arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum size saçma gelebilir ama merak işte hani yumurtlama takibi ve aşılama yapılırken kullanılan ilaçlardan dolayı bazen çoğul gebelik oluşuyor ya acaba bu ilacın etken maddesi ne yani bazı bitkileri kullanarak çoğul gebelik elde edilebilirmi sizce
ikizmi istiosun yoksaa canımmm
helal vallaa küçükken hep ikizim olsun derdim ama şimdi akıllandıkça yok valla allah isteyenlere versin diorummm:) akıllandıkça derken sözüm meclisden dışarı canım:))
canım sanırım bu sadece ilaçla oluyo...ben klomen kullandım geçen ay 3 tane yumurtam olmuştu doktor üçüz bile olabilir demiştii..maalesef biri bile tutmadı..yani ilaçla oluyor...doktoruna danış eğer kullanmanda bir sakıncan yoksa ve çoğul gebelik istersen belki verir....
gelsin gelsin ikiz üçüz kız ben hepsine yeterim eee yaş oldu 33 zaten zor hamile kalıyoz ikiz olsun bari hepsini bir seferde çıkarırızyerimsenibenneyse birede razıyım rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsinde hani laf aramızda ikiz üçüzede hayır demema.s.
Benimde küçüklüğümden bu zamana kadar hep ikizlerim olsun istemişimdir.her ay inşallah hamiş kalırsam ikizlerim olur diye hayel ediyorum.allahım sen isteyenin gönlüne göre ver aminnnn
onu ayarlamak nerdeyse imkansız gibi birşey olmalı, elbette ilaçlar bitkilerden elde ediliyor ama bir sürü kimyasal işlem uygulanıyor ve bildiğim kadarıyla etkili madde oranları çok önemli. yani o bitkinin dozunu nasıl ayarlayacaksın, fazlası ya da noksanı ilaçtaki etkiyi göstermez diye düşünüyorum
yani anlaşıldı ben ikiz annesi olamıyacağım doğal yolla neyse zaten ikiz şansım yüzde sıfırdı:)tedavisiz olsunda doğal yolla tek olsun napalım önemli olan hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü olması dimi kıslar
Benimde küçüklüğümden bu zamana kadar hep ikizlerim olsun istemişimdir.her ay inşallah hamiş kalırsam ikizlerim olur diye hayel ediyorum.allahım sen isteyenin gönlüne göre ver aminnnn