu kabul etmek istemiyorum.

Düşünsenize 8 sene önce 6 ay boyunca kahkaha atarak mesajlaştığınız kisiyi 8 sene sonra buluyorsunuz ve elinizden kayıp gidiyor korkunç bir şey(bana göre)

Çocuğu unutamıyorum aklıma gelmediği bir kaç gün olsa bile Allah bana rüyalarım da gösteriyor dün 31 ağustos ve bugün 1 Eylül dün ve bugün rüyalarıma girdi üst üste iki gün ki 2 hafta önce gerçekten unutmuş gibiydim ama yine hafta sonu rüyama girdi. Artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Sizin de anlayacağınız üzere çocuktan aşırı derece hoşlanıyorum ve unutacağıma da benzemiyor.

O şuanda Balıkesir'de yaşıyor kendi şehrinde ünlü bir basketbolcu sanırım bilmiyorum ama eğer bunu birisi okursa lütfen yardım etsin ne yapmam gerekiyor yeteri kadar dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla da sohbet ediyorum ama cidden olmuyor

Lütfen büyüklerimden tavsiye istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

Bilet al Balikesir e git. Fotografi varsa herkese gostere gostere adresini bul, evine git. Kapisina dayan. Senden cok hoslaniyorum, sana yazmadigim icin numarami sildin sanirim ama sana aitim ben, sensiz yapamam de.
Tam o anda onunde diz cok ve cebinden cikar yuzugu, "buraya kadar gelmisken elim bos donmek istemiyorum. Kendi aramizda söz nisan yapalim, hadi git hazirlan da pastaneye gidelim" de

saplantılı mısın? Alt tarafı 10 yaşında 6 ay oyun oynamışsınız sanalda. Kendine gerçek dünyada bir hayat edin.
10 yaşında kışın okula giderken sabah önlük giymek için erken uyanmayayım diye önlükle yatıyordum😂

Back
X