Çocuktan sonra değişen eşim

En son düzelme belirtileri vermiş, güzel..

Hep söylerim, çocuk mutlu evliliği taçlandırır, kötü gideni çıkmaza sokar diye. Daha öncesi nasıldı bilemiyorum.. 40 gün kv de kalman iyi olmamış. Evet yenidoğan oldukça zor ve zahmetlidir, ama o zorluğu o zahmeti eşinle göğüslemeliydin, kv yardım etmiş çok güzel, ama eşinde rahata alışmış sanki. Şimdi de o rahatı devam ettirmek adına sana ceza veriyor gibi. Sen evinde otur, ailesine sakın ola laf etme, dik dimdik duruşunu bozma, zamanla o da anlayacaktır.

Arkadaşım bence eşine biraz zaman ver belki yeni doğum yaptığın için zamanla yaklaşıcak olabilir ama ev konusunda sen haklısın fikirlerini eşine açıkca söyle

Bizde eşimle böyle bir dönem yaşadık doğumdan sonra. 4-5 ay hep uzak, konuşmama vs. Benim kızımda kolikliydi 5 ay alt üst oldum,
Erkeklerdeki mantık nedir hiç anlamıyorum, ama normal kabul edin :)
Birde Sanırım kvdeniz eşinize bebeği özlediğini falan söylüyorsa eşinizde kıyamıyordur annesine, sizde yakın olmayı kabul etmeyince bahane olmuştur eşinize. Ama taşınmayı kesinlikle kabul etmeyin.
Bende cinsel anlamda uzak kaldığımda eşimden, onu özlemek yerine dahada soğudum araya hep zaman girdi. Dönüm noktasmıydı neydi bilemiyorum :)) ama o dönem boşanmadıkya, artık hiç boşanmayız gibime geliyor.
Tavsiyem ne olursa olsun birbirinize yakın olun. Eşinizin attığı adımları geri çevirmeyin.

taviz verme ev konusunda.allah sabır versin kocanada merhamet.umarım düzelirsiniz en kısa zamanda.

artık ukalalık yapma yavaş yavaş yüz vermeye başla istersen :123:

Elnare ne ukalalığından bahsediyosun beni ve düzenimi ne kadar biliyorsunda bu yorumu yapabiliyorsun polemik istiyorsun ama girmicem.... Sanırım yazmak ve paylaşmak bi hataydı insanlar okumadan anlamadan uzaktan yorum yazmak kolay geliyor..

En son düzelme belirtileri vermiş, güzel..

Hep söylerim, çocuk mutlu evliliği taçlandırır, kötü gideni çıkmaza sokar diye. Daha öncesi nasıldı bilemiyorum.. 40 gün kv de kalman iyi olmamış. Evet yenidoğan oldukça zor ve zahmetlidir, ama o zorluğu o zahmeti eşinle göğüslemeliydin, kv yardım etmiş çok güzel, ama eşinde rahata alışmış sanki. Şimdi de o rahatı devam ettirmek adına sana ceza veriyor gibi. Sen evinde otur, ailesine sakın ola laf etme, dik dimdik duruşunu bozma, zamanla o da anlayacaktır.

Böyle güzel yorumlara canım feda teşekkürler...

Back
X