cocuktan once ve cocuktan sonrasi hakkinda kizlaaar yardim?

eş destek olur ondan şüphem yok. ki destekleyici insan olduğunu farketmesem evlenmezdim. psikolojik en ufak sıkıntıya dahi gelemiyorum. uzman yardımı fikrin güzel aslında. şu an ataklarım yok ama işte hamilelik hormonları fena diye duydum

canım aynı problem değil ama bende astım var, ilk doğumumda göğüs hastalıkları uzmanına kadın doğumcudan fazla gittim.
sen kendini ve problemini biliyorsan uygun uzmanla hamilelik sürecini geçirmen en doğrusu.
bazen hamilelikte ilaç kullanmak bile gerekebilir, doktoruna güvenirsen de atlatırsın.

tabi o dönem kk da çok takılmanı tavsiye etmem, hamilelerin pozitif hikayelere odaklanması gerekiyor.
gündem başlığında 2-3 haftadır ciddi çocuk tacizi haberleri okumaktan gece kabuslarımda tacizcilerle uğraşıyorum bu ara mesela, hiç gerek yok aslında...

selam herkese hemennhemen 1 senelik evliyi.yavastan cocuk istiyoruz esimle ama benim korkularim.var...mesela esim benle ilgili sarilmadan uyumuyor cinsel arzulari falan var dogal olarak.ama bunlar cicuktan sonra degisirmi diye korkuyorum.benden tiksinirmi.uzaklasirmi .mesela hamileyken ister istemez bi donem uzak olucaz o donem onu cok etkilerde etkisinden kurtulamazmi sogurmu benden kardes gibimi.gorur arzulamazmi diye diye.kendimi yiyorum...fizigim bozulursa benden tiksinirmi falan.iste.esime sordum olurmu oyle sey dedi.ama erkektir sonucta fikirleri.duygulari degisebilir.son gunlerdeki derdim bu.bana bu donemlerdr yasadiklarinizdan pay bicerek yardimci olabilirmisiniz arkadaslar.
seni seviyorsa her halinde sevecektir ama hamilelik ve doğumdan sonraki ilk aylarda biraz sabır göstermeniz gerekecek bebek uyumayacak değişik probemleri çıkacak falan bizde bir değişiklik olmadı hatta ikimizin de ateşinde artma oldu ayıptır söylemesi:oops:

canım aynı problem değil ama bende astım var, ilk doğumumda göğüs hastalıkları uzmanına kadın doğumcudan fazla gittim.
sen kendini ve problemini biliyorsan uygun uzmanla hamilelik sürecini geçirmen en doğrusu.
bazen hamilelikte ilaç kullanmak bile gerekebilir, doktoruna güvenirsen de atlatırsın.

tabi o dönem kk da çok takılmanı tavsiye etmem, hamilelerin pozitif hikayelere odaklanması gerekiyor.
gündem başlığında 2-3 haftadır ciddi çocuk tacizi haberleri okumaktan gece kabuslarımda tacizcilerle uğraşıyorum bu ara mesela, hiç gerek yok aslında...
of aynen şu taciz tecavüz haberleri, hamilelik hikayeleri beni benden alıyo. çocuğu kimlerden nasıl korurum akrabalardan kim zarar verir diye paranoyak oldum. hamile değilim doktor araştırdım hastane doktorlarına hakimim. okb olmanın yan etkisi. bide doktorlarımız da sağolsun bazıları eksik bilgilendirme yapabiliyorlar. vitaminler, haplar vs. onları da siteden öğrenirim diye düşünmüştüm. aslında rahat olmak lazım ama yalanım yok kadın doğumculara güvenmiyorum

selam herkese hemennhemen 1 senelik evliyi.yavastan cocuk istiyoruz esimle ama benim korkularim.var...mesela esim benle ilgili sarilmadan uyumuyor cinsel arzulari falan var dogal olarak.ama bunlar cicuktan sonra degisirmi diye korkuyorum.benden tiksinirmi.uzaklasirmi .mesela hamileyken ister istemez bi donem uzak olucaz o donem onu cok etkilerde etkisinden kurtulamazmi sogurmu benden kardes gibimi.gorur arzulamazmi diye diye.kendimi yiyorum...fizigim bozulursa benden tiksinirmi falan.iste.esime sordum olurmu oyle sey dedi.ama erkektir sonucta fikirleri.duygulari degisebilir.son gunlerdeki derdim bu.bana bu donemlerdr yasadiklarinizdan pay bicerek yardimci olabilirmisiniz arkadaslar.

bizim kocamız da hadım değil bacım.
çocuk da yapıyoz, fantazi de.
düşünme bunları, dert üretme.

Bu sebeplerden senden uzaklaşacaksa
Birak uzaklassin o adamdan hayir gelmez.
Ben o adama bir çocuk vericem yeri gelecek ilgi gösteremicem yeri gelecek vucudum bozulacak kilo alcam bir de adam benden soğur mu diye düşüncem yok öyle bi dünya.
Niye kendinizi bu kadar kocaniza adıyorsunuz. Yahu bir evlat sahibi olacakken bile adamı düşünüyorsunuz oysa tüm sorumluluk sizde olacak gecesi gunduzune karisan ,vücudu yipranan, her zorluğu zaten üstlenen kadın. Bırakin adamları bu kadar ön plana koymayi. Azicik da kendinizi düşünün.

of aynen şu taciz tecavüz haberleri, hamilelik hikayeleri beni benden alıyo. çocuğu kimlerden nasıl korurum akrabalardan kim zarar verir diye paranoyak oldum. hamile değilim doktor araştırdım hastane doktorlarına hakimim. okb olmanın yan etkisi. bide doktorlarımız da sağolsun bazıları eksik bilgilendirme yapabiliyorlar. vitaminler, haplar vs. onları da siteden öğrenirim diye düşünmüştüm. aslında rahat olmak lazım ama yalanım yok kadın doğumculara güvenmiyorum

of of benle dertleşme, ben seni kötü yerlere sürükleyebilirim.
ben de şu aralar doktor ve hastane fobisi ile uğraşıyorum...

of of benle dertleşme, ben seni kötü yerlere sürükleyebilirim.
ben de şu aralar doktor ve hastane fobisi ile uğraşıyorum...
sağlam araştırdım. özel hastaneler sıkıntı. en güzelleri araştırma hastaneleri. ikinci olarak da devlet hastaneleri. bide doğumda ve doğumdan sonra kv gelmesin evine

sağlam araştırdım. özel hastaneler sıkıntı. en güzelleri araştırma hastaneleri. ikinci olarak da devlet hastaneleri. bide doğumda ve doğumdan sonra kv gelmesin evine

ha ha son öneri süper.

ilklere çok katılamıyorum, çünkü sadece doğum olarak bakmıyorum, bu bir süreç.
izmitte kadın doğum ve çocuk hastanesi var, dedim en iyisi orasıdır oraya gideyim.
tamam teçhizat süper, doktorlar deneyimli ama değişik bir yapısı var devletin.
bir kere 4 de doktorlar işi bırakıyor, sonra randevulu da olsan değişik bir sıra düzeni uygulanıyor.
haftasonu yok.
öyle olunca doğum için doğru yer bile olsa tüm hamilelik sürecini geçirebileceğim bir yer değildi kendi açımdan.

bir de sezeryan ve normal doğum muhabbeti var ki delilik resmen, özelde genelde sezeryana yönlendirilirken devlette de normal doğum teşvik ediliyor.(istisnalar vardır muhakkak)
ama ben bir şeye teşvik edilmek istemiyorum, doktorum bu kararı sadece sağlık adına verilere dayanarak versin istiyorum.
ben kilolu bebek için sezeryan doğum yapacağım zaman, benden bir ay kadar önce bir hamile devlette normal doğuma zorlanarak bebeğini kaybetmişti.

artık kafam allak bullak, Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın duasını edip, biraz rahatlamaya çalışıyorum sadece...

tabi canım devlet özele yönlendiriyor. diyelim ki farkettin bebek büyük çatı dar hiç normalle uğraşma direk planlı sezeryana git. zaten ülkemizde de kimse doktorlara güvenmediğinden normalden kadınlar kaçıyor. ben dahil :) inan gram güvenmiyorum ya sağlıkçılara. iyileri de vardır da o güveni bana veremiyolar. herkes para koparma derdinde olmuş yazık Alys Alys Alys Alys

şuan itibari ile 12 kilo almış bulunmaktayım. Allahtan boydan bi nebze yırtıyorum. Ama yine de sen düşün fiziğimin ne kadar değiştiğini.
Eşimden yana bi sıkıntı yok, beğenmese yada arzulamasa birlikte olmak için yanaşmaz diye düşünüyorum..
Hmile kaldığım ilk günden beri şükür bi problem çıkmadı ve rutin bir şekilde birlikteliğimiz de devam ediyor. (her ne kadar ben pek istemesemde)

Bence böyle şeyler düşünme. Eşinide sorma derim adam sana evet seni arzulamam demeyecek.

Şunu düşün; Bu değişim süreci sadece 1 sene sürecek.

Tek ara verdigimiz dönem lohusalik oldu hamilelikte hic bi sıkıntı yaşamadım. Hatta dogumdan bir gece oncesine kadar devam ettik. Bebek de engel değil illaki uyuyor yani. Çocuk yaptık diye şeyimize bekaret kemeri takmadık :KK76:

Tiksinmek ne ya? Hamileyim diye benden tiksinecek adam hiç yaklaşmasin baştan bana

Neden senden sogusun ki!Esin cocuk olunca daha cok saygı duyar.Ev de daha çok neşe muhabbet ya farllı birşey.Erkekler bir bebeğin anne karnında büyümesine.bu kadar yakın eşinle tanık oluyor.Başta pek birşey anlamıyor ama ilerleyen zamanlarda babanın sesine tepki gösterdginde çok mutlu oluyor.Hamilelikte uzak kalmaya gerek yok.Cansel anlamda hatta bu durum bebek için iyi bile tabi Dr yasaklamazsa.Ama çocuk olunca tam suyu ısınırsın bazen ortam hazır romantizm doruk noktasına varmış bir viyaklama sesi ile ısıttıgın su ile çay demlersin o kadar. 

canım hamilelikte son zamanlara kadar cinsellikge bir sakınca yok. tabi den kendini cekmessen . vede sonrasondada adanla ilşkini birsekildde devam ettirrsin.

Back
X