cocuktan once ve cocuktan sonrasi hakkinda kizlaaar yardim?

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
selam herkese hemennhemen 1 senelik evliyi.yavastan cocuk istiyoruz esimle ama benim korkularim.var...mesela esim benle ilgili sarilmadan uyumuyor cinsel arzulari falan var dogal olarak.ama bunlar cicuktan sonra degisirmi diye korkuyorum.benden tiksinirmi.uzaklasirmi .mesela hamileyken ister istemez bi donem uzak olucaz o donem onu cok etkilerde etkisinden kurtulamazmi sogurmu benden kardes gibimi.gorur arzulamazmi diye diye.kendimi yiyorum...fizigim bozulursa benden tiksinirmi falan.iste.esime sordum olurmu oyle sey dedi.ama erkektir sonucta fikirleri.duygulari degisebilir.son gunlerdeki derdim bu.bana bu donemlerdr yasadiklarinizdan pay bicerek yardimci olabilirmisiniz arkadaslar.

ha ha hamileyken neden kardeş gibi oluyorsunuz ya,
hani cinsellik yasaklansa bile kardeş gibi olmak deyiminin hakkını vermenize gerek yok ki ilk hamileliğimde hiç yasak koymamıştı doktorum,
tek yasaklı dönem lohusalıktı.

herkes farklı farklı bir de, kimi kadında libido düşerken kimi erkekte dediğiniz tarzda problemler olabiliyormuş, yaşamadan bilinir mi bilemem de.
daha hamilelik öncesi bu kadar gererseniz kendinizi elbette sorun yaşarsınız. normal koşullarda hamilelik pek engel değildir.

benim bebeğim dh adoğmadı ama eşimin cinsellik yada ilgi konusunda hiç bir şeyi değişmedi dahada mutlu oluyor göbeğimi öpüyor seviyor hamile olduğum için cinsellikte tabikide dikkat edilmesi gerekiyor ve eşim beni sıkıntıya sokmamak için ne çok üsteliyor ne hayır istemiyorum diyor... bna bırakıyor ama sarılması ilgisi yerinde hatta dha fazla el üstünde tutuyor şu aralar mutluluktan =)))

Böyle bir mantık olsaydı evliliklerde, kimmsecikler çocuk yapmazdı. Yani sadece sizin eşiniz ilgili arzu değil çok şükür birçok kişide var o eşden. Bütün bu insanlar çocuk yapıp evliliğine yine sarılıp uyuyarak devam ediyorsa sizinki neden çocukla bozulsun?

benim bebeğim dh adoğmadı ama eşimin cinsellik yada ilgi konusunda hiç bir şeyi değişmedi dahada mutlu oluyor göbeğimi öpüyor seviyor hamile olduğum için cinsellikte tabikide dikkat edilmesi gerekiyor ve eşim beni sıkıntıya sokmamak için ne çok üsteliyor ne hayır istemiyorum diyor... bna bırakıyor ama sarılması ilgisi yerinde hatta dha fazla el üstünde tutuyor şu aralar mutluluktan =)))
insallah benimkide oyle olurr.ilgili olur belki ama.fizigimden sogurmu diye korkuyorum.en.cokta

Hamilelik sürecinde kardes gibi degil ama hamilelikten onceki gibi rahat bi cinsel yaşam olmiyo tabiki. Dogruya dogru şekil A ben :halay:.
Lohusalikta da olmaz. Bebek olduktan sonra ne olur bilmem..

Böyle bir mantık olsaydı evliliklerde, kimmsecikler çocuk yapmazdı. Yani sadece sizin eşiniz ilgili arzu değil çok şükür birçok kişide var o eşden. Bütün bu insanlar çocuk yapıp evliliğine yine sarılıp uyuyarak devam ediyorsa sizinki neden çocukla bozulsun?
iste tum insanlarin ozel hayatini bilmiyirum ki sarilip uyumaya devam ediyolarmi aralarinda sogukluk oluyormu falan bilmiyorum.ama.burda okudugum konulardan ve cevremdeki bi kac kisiden oturu bu duyguya kapildim.malesef

Bu isler biraz da adamina bagli
Surada neler neler okuduk yani asla olmaz oyle birsey diyemiyoruz
Biz hamilelikte 3-4 kere beraber olmusuzdur. Yasak degildi ama esim oyle istedi rahatsiz oluyorum dedi:) kardes olmadik ama birlikte de olmadik. Lohusalik sonrasi da ayni durum devam etti cunku cok uzun sure birlikte olmamistik. Tek sebep cocuk degildi bizde ama uzaklasma olmustu.

Biz hamilelikte 3-4 kere beraber olmusuzdur. Yasak degildi ama esim oyle istedi rahatsiz oluyorum dedi:) kardes olmadik ama birlikte de olmadik. Lohusalik sonrasi da ayni durum devam etti cunku cok uzun sure birlikte olmamistik. Tek sebep cocuk degildi bizde ama uzaklasma olmustu.
offf iste bundan cok korkuyorum.simdi nasil prki hala sogukmu esinizle araniz

Bence hamilelige birakmayin. Yani simdiden cinsel iliski sikligini arttirin ki hamileyken de yapmaya devam edin. Hamileyken kadinlarin hormonlari tavanda oluyormus ve azicik dikkat eder de siz degil ve bebeginiz kilo alirsa( saglikli beslenip hamur isine gomulmez iseniz) ortada fiziksel bir engel de olmaz. Esler de zaten alistiklari duzene devam ederler.
Simdi durust olacagim, madonna( kutsal anne) sendromu diye birsey var. Once kadinda baslayip sonra erkege geciyor. Kadin hamile kaldigi andan itibaren kadinlihini kenara itip kendini kutsal bir anne evladini da inanilmaz bir varlik gibi gormeye basliyor. Esini yanina sokmuyor. Bir sure sonra es de ayni psikolojiye giriyor ve dogumdan sonra bile kadini artik sadece anne olarak goruyor. E dikkat etmeyip baya kilo da aldiysaniz zaten siz kendinizi begenmiyorsunuz ki bu ese de boyle yansiyor ve begenmiyor. Yani demem o ki o is kadinda bitiyor.
Ben oncelikle kadinim annelik benim hayattaki bir rolum eslik de oyle. Kendim icin o adami sevdigim icin zevk aldigim ve ihtiyac oldugu icin onunla sevisirim. Kendimi iyi hissetmek icin saglikli beslenir ve spor yaparim( ki bebegim de saglikli olsun) ve bu da kendime guvenimi arttirir ve ozel hayatima yansir. Boyle dusunun bence o zaman esiniz sizin kendinize olan guveninize tapar ve sizden kopmaz.

öyle hemencecik soğuyacaksa zaten ohoooo... sonuçta bi hastalıklada bozulabilir vücudun ? yaşlanacağız bozulacak heykel değiliz kendi vücudu sanki biscolata mankeni mi :tokat: sen ona can taşıyacaksın.. şu an ben mesela 15 kilo aldım göbeğim yırtık ve eşimde hiç bir değişme olmadı bana karşı hatta daha da fazla sarmalar koklamalar ilgiler oldu..ben bazen içerliyorum direk saçmalama anne oluyorsun bu da bebeğimizin izleri çok şanslısın diyor.. ama sen adama sürekli vücuttan ibaretmiş gibi konuşursan takar o da

ay 7 aylık civarı benim eşim de bu ruh haline girmişti, saçma saçma konuşma demiştim :KK70:

insallah benimkide oyle olurr.ilgili olur belki ama.fizigimden sogurmu diye korkuyorum.en.cokta
soğumaz soğunurmu karnında bebeğiniz büyüycek doğal olarak fiziğinde büyüyüp değişecek. ozaman btun kadınlar doğum yapmasın fiziği değişip kocası soğur dye :( dikkat ediceksin artık bakımına :))

Hic bisey eskisi gibi olmuyor valla ne diyim. Kizim dogduktan sonra bi sure kardes gibiydik hem normal dogumdan sonraki iyilesmem hemde kizimin kolikli halleri yuzunden pek oyle seylere zamanimiz olmadi. Hamilelikte yasak degil hani isterseniz devam edebilirsiniz. Esin sana cok duskunse ilk zamanlar bebekle paylasma zorlugu yasayabilir. Ben hamilelik ve dogumdan sonra vucudumu sevemedim hep catlaklarim olustu. esim her zaman bana sen bi can tasidin onlar guzel cizgiler diye motive etti simdi yine hamileyim hormonlar heryerde :) cocuk cok guzel ama o eskisi gibi uyumak istedigin gibi gezip tozmak hayal oluyor :)

offf iste bundan cok korkuyorum.simdi nasil prki hala sogukmu esinizle araniz
Cok degil, ama evlilikten once daha iyiydik sanirim. Biz evlenmeden once cok iyiydik herhalde ondan. Su anda cocuk var uyku sorunu var bu nedenle belli bir saate kadar ayni yatakta yatiyoruz. Uyuduktan sonra alip besigine koyuyoruz. Tabii sarilip uyuyamiyoruz esimle. Aklimiza bile gelmiyor. Esim de cok fazla calisiyor cok yoruluyor onun da etkisi var. Ama cocuk kesinlikle cok seyi degistiriyor diyebilirim. Ha hala el ele diz dize ask yasayan , sarilmadan uyuyamayan askim canim cicim dolanan cocuklu cift yok mudur vardir elbet

Back
X