Esimle neredeyse 10 yillik evliyiz. 2.5 senedir de ikizlerimiz var. Cocuklardan once cok yiyip icip gezdik. Cinsel hayatimiz cok renkliydi.
Benim gozlemledigim su oldu bu surecte. Hamilelik doneminde herkes on numara ebebeyn oluyor. soyle yapariz boyle yapariz bilmem ne diye bir suru planlar ayarlamalar yapiliyor. ama konu bebek dogduktan sonra bambaska bir noktaya evriliyor. Her gun ayri bir supriz her gun ayri bir olay.
Benim acimdan ben 2.5 senedir asiri yorgunum. Hem calisiyorum hem cocuklara bakiyorum. Yurtdisinda oldugum icin de birakabilecegim ya da yardim alabilecegim kimse yok. 2.5 senedir adam akilli bir sekilde 1 hafta kesintisiz bir uyku uyumuslugum yok. Uyku ortalamam gunde 5.5-6 saat. Bu da son bir kac aydir boyle.
Sabah kalkiyorum 6 da cocuklarla beraber. 7 de iste oluyorum aksam 4te cikip cocuklari okuldan aliyorum. Eve gel yemek yap ortaligi topla cocuklarla oyna saat 7 oluyor. 7de bir iki cizgi film fasli basliyor sonra aksam yatma rutini. 8 de yataga gidiyorlar. Ondan sonra kendime ayirabildigim 1-2 saat. O noktada da biraz kafa dinlemek istiyorum acikcasi. Esimle bile konusmak cok yorucu geliyor ozellikle ilk 1 saat. Haftasonu desen ayri bir olay. Camasir-utu temizlik bir tomar sey var. Esim camasirlari falan yikiyor, bulasiklari hallediyor ama onun calisma sekli biraz farkli oldugu icin cogu is bana kaliyor. bunun disinda cocuklari okula sabah o birakiyor. Cogu haftasonu da calismak zorunda.
Bu anlattigim rutin, cocuklar ya da biz hasta degilsek ya da iste herseyin normal oldugu gunler icin gecerli.
Bu sebeple biz de cinsellik konusu biraz sorunlu bugunlerde. Bunun sebebi de benim cunku asiri yorgunum.
Cocuk evlilige dusen bomba mi dersek bilemiyorum ama eskiden yaptigimiz hic birseyi yapamiyoruz. Yavas yavas eski rutinimize donmeye basladik gibi ama daha tam performans icin 1 senemiz daha var gibi ama hic birsey eskisi gibi olmayacak belki cocuklar universiteye gider o zmana olur

Bu arada ben bu yorgunlugu verdigi etki sebebiyle asiri sinirli olabiliyorum. Esimin dedigine gore cok fazla elestiri de kaldiramiyormusum ve surekli ters anliyormusum bazi seyleri.
Bana gore de islerin cogunu ben yapiyorsam ve sorumlulugun cogu benim sirtimdaysa, birine fikrini sormuyorsam, o fikri de dinlemek istemiyorum. Boyle degildim cocuklardan once, cok daha fazla toleransliydim, daha kibarca hallediyordum isleri ama su an bogazima kadar sorumluluga battigim icin milletin kiymetli kalbini kirmamak icin harcayacagim zamanimi baska islerimi halletmek icin harcarim diye dusunmeye basladim.