Çok teşekkür ederim gerçekten her birinizin yorumlarını okuyorum. Asla "Beni anlamıyorlar" düşüncesinde değilim her biriniz bu yollardan geçtiniz hani derler ya senin geçtiğin yoldan biz 2 kere geçtik diye ondan büyüklerimden tavsiye diye yazdım çünkü aynı yaşta olduğum kişiler umutsuzluk aşılamaktan başka bir şey yapmıyor(en azından çoğu) Uygulamayı yeni kullanıyorum dediğim gibi ve hiç olumsuz bir yorum-düşünce ile karşılaşmadım hepiniz anlayış gösterdiniz

Şuan bu yorumları okuyan zihniyetle bakınca belki de hayırlısı budur yani dediğiniz gibi bu olaydan ders çıkarıp geleceğe yöneleceğim.
Eğitim konusuna gelirsek ortalama bir sıralama yaparak mezuna bıraktım bursla çoğu üniversiteye gidebilirdim ama hedefim malaasef ki uyuşmadı zaten bilerek şuan yazıyorum ki dershane tam olarak başlamamışken aklımı temizleyeyim, yeni bir sayfa açayım diye
Kendimi akıl almaz bir ergen olarak görmüyorum sizin de görmenizi istemem büyüklerim olarak belki yanıt veren kişi bir sonraki derdim de tekrar bana ortak olur diye
Tekrardan teşekkür ederim Allah razı olsun