İşte korktuğum konu Of ya of bizim zaten şu an en büyük tedirginliğimiz çocuk olayı başka problemlerimiz de var uzun uzun anlatmak istemiyorum diğer konularda yazmıştım ama eşlerin birlikteliği de çok önemli.
Biz eşimle bu konuları araştırırız okuruz elimize ne geçerse kitap dergi program. Erkekler çocukları olduktan sonra eşlerine bakış açıları değişiyormuş, eşini sevgilisi sevdiği kadın gibi değil de çocuğunun annesi olarak görüyormuş yaklaşmakta tedirgin oluyormuş. Ben bunları eşime ilk söylediğimde. Bir durgunlaştı, ki cinselliğe çok düşkün birisi. haftada en az 2 defa olur.
Çocuğumuz olduktan sonra ne olacak bilmiyorum. Hadi diyelim hastalık yeni doğum yapmış olmak falan deriz başlarda ama iyileşince de problem yani. Çocuğu uyutursun geçersin içeri 10 dakika sonra ağlamaya başlar bir de Çok afedersiniz böyle durumlarda abdest almadan çocuğu ellemek emzirmek büyük günahmış aynı zamanda baba da elleyemez sevemezmiş. Herkesin inancı kendine tabii ki ama bu durumları falan hep konuştuk. Kısacası zor