• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuktan Gelin Olmaz

Bu konuda yasa olmalı; 20 yaşın altında evliliklere aile rızası olsa bile izin verilmemeli, 20 yaşında öğrenimi devam eden çocukların da evlenmesine izin verilmemeli. Bence 20 bile çok genç bir yaş evlenmek için ama en azından, çocuğun okuyup okumayacağı, nasıl bir yön çizeceği belli olur. Ailelere bırakırsan; eskilerin tabiri ile ayakları sandalyeden yere değeni evlendirecekler. Saçma bir ülkede yaşıyoruz maalesef, bu konunun öyle çok boyutu var ki ama nereden bakarsan bak %90 kız çocukları her şekilde zararlı. 2013 yılında hala bu konuda tek bir adım bile yok, kime dokunuyorsa bu çocuklar, gelmiş geçmiş tüm yöneticiler bu konuyu duymazdan geliyorlar. Hani temel eğitim zorunlu olmuştu, bangır bangır bağırıyorlar, o çocukların kaçı okula gidiyor, göndermeyen hangi aileye ceza verilmiş, hiç... Laf olsun torba dolsun ancak kadın doğum bölümüne giden hastaları fişleyip sağa sola mesaj atsınlar, ..... takibinden başka bir işleri yok. Çok öfkeleniyorum çok

Son düzenleme:
Bu yas ne yasarsa yasasin icindeki cocuk hissiyle olumu dusunmez, uygulayamaz diye dusunuyorum..
Intihar susu verilmistir kesin..
Babasi kina yaksin bir yerlerine artik..

devlet hala otursun sessiz kalsın ufacık çocuklar evcilik oynasınlar...

[video=youtube;-OH45d6doGc]http://www.youtube.com/watch?v=-OH45d6doGc[/video]

evlilik;
takas
al-ver
param yok ama kızım var onu al
akrabaya gitsin yabancıya gidiceğine
kız kısmının yaşı olmaz kız kızdır

MANTIĞIYLA YAPILACAK BİRR İŞ DEĞİLDİR.

Son derece olgun olmalısın
son derece sabırlı ve sakin olmalısın ben 20 yasındayken bile verdiğim kararı suan sacma buluyorum
14 yasındaki kızın göğüsleri olgunlasmadan affınıza sığınıyorum karnımı sisicek !
ÇOK ACI VE YÜZ KARASI BİR DURUM!!!
Hata hatayı doğurur ve sonunda o hata seni öldürür
18 ne onuda anlamıyorum 18yasında olunca neden ve nasıl izin veriliyorki ..evliliğin sorumluluğunu kaldırıcaksan en az 21 olman lazım 20 yi bitirmen lazım
biraz mantıklı olsun su gençler
Zorla evlendirilen insanlar içinde diyeceğim tek şey allah yardımcıları olsun

21 yaşında birinin kendi tercihidir yasal olarakta kimse müdahale edemez.
benim bir arkadaşımda 18 de evlendi 19 da 1. 21 de de 2. yaptı.
karar onun aklı başında.

önemli olan bizim kınamamız değil diğer konuda.
devletin büyüküğünü gösterip el atması ve bir düzenleme yapması gerekiyor.
çok yetersiziz bu konularda.

düzgün okusaymışsınız keşke. 21 yaşında evlenmek değil , 21 yaşında 2 çocuk sahibi olmaktan bahsediyorum.

böyle kişilerde çocuk yaşta evlenmiş oluyorlar, biraz hesapla ortaya çıkıyor kaç yaşında evlendikleri :ssz:

ne yazık ki bu ülkede pedofili ve tecavüz hafif suçlar kapsamına giriyor
başına birşey gelen kişi kadınsa kesin bişi yapmıştırda haketmiştir şeklinde hastalıklı bir düşünce var toplumun bir kesminde bide bunu dini yükümlülüklere yoruyorlar allah ıslah etsin söyleyecek başka bir söz bulamıyorum ...

Back
X