en ufak bir şeyde sesi yükselmeye başladı. onun sesi yükselince benim de yükseliyor ve aşırı tartışıyoruz. ev almış başını yürüyor. ben çalışıyorum. yetişemiyorum çoğu zaman. bazen bana bunun lafını bile yapıyorum. hiç birşey yapmıyorsun diyor. (ev temizliği ile ilgili) ben hafta sonu elimden geldiğince yapıyorum halbuki. anlamıyor. ne zamana kadar sürer bu böyleçocuktan sonra ikimizinde psikolojisi altüst oldu. eşim çok agrasif biri oldu. ben de öyle
bunu açabilir misiniz ?
zor bir bebek değil çok şükür ama sanırım uykusuzluk ve yorgunluktan böyle olduk. ben çalışıyorum. ev almış başını yürüyor. hafta sonu yapabiliyorum sadece temizlik. bunu laf ediyor bazen. hiç birşey yapmıyorsun diyor. en ufak şeylere sesi yükseliyor. onun sesi yükselince bende kendimi tutamıyorum. nasıl davranmam gerektiğini çözemiyorum. nasıl sakin kalmalıyız. ve bu durum ne zamana kadar sürerÇocuktan sonra böyle olmak normal de siz hangi açıdan böyle oldunuz ? Ne oldu da sinirli oldunuz ailecek ? Zor bir bebek mı ? Ya da düzeniniz mı bozuldu , hayatınızda ne değişti de siz bu kadar agresif oldunuz ?
ne zamana kadar böyle sürer, düzelir miyiz?Normal...
Eve haftalık temizlikçi alabilirsiniz. Ayrıca ikinizinde sinirleri yıpranmış, doğumdan sonra eşlerde bu durum maalesef görünüyor. Biz ilk üç ay böyleydik sonradan biz ne yapıyoruz deyip kendimizi toparladık... Çocuğun uyku düzenini yerine getirdim de rahat ettik. Esimde bu sebepten kaygı bozukluğu başladı yakında onun içinde bir tedavi Alıcaz, hoşgörü şart... Eğer gerçekten çok zor durumdaysanız terapi almayı deneyin... Her insan illa altından tek başına kalkacak değil, bazen başkalarının müdahalesi daha iyi oluyor.zor bir bebek değil çok şükür ama sanırım uykusuzluk ve yorgunluktan böyle olduk. ben çalışıyorum. ev almış başını yürüyor. hafta sonu yapabiliyorum sadece temizlik. bunu laf ediyor bazen. hiç birşey yapmıyorsun diyor. en ufak şeylere sesi yükseliyor. onun sesi yükselince bende kendimi tutamıyorum. nasıl davranmam gerektiğini çözemiyorum. nasıl sakin kalmalıyız. ve bu durum ne zamana kadar sürer
çok teşekkürederim tavsiyelerinizi göz önünde bulunduracağım.Eve haftalık temizlikçi alabilirsiniz. Ayrıca ikinizinde sinirleri yıpranmış, doğumdan sonra eşlerde bu durum maalesef görünüyor. Biz ilk üç ay böyleydik sonradan biz ne yapıyoruz deyip kendimizi toparladık... Çocuğun uyku düzenini yerine getirdim de rahat ettik. Esimde bu sebepten kaygı bozukluğu başladı yakında onun içinde bir tedavi Alıcaz, hoşgörü şart... Eğer gerçekten çok zor durumdaysanız terapi almayı deneyin... Her insan illa altından tek başına kalkacak değil, bazen başkalarının müdahalesi daha iyi oluyor.
evet haklısınız. şu sesimi kontrol etmem lazım.duum açık, eşiniz onunla yeterince ilgilenmediğinizi düşünüyor. ve muhtemelen de kendi sorunlarını size yansıtıyor. onu anlamaya çalışın, örneğin hiçbir şey yokken bile "yorgun gorunuyorsun, kahve yapayım mı" gibi şeyler söyleyin. onu yumuşatın. o konuştuktan sonra anlatma sırası size gelecektir. karakterlerinizi bilmediğim için detaylı bir yönlendirme yapamıyorum. fakat şu var ki, gerekirse trip atın, naz yapın ama sesinizi yukseltmeyin. bu sadece onu sizden soğutacaktır. onu kırılganlığınızla dövün :)
Biraz sakinlik biraz sabır ve ikinize özel vakit yaratmak.. bugünler geçiyor malesef olan bebeklerin en güzel zamanlarına ki bir daha gelmeyecek; onlara oluyor..aldatma şiddet kötü alışkanlıklar vs majör bi sorun olmarıktan sonra boşanma gerekli bir çözüm değil..her evli çift çocuktan sonra bir bocalama yaşıyordur,çok büyütmekek gerek.. eve temizlikçi alın,bir iki saat verin bebeğe baba baksın siz uyuyun,havalar güzel çıkın yürüyüş yapın.. kadınlar çözüm üretmek üzerina kurgulanmış malesef işin çoğu bize düşüyor.. ne yapabilirim de götürürüm bu ivliliği diye sorun kendinize. SevgilerMerhaba kızlar,
2 yıllık evliyim. bi çocuğumuz var 8 aylık. çocuktan sonra ikimizinde psikolojisi altüst oldu. eşim çok agrasif biri oldu. ben de öyle. artık birbirimize tahammül edemiyoruz. ikimizinde sesi yükseliyor. artık iş ailelere kadar yansıyacak malesef. var mı aynı durumu yaşayan?? ne önerirsiniz. ne yapmam, nasıl davranmam gerekiyor.((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?